Вертикальні жалюзі

Вертикальні жалюзі є одним із найпоширеніших і найвідоміших типів жалюзі. Причиною тому є те, що вони підходять абсолютно для будь-яких приміщень

Вертикальні жалюзі у Кривому Розі

класичне рішення для офісу та будинку

 

Для того, щоб зробити приміщення затишним, комфортним для проживання або таким, що сприяє продуктивній роботі, в наш час дизайнерами використовується безліч сучасних і дуже ефективних прийомів. Вертикальні жалюзі на вікна – це один із найпростіших і водночас ефективних способів змінити будь-яке житлове, комерційне та офісне приміщення, незалежно від його параметрів.

Переваги вертикальних жалюзі

Представлені на сучасному ринку вертикальні жалюзі – це зручний та привабливий захист приміщення від сонячних променів, а також від небажаної уваги. Завдяки великому вибору фактур та кольорів, можна без проблем підібрати модель для інтер'єру в будь-якому стилі та кольоровій гамі. Крім цього, вертикальні жалюзі мають такі важливі для споживачів особливості:

  • Можливе виготовлення виробів будь-якої висоти та ширини;
  • Відмінно підходять як до металопластикових вікон, так і до конструкцій з дерева та металу;
  • При монтажі такі жалюзі на вікна не вимагають свердління віконних рам і легко встановлюються навіть фахівцями;
  • Вертикальні жалюзі на замовлення дуже практичні, тому що не потребують спеціального догляду, легко миються і, при необхідності, ремонтуються;
  • Вироби відповідають усім чинним вимогам безпеки – не горючи, при нагріванні не виділяють токсичних речовин та неприємних запахів, не викликають алергічних реакцій.
Варто згадати і те, що жалюзі вертикальні тканинні, ціна яких максимально доступна, розраховані на багаторічне використання. Спеціально оброблена тканина або високоякісний пластик, з якого виготовлені ламелі жалюзі, не вигоряють на сонці, не деформуються підлога дією вологи або перепадів температур, мають гарний запас міцності. Механізм, що забезпечує відкривання жалюзі та розворот ламелів, має просту та надійну конструкцію. Для його виготовлення використовують високоякісні міцні полімери та стійкий до корозії метал. Складання, налаштування та обслуговування цієї частини жалюзі гранично прості та не викликають запитань у споживачів.

Вертикальні жалюзі від компанії «Віконт»

Шукаєте де купити вертикальні жалюзі недорого? Компанія «Віконт», що працює на ринку України понад 15 років, пропонує великий вибір привабливих, надійних та доступних за ціною рішень для квартири, будинку, офісу, ресторану та будь-якого іншого приміщення, вікна якого потребують естетичного та практичного захисту.

>

Ви можете купити вертикальні жалюзі в Україні, що повністю відповідають світовим стандартам для цієї продукції. Всі наші вироби виготовляються із високоякісних сертифікованих матеріалів, придбаних у перевірених виробників із Європи та Азії. Механізми наших жалюзі мають високу надійність, а їх деталі уніфіковані та легко замінюються при виході з ладу аналогічними елементами.

Щоб купити жалюзі вертикальні, які ідеально підійдуть для вашого приміщення і не завдадуть клопоту при використанні, необхідно викликати замірника компанії «Віконт». Кваліфікований співробітник зніме всі важливі для виробництва розміри та уточнить деталі конструкції, колір та особливі характеристики продукту. Наш спеціаліст повідомить вам вартість вертикальних жалюзі, а також назве термін їх виготовлення. Після того, як замовлення буде готове, монтажники компанії «Віконт» зроблять установку конструкції, а також її первинне настроювання. Як на вертикальні жалюзі, так і на всі роботи, пов'язані з їх монтажем, компанія надає офіційну гарантію. Наші вертикальні жалюзі, ціна яких завжди приємна, прикрасять будь-яке приміщення і будуть тішити вас довгі роки.

Види вертикальних жалюзі

При виробництві жалюзі вертикального типу можуть використовуватися різні типи матеріалів. Полотно світлозахисної конструкції може бути виготовлене з тканини (льон, бавовна, віскоза), скловолокна або поліестеру. Матеріал відрізняється не лише зовнішнім виглядом, але й такими характеристиками як світлопроникність та щільність.

Тканинні жалюзі

При виробництві полотен жалюзі з тканини, матеріал обов'язково обробляють особливими складами, що підвищують його стійкість до механічних впливів. Це дозволяє значно збільшити термін безремонтної експлуатації виробу. Ламелі з тканини випускають різного кольору та фактури, а за бажання на поверхню жалюзі можна нанести методом фотодруку будь-яке зображення на вибір клієнта.

Алюмінієві жалюзі

Цей популярний підвид вертикальних жалюзі відрізняється високою довговічністю і простим управлінням, яке здійснюється за допомогою кулькового ланцюжка. Ламелі з кольорового металу не бояться корозії та мають відмінні протипожежні властивості. Завдяки цьому їх рекомендують встановлювати у будь-яких житлових та офісних приміщеннях. Алюмінієві жалюзі також ідеально підходять для кухні, тому що не поглинають запахи.

Мультифактурні жалюзі

Відмінною особливістю цих світлозахисних конструкцій є поєднання ламелей, виготовлених з різних матеріалів і мають різні кольори та відтінки. При оформленні віконного отвору такими виробами можна досягти оригінального ефекту багатошаровості, який надасть інтер'єру приміщення відтінку вишуканості та стилю.

Пластикові жалюзі

Ламелі цього виду продукції виготовляються з високоякісного полівінілхлориду. Вони можуть мати різний рельєф, а також різний рівень прозорості. Колірна палітра пластикових моделей також відрізняється великою різноманітністю. Жалюзі з пластику мають високу стійкість до вологості та впливу ультрафіолетового випромінювання. Для приміщень, вікна яких виходять на сонячну сторону, таке рішення може бути оптимальним. Пластикові жалюзі також застосовують замість міжкімнатних дверей та на балконах.

Різні варіанти керування без додаткових витрат

Залежно від розмірів вікна і розташування стулок, що відкриваються, Ви можете замовити жалюзі вертикальні з різними типами управління. Нижче наведено ілюстрацію, на якій вказано всі стандартні типи керування вертикальними жалюзі.
 
Захист від сонця
 
Захист від поглядів з вулиці
 
Обертання ламелей
 
Повне розсунення в сторони
 
Використання у вигляді перегородки
 
Перекриття великих прорізів
01

Замовте замір

Залишіть заявку або зателефонуйте і наш замірник приїде до вас на замір.

02

Оформіть договір

Ми підпишемо з вами договір, отримаємо передоплату та почнемо виконувати замовлення

03

Насолоджуйтесь

Заради виконати ваше замовлення максимально швидко та комфортно

Вертикальні жалюзі 89мм
Кредит та розстрочка
Замовити безкоштовний замір
Залиште нам повідомлення

Як ми можемо Вам допомогти?

Заповніть поля
Дякую! Ваш лист відправлений