Підвіконня ПВХ у Кривому Розі

 

Сучасній людині неможливо уявити внутрішню частину вікна ПВХ без такого важливого елемента як підвіконня. Багато хто сприймає цей виріб як естетичний елемент або зручну полицю для квітів та інших речей, але насправді кам'яне або пластикове підвіконня відіграє значно важливішу роль. Ця дошка, встановлена ​​під віконною конструкцією, працює як температурно-компенсаційний шов, що дає вікну без наслідків розширюватися та стискатись при змінах умов на вулиці та в приміщенні. Тому як підвіконня, так і якість його установки відіграють велику роль при експлуатації сучасних вікон із металопластикового профілю.

Особливості сучасних підвіконь

Зазвичай, замовляючи ПВХ вікна, в комплекті з ними купують і підвіконня, пластикове, зі штучного каменю або іншого матеріалу. Це пов'язано з тим, що найчастіше конструкція вікна встановлюється разом з підвіконною дошкою – це забезпечує максимальну надійність монтажу та гарантує хорошу теплоізоляцію. Найбільш популярними у всьому світі є ПВХ підвіконня. Виготовляються вони з того ж матеріалу що й самі вікна і мають такі важливі особливості:

Підвіконня WDS

 

Підвіконня відомого у нас в країні бренду WDS – це продукція, що поєднує у собі високу якість та сучасний дизайн. Великий вибір колірних та фактурних рішень підвіконь, а також їх відмінна стійкість до механічним пошкодженням та високим температурам, забезпечуються спеціальним високоякісним покриттям.

Компанія пропонує чотири варіанти підвіконь, що імітують дерево, які чудово виглядають разом з ламінованими вікнами WDS. Біла матова або глянсова поверхня ніколи не змінить свій колір і не потьмяніє, а мармур або граніт текстури, що імітують, збережуть свою привабливість протягом десятиліть.

 

Варіанти кольорів

Виберіть колір і переконайтеся, що підвіконня WDS доповнюють дизайн інтер'єру

Білий

Мармур

Античний мармур

Королівський мармур

Димчастий граніт

Золотий дуб

Горіх

Темна вишня

Дуб Монтана

Підвіконня Danke

Справжня німецька якість

 

Підвіконня німецького виробника Danke – це справжня європейська якість, яка сьогодні доступна кожному. Компанія пропонує своїм споживачам широкий вибір продукції з різним дизайном, тому вибір виробу для інтер'єру, оформленого в тому чи іншому стилі, буде зовсім не складний. У каталозі Danke можна знайти підвіконня, поверхня яких імітує деревину різних порід, природний камінь, мармур, граніт та інші популярні сьогодні природні матеріали.

Також варто зазначити, що бренд тримає пальму першості на європейському ринку на вибір колірних рішень підвіконь. Інноваційне покриття Elesgo не тільки надає продукції Danke ефектного вигляду, але й надійно захищає її від потертостей, подряпин, температурних деформацій, вигорянь та інших пошкоджень, неминучих при експлуатації підвіконь. Всі підвіконня цього виробника мають особливий запатентований профіль, що забезпечує високу жорсткість.

Продукція європейського бренду сертифікована та не становить небезпеки для людини та навколишнього середовища. Компанія «Віконт» є офіційним представником німецького бренду Danke та пропонує постачання високоякісних підвіконь від цього виробника до всіх населених пунктів України.

 

Підвіконня Open Teck™

 

Виробник Open Teck™ вже понад 7 років займає лідируючі позиції на ринку України у виробництві підвіконних дощок з ПВХ від 100 мм до 700 мм з кроком 50 мм. Крім цього в асортименті виробника великий вибір відливів із пластику та комплектуючих до них. Компанія пропонує клієнтам вироби з високоякісних матеріалів, що мають чудовий зовнішній вигляд та приємні ціни.

Незважаючи на те, що Open Teck є українською торговою маркою, продукція бренду не поступається найкращим світовим аналогам і відповідає суворим європейським стандартам якості та екологічної безпеки. Підвіконня мають щільну міцну поверхню та спеціальні ребра жорсткості, що забезпечують їм надійність та тривалий термін служби. Продукція Open Teck відмінно витримує перепади температур та ультрафіолетове випромінювання, не вигоряючи та не деформуючись.

Поверхня підвіконь покрита шаром ламінату, що має високу стійкість до зношування. Також покриття забезпечує виробу привабливий зовнішній вигляд, імітуючи дерево з фактурною поверхнею, мармур чи граніт. Підвіконня максимально прості у догляді і не потребують очищення спеціальними засобами, шпаклюванням та фарбуванням.

 

Типорозміри підвіконь OPEN TECK™:

 
 
Кредит та розстрочка
Замовити безкоштовний замір
Залиште нам повідомлення

Як ми можемо Вам допомогти?

Заповніть поля
Дякую! Ваш лист відправлений