Алюмінієві двері: основні особливості, вагомі переваги, недоліки та різновиди дверних конструкцій

 

Кожна реконструкція з будівництвом або переплануванням офісу, житла, магазину або інших об'єктів з приміщеннями сьогодні буде просто неможлива якщо не облаштовувати дверні прорізи спеціальними красивими, функціональними та стильними дверима. Справді, саме вони є значним та обов'язковим компонентом будь-якого об'єкта з приміщенням, що забезпечує нормальне функціонування з доступом людей і водночас є добрим захистом від різноманітних впливів із факторами.

Існує безліч різних металів з матеріалами, придатних для процесу виготовлення дверей, починаючи від традиційного і багатьма шанованого дерева, а також закінчуючи сучасними ПВХ і МДФ. Щоправда, сьогодні хотіли б разом з вами поговорити саме про такі конструкції як алюмінієві двері.

Алюмінієві двері 1

Алюміній для виготовлення дверей використовується зовсім не дарма. Цей матеріал має значну кількість значних переваг над іншими матеріалами. І це не тільки міцність з легкістю, а й ще зносостійкість з доступністю в процесі обробки та екологічною безпекою для людини з навколишнім середовищем.

Важливі переваги алюмінієвих дверей

 

Існує думка щодо того, що алюмінієві дверні конструкції – пристрої, які просто не пристосовані для використання в умовах житлового простору, а лише виключно для застосування їх у процесі облаштування адміністративних громадських будівель. Щоправда, це зовсім не так. Сучасні технології уможливили активну та повсюдну експлуатацію навіть у житловому секторі.

Алюмінієві двері 2

Що вже говорити про можливість анодувати їх, ламінувати за допомогою плівки і ще фарбувати алюмінієві профілю в різні кольори і під будь-які текстури. Це теж не варто скидати з рахунків.

Оскільки алюміній є екологічно чистим природним матеріалом, він не виділяє жодних токсичних речовин у своєму спокійному стані і навіть під час нагрівання ультрафіолетовими променями. Він цілком безпечний для людей. Ці та багато інших плюсів характерні для таких виробів як вхідні алюмінієві двері та навіть вікна. Серед інших переваг алюмінієвих дверей також окремо можна виділити цілу низку наступних:

  • 1. Міцність. Алюмінієві дверні профілі мають достатній рівень жорсткості. Завдяки широким можливостям цього матеріалу можна виготовляти двері в різних розмірах, навіть конструкції найбільших розмірів.
  • 2. Зносостійкість. Алюміній є тим матеріалом, який не боїться перепадів температур, ні навіть зайвої вологи. Такі двері, якщо їх виготовили професіонали, можуть прослужити своїм власникам аж до 80 років. Навіть через багато років активної експлуатації дверна конструкція з алюмінію не потребуватиме ремонту. А ще алюміній дуже податливий до обробки матеріалом, що робить фантазію практично не обмеженою.
  • 3. Відсутність необхідності спеціального догляду. Алюмінієві профілі, з яких виготовляють двері, не потребують якогось спеціального догляду протягом усього періоду своєї експлуатації. Їм іноді потрібно лише звичайне видалення забруднень і все.
  • 4. Такі двері естетичні. Вони завжди і в будь-якому інтер'єрі виглядають досить стильно. Їх можна ламінувати і фарбувати в різні кольори. Це в свою чергу дозволить вписувати готові конструкції в будь-які інтер'єри.
  • 5. Алюмінієві двері мають привабливий зовнішній вигляд. Навіть якщо ви наважитеся вибрати і купити найскромнішу з моделей без використання на ній порошкової фарби, можете бути впевнені в тому, що в результаті отримаєте привабливі та стильні вироби з модним сріблястим блиском. До речі, відтінок металу легко прикрасить будь-який інтер'єр сучасних стилів.
  • 6. Пожежна безпека. Алюміній здатний горіти виключно при дуже високих температурах, що в побуті просто неможливі. Такі двері перешкоджають поширенню вогню, значно підвищуючи пожежну безпеку будь-яких будівель.
  • 7. Відмінною рисою алюмінію є його чудова податливість обробки. Ця особливість дозволяє створювати величезну кількість різних варіантів дизайну незважаючи на цілі. Тобто незважаючи на те, потрібні вам розсувні алюмінієві двері, двері з алюмінію глухі або навіть красиві величезні алюмінієві віконні конструкції в різних розмірах і формах, ви завжди можете розраховувати на те, що за допомогою даного матеріалу ваші мрії втіляться в реальності причому до найдрібніших деталей.
Алюмінієві двері 3

На відміну від багатьох інших металів, що їх використовують для виготовлення дверей, алюміній не боїться процесу іржі. Плюс до всього іншого, якщо і використовувати для його очищення побутові миючі, а також якщо він постійно контактуватиме з вологою, це не завдає йому ніякої шкоди. Сплав, що використовується, дуже міцний і може з легкістю протистояти більшості стандартних фізичних навантажень. У їхньому переліку не лише незначні механічні удари, а й:

  • вітер;
  • тиск коробки будівлі;
  • постійне інтенсивне використання та ін.

 

  • Ще одним вагомим достоїнством алюмінію можна вважати те, що він є легким металом. Ця його особливість значно спрощує процес транспортування та подальшого монтажу. Додатково варто не забувати і про те, що алюмінієві двері ціна яких більш ніж прийнятна, особливо якщо замовляти конструкції у професіоналів, також не створюватимуть жодного додаткового навантаження на стіни.

 

Недоліки алюмінієвих дверей. Чи є такі взагалі?

 

Ключовим недоліком є ціна на алюмінієві двері. Алюмінієві дверні конструкції будуть трохи дорожчі, ніж пластикові двері і ті ж дерев'яні двері. Правда тут варто враховувати момент того, що всі витрати можна буде компенсувати завдяки великому терміну активної служби і плюс до вищих експлуатаційних характеристик.

Алюмінієві двері 4

Якщо і ви теж раніше були впевнені в тому, що Алюмінієві двері - це не найкращий варіант для монтажу, давайте разом з нами поговоримо про переваги таких конструкцій, щоб ви могли створити для себе правильну думку. /p>

Крім того, до негативних сторін відносять низький рівень теплоізоляції профілю. Щоправда і тут виробники дверей спромоглися знайти спосіб обходження цього недоліку. Сучасні моделі удосконалюються спеціальною термовставкою. Як ви могли бачити раніше, плюсів у цих конструкцій значно більше ніж мінусів.

Основні різновиди алюмінієвих дверей

 

Крім звернення уваги на переваги і недоліки алюмінієвих дверних конструкцій, в процесі їх вибору також варто враховувати і різновиди алюмінієвих дверних конструкцій. Зараз ми говоримо про те, що самі по собі алюмінієві двері поділяються на два основні види: холодний алюміній і звичайно ж теплий алюміній. Холодні конструкції не утеплюються та встановлюються у тих приміщеннях, де не потрібно зберігати тепло. Тобто зараз ми говоримо про неопалювані веранди всередині будівель, тераси та ін.

Алюмінієві двері 5

У теплих дверях передбачається можливість додаткового ущільнення в нижній частині дверей з потрійним ущільненням по всьому контуру, що гарантує збереження тепла в приміщеннях незважаючи на кліматичні умови. Такі двері мають високу шумоізоляцію і підходять для того, щоб їх встановлювати:

  • у приватних будинках;
  • на невеликих торгових точках;
  • у магазинах та перукарнях;
  • а також у багатьох інших приміщеннях.

Є ще алюмінієві двері розсувні, складні, а також двері AGS та Schuco.

Чи можна в Україні за хорошими цінами придбати алюмінієві двері Кривий Ріг?

 

Звичайно ж можна. Якщо ви хотіли б придбати відмінні Двері Кривий Ріг з алюмінію, при цьому вам важлива висока якість виготовлення та демократична вартість, радимо вам звернути увагу на українську компанію Віконт Кривий Ріг, чий офіційний онлайн сайт розташований за адресою – vikont.dp.ua.

Алюмінієві двері 6

Тут ви за першої необхідності зможете ознайомитися з великим асортиментним рядом такої продукції як Двері Віконт з алюмінію. Співробітники компанії мають за плечима успішний багаторічний досвід роботи, тому завжди з радістю не тільки готові проконсультувати вас, але й вичерпно відповісти на ваші запитання, а також професійно допомогти визначитися з оптимальними конструкціями дверей з алюмінію, які ідеально підійдуть для кожної конкретної ситуації.

Окрім алюмінієвих дверей ви аналогічно зможете замовити тут алюмінієві вікна, а також з легкістю знайдете широкий вибір кольорових та металопластикових віконних конструкцій від різних відомих у всьому світі виробників, а також:

  • різні балкони (під ключ, обшивка балконів з лоджіями, французькі балкони, скління та розширення);
  • міжкімнатні та вхідні, металопластикові двері;
  • сучасні вертикальні та горизонтальні жалюзі;
  • тканинні та захисні ролети;
  • анти москітні сітки і навіть підвіконня;
  • і багато іншого потрібного для дому та офісу з іншими приміщеннями продукцію.

Якщо раптом вам буде терміново необхідно зробити укоси на вікна або ви хотіли б обговорити момент замовлення склопакетів на вікна, звертайтеся. Фахівці цієї популярної компанії надають і цей перелік послуг.

Щоб детальніше проконсультуватися щодо того, як з можливістю швидкої доставки замовити алюмінієві двері в будь-яке з міст країни, а також з інших моментів майбутнього співробітництва, що вас цікавлять, зв'яжіться з менеджерами компанії Віконт Кривий Ріг. Для цього просто зателефонуйте їм, використовуючи один із номерів телефонів: +38 (098) 596-79-06 або +38 (098) 067-32-65. Або ви також можете написати сюди електронною поштою – vikont.kr@ukr.net.

Кредит та розстрочка
Замовити безкоштовний замір
Залиште нам повідомлення

Як ми можемо Вам допомогти?

Заповніть поля
Дякую! Ваш лист відправлений