Балкони «під ключ» у Кривому Розі

Ремонт балконів під ключ, скління балконів та лоджій, обшивка, утеплення, розширення, електрика, винос по підвіконню, вибір дизайну та комплектації

Балкони «під ключ» у Кривому Розі

 

Зберегти тепло в будинку, створити комфортну атмосферу та отримати додатковий корисний простір дозволяє якісно виконаний балкон. Здобувачі хочуть отримати спектр послуг та брати мінімум участі у процесі реставрації чи скління.

Балкон під ключ – це комплекс послуг, який надає професійна компанія «Vikont». Виконання замовлення включає скління балконів і лоджій, збільшення площі, виконання робіт з утеплення, зовнішні та внутрішні оздоблювальні заходи.

 

Широкий спектр послуг

 
 

Компанія «Віконт» організовує та проводить роботи з ремонту балконів під ключ у Кривому Розі протягом багатьох років. Комплексний ремонт включає:

  • підготовка, виміри та розрахунки;
  • засклення балкона, лоджії, П та Г-подібних конструкцій;
  • обшивка;
  • розширення корисної площі;
  • утеплення;
  • косметичний ремонт;
  • створення французьких балконів;
  • виконання додаткових робіт за планом замовника.

Балкон під ключ у Кривому Розі дозволить здобувачеві стати власником гарної, теплої, надійної конструкції. Досвідчені фахівці швидко та якісно проводять ремонтні та реставраційні роботи будь-якої складності та обсягу.

Переваги ремонту балконів під ключ

 

Сьогодні, послуга ремонт балконів під ключ набуває більшої популярності, актуальності, затребуваності. Більшість замовників вибирають такий спосіб, відштовхуючись від низки особливостей:

  • всі роботи виконуються досвідченою командою професіоналів;
  • мінімальний термін здачі об'єкта;
  • закупівлею займається виконавець;
  • створення індивідуального проекту та візуалізація;
  • враховуються особисті прохання та побажання замовника щодо наявності меблів або декору;
  • немає необхідності контролювати кожен етап виконання робіт, клієнт приймає вже повністю закінчений проект.

Лоджія під ключ може виконуватись у будь-який сезон, незважаючи на погодні умови.

 

Особливості послуг компанії «Vikont»

 

Майстри організації допоможуть створити затишок, тиху та спокійну атмосферу в будинку. Завдяки роботі фахівців, можливо але виконати якісну та практичну теплоізоляцію та звукоізоляцію. Замовник може вибрати:

  • французький балкон із величезними вікнами. Він дозволяє впустити в квартиру більше світла, візуально розширити корисну площу та підняти стелі. У приміщенні стає більше «повітря», а стоїть така конструкція доступніша, ніж балкон з додатковим виносом;
  • балкон-кімната. Перепланування, розширення та збільшення житлової площі дозволяє створити ще одну кімнату у квартирі. Можливе дизайнерське виконання інтер'єру, підходить будь-яким типам приміщень;
  • балкон з виносом допомагає збільшити внутрішню площу, створює додаткове збільшене підвіконня та має величезну кількість дизайнерських рішень.

Зовнішнє оздоблення може проводитися із застосуванням пластику, сайдингу, профнастилу. Внутрішня обшивка відбувається за допомогою гіпсокартону, євровагонки або пластикової вагонки.

Всі перелічені матеріали мають привабливий зовнішній вигляд, різноманітність колірних рішень, мала вага, легко піддаються очищення, служать багато років, стійко переносять вплив корозії, негативних погодних умов, різких перепадів температурних режимів.

Для більшого комфорту та збільшення терміну служби балкона, можна встановити додатковий дах із сталевих листів, полікарбонату, металочерепиці або м'яких матеріалів для покрівлі.

Що ми пропонуємо

 

Організація пропонує клієнтам кілька типів скління. Вони підходять для малогабаритних квартир, багатокімнатних приміщень, приватних будинків та котеджів:

  • холодне (дозволяє запобігти проникненню в приміщення вологи та вогкості, пилу, сміття. Вогнестійка конструкція відрізняється міцністю, легкістю установки та малими тимчасовими витратами на монтаж. Вона допомагає зберегти корисний простір, швидко встановлюється, допомагає зберегти тишу, коштує дешево); /li>
  • тепле (має велику різноманітність дизайнерських рішень, має додаткові шумоізоляційні властивості, високий рівень захисту від зломів, знижує втрати тепла і не потребує додаткового утеплення. Конструкція потребує додаткового часу на монтаж, проте відрізняється надійністю та довговічністю).</li >

Для того, щоб визначитися з ціною балкона під ключ, необхідно виконати виміри, визначитися з типом скління, кількістю камер, особливостями інтер'єру. Майстер компанії за один візит зможе запропонувати найбільш вдалий варіант для конкретної конструкції та розрахувати приблизну вартість робіт.

У вартість балкона під ключ входить придбання відповідної фурнітури, необхідна кількість профілів, облицювальних матеріалів та інших дрібниць, які дозволять створити дизайн та інтер'єр за індивідуальними вимогами замовника. Оплата відбувається частинами. Складається договір, яким клієнт вносить передоплату, необхідну для закупівлі матеріалів, фурнітури. Після закінчення виконання робіт замовник приймає проект та вносить залишок оплати відповідно до зазначених сум у розрахунках.

З додаткових послуг можна вибрати проведення освітлення. Оздоблювальні заходи на стінах, підлозі, стелі зроблять лоджію стильною, а організація додаткових підвіконь, меблів або теплої підлоги. комфортною та функціональною.

Організація працює в чітко вказані терміни, надає видатковий кошторис та гарантію на завершений проект.

Компанія використовує міцні, міцні, морозостійкі матеріали, які дозволяють створити затишне місце для відпочинку, роботи, дотримуватися безпеки конструкції та збільшити термін її експлуатації.

Балкон може стати продовженням кімнати або тихим місцем для приємних розмов у домашній обстановці.

Додаткову інформацію та консультацію менеджерів компанії можна отримати за вказаними контактними телефонами. Консультанти допоможуть визначитися з типом конструкції та оформлять замовлення на виїзд майстра для замерів.

Наші роботи
Кредит та розстрочка
Замовити безкоштовний замір
Залиште нам повідомлення

Як ми можемо Вам допомогти?

Заповніть поля
Дякую! Ваш лист відправлений