Металопластикові вікна Стеко у Кривому Розі

 

Сучасний будинок або квартиру практично неможливо уявити без металопластикових вікон. Ці диво-конструкції увійшли в наше життя порівняно недавно і швидко набули популярності завдяки своїм теплоізоляційним властивостям та естетичному зовнішньому вигляду. Вікна Стеко радують наших співвітчизників понад 15 років, даруючи відчуття затишку та комфорту. На сайті компанії «Віконт» представлений великий вибір енергоефективної продукції від найбільшого українського виробника для тепла та краси вашого будинку.

image image image image
image image

Переваги та ціна вікон Steko

 

Стеко – найбільший виробник віконних конструкцій із металопластику в нашій країні. Компанія щодня виробляє понад п'ять тисяч вікон (25 відсотків усіх вікон в Україні), кожне з яких відповідає міжнародним стандартам якості. Бренд має три заводи, кожен із яких оснащений сучасним європейським обладнанням. Контроль якості продукції виробляється кожному етапі виробництва. Steko уважно стежить за ринком, беручи до уваги запити клієнтів. Приклад тому – інноваційні теплі вікна (Німеччина).

Пластикові вікна Steko відрізняються такими перевагами як:

  • тривалий термін експлуатації – виробник надає гарантію до 10 років;
  • преміум якість, підтверджена європейським та міжнародним сертифікатами;
  • тепло- і звукоізоляція: ці властивості дозволяють забути про холод і шум, що особливо актуально для приміщень, що продуваються і виходять на вулицю з шумним дорожнім рухом;
  • герметичність: будинок отримує захист від запахів, бруду, вихлопного газу та інших неприємних впливів;
  • естетичний зовнішній вигляд: компанія виготовляє ПВХ конструкції різноманітних фактур та відтінків, які підходять під будь-який інтер'єр, поєднуючись як із класичними шторами, так і з жалюзі;
  • стійкість до погодних явищ: металопластикові вікна здатні витримати сніг, мороз, дощ та вітер, не промерзаючи, не піддаючись корозії та не накопичуючи шкідливих речовин; профіль не змінює форму та колір, а мультифункціональне ударостійке скло надійно захищає від механічних впливів;
  • екологічність: виробник гарантує повну безпеку для людини та навколишнього середовища;
  • простість застосування та практичність: за вікнами із пластику легко доглядати і їх не потрібно утеплювати на зиму, на відміну від старих дерев'яних рам;
  • безпека: завдяки особливій протизламній фурнітурі конструкції забезпечують надійний захист житла та зменшують ризик проникнення непроханих гостей.

Ще одна причина купити вікна Steko – доступні ціни. Враховуючи той факт, що продукція прослужить не один десяток років, вигода є.

image

Вікна Стеко – ціна з установкою

 

Величезним плюсом продукції українського бренду є можливість виготовлення виробів будь-яких розмірів та форм, що дуже актуально для приміщень, що мають нестандартні віконні отвори.

Щоб ПВХ-конструкції служили якнайдовше, потрібен монтаж професійного рівня з дотриманням усіх необхідних стандартів. Заходи, які включають виміри, виробництво та встановлення вікон Steko, займають кілька днів.

Швидко і точно розрахувати вартість конструкції з установкою можна в режимі онлайн за допомогою калькулятора вікон. Ціна монтажу не враховується під час обчислення – його потрібно оплачувати додатково. Що стосується виміру, то ця послуга надається абсолютно безкоштовно. Для цього потрібно просто зазначити контактну інформацію на сайті.

Де і як замовити вікна Стеко?

 

Компанія «Віконт» представляє широкий асортимент конструкцій із металопластику від кращих виробників. Кожен виріб виготовляється за інноваційними технологіями на сучасному обладнанні та відрізняється високою якістю та тривалим терміном служби.

Щоб у вашому будинку, квартирі або офісі було максимально тепло, світло та затишно, варто купити вікна Стеко у Кривому Розі. Відомий український бренд славиться своєю продукцією з 2005 року, маючи мільйони покупців у всій країні.

Зв'яжіться зі спеціалістами на сайті компанії, і вони допоможуть вибрати варіант, який ідеально підійде за якістю, дизайном та ціною, а досвідчені майстри професійно проведуть монтаж склопакетів.

Найкращі ціни на вікна Steko

Стандартне вікно

standart
Розмір 1300x1400мм
  2950 грн
Ціна від 2600 грн

Тристулкове вікно

okno-2
Розмір 2060x1400мм
  4650 грн
Ціна від 3450 грн

Балконний блок

balkon
Розмір 2040x2160мм
  5300 грн
Ціна від 4650 грн

Лоджія

loggia
Розмір 2700x1600мм
  7150 грн
Ціна від 6250 грн
Кредит та розстрочка
Замовити безкоштовний замір
Залиште нам повідомлення

Як ми можемо Вам допомогти?

Заповніть поля
Дякую! Ваш лист відправлений