Металопластикові вікна Rehau

Якщо мова заходить про ідеальну якість та надійність вікон, то немає нічого більш відповідного, ніж профіль Rehau – зразок істинного німецького довголіття та ергономічності

Де замовити вікна Рехау у Кривому Розі?

 

Попит на енергоефективні металопластикові вікна цілком обґрунтований. Сучасні конструкції здатні зберігати тепло в кімнаті, а також зменшити рахунки за опалення взимку та у міжсезоння. Правильне рішення буде замовити вікна Rehau від перевіреного німецького виробника. З їхньою допомогою можна вирішувати різні завдання з будівництва та облаштування приватних будинків, котеджів, квартир, офісів або підприємств. Пластикові вироби створюють максимальний рівень комфорту у приміщенні, надійно захищають від пилу та вологи, а також вуличних звуків.

Серії профільних систем пластикових вікон Rehau

 

Всесвітньо відомий виробник із Німеччини Rehau вже більше 60 років випускає довговічні металопластикові конструкції. Концерн регулярно впроваджує інноваційні технології та застосовує лише оригінальні комплектуючі. Компанія «Віконт» дає можливість купити вікна Rehau за демократичною вартістю, в каталозі представлені наступні профільні системи:

Rehau Euro Design 60

Класичний 3-камерний профіль з другим класом злобезпеки та монтажною шириною 60 мм. Вважається недорогим варіантом для скління балконів, лоджій, різних нежитлових приміщень, виробничих об'єктів та господарських будівель.

standart

 

Rehau Euro Design 70

Модель із п'ятикамерною будовою повною мірою відповідає вимогам енергозбереження та шумоізоляції. Профіль чудово підійде для кімнат квартир та приватних будинків, інших житлових приміщень.

standart

 

Synego

Високоякісні 7-камерні вироби виконані з максимальними показниками тиші та шириною склопакета до 51 мм. Унікальний профіль отримав дво- або триконтурне ущільнення. Можна скліти дитячі садки, лікарні, поліклініки, школи.

standart

 

Geneo

Унікальна шестикамерна профільна система виготовлена ​​за допомогою спеціального матеріалу RAU-FIPRO. Модель відрізняється 3-м класом злобезпеки та монтажною шириною 86 мм. Це ідеальне рішення для різноманітних приватних об'єктів.

standart

 

На формування остаточної ціни вікон Rehau значний вплив мають тип профільної системи, фірма-виробник та вид фурнітури, розміри отвору, кількість ущільнювачів, дизайн.

У чому плюси металопластикових вікон Rehau?

 

Завдяки багатокамерній структурі ПВХ-профілю забезпечуються відмінні теплозахисні якості виробів. Вони комплектуються якісною запірною фурнітурою, що гарантує підвищену герметичність. Наявність у німецьких вікон Rehau кількох контурів ущільнення дозволяє затримувати повітряний потік та запобігати попаданню пилу. Конструкції здатні чудово вписатися в інтер'єр будь-якого приміщення.

Продукція виконана з ідеально гладкою антистатичною поверхнею і бруд не затримується на рамі. Діюча в компанії «Віконт» ціна на вікна Rehau з установкою доступна роздрібним та оптовим клієнтам. Головними перевагами продукції є:

  • • практичність;
  • • естетичність;
  • • пожежостійкість;
  • • стійкість до корозії;
  • • легкість обслуговування;
  • • високі показники енергозбереження;
  • • гарна шумоізоляція;
  • • підвищений захист від шуму, сонячних та ультрафіолетових променів;
  • • різноманітність форм, розмірів та колірних рішень.

Вигоди замовлення вікон у «Віконт»

 

Компанія надає можливість купити пластикові вироби за вигідною вартістю. Довірити установку вікон Rehau варто професіоналам «Віконт», які добре знаються на всіх тонкощах монтажних робіт. Компанія має 15-річний досвід роботи на ринку металопластикових конструкцій. Покупці можуть скористатися послугою безкоштовного виїзду майстра для вимірів Кривого Рогу.

На оптових та постійних клієнтів товарів поширюються спеціальні пропозиції та вигідні знижки. Покупці можуть здійснити оплату банківськими картками Visa, Mastercard, LiqPay, за допомогою оформлення розстрочки, а також за рахунком-фактурою. На виконані монтажні роботи надаються довгострокові гарантійні зобов'язання.

Купуйте енергоефективні вікна Rehau у Кривому Розі у менеджерів «Віконт» по контактним телефонам, які вказані на сайті.

Найкращі ціни на вікна Rehau

Стандартне вікно

standart
Розмір 1300x1400мм
  4270 грн
Ціна від 3285 грн

Тристулкове вікно

okno-2
Розмір 2060x1400мм
  5921 грн
Ціна від 4555 грн

Балконний блок

balkon
Розмір 2040x2160мм
  6721 грн
Ціна від 5170 грн

Лоджія

loggia
Розмір 2700x1600мм
  9743 грн
Ціна від 7495 грн
Замовити безкоштовний замір
01
Замовте замір

Залишіть заявку або зателефонуйте і наш замірник приїде до вас на замір.

02
Оформіть договір

Ми підпишемо з вами договір, отримаємо передоплату та почнемо виконувати замовлення

03
Насолоджуйтесь

Заради виконати ваше замовлення максимально швидко та комфортно

Характеристики вікон Rehau

Кількість камер 3 - 6
Товщина рами 60 - 86 мм
Звукоізоляція до 50 дБ
Товщина склопакета 24 - 44 мм
Товщина стінок 2,8 мм
Армування квадрат до 2 мм
Опір теплопередачі 0,65 (м2 × C°)/Вт</t d>
Колір ущільнювача чорний, сірий
Кредит та розстрочка
Замовити безкоштовний замір
Залиште нам повідомлення

Як ми можемо Вам допомогти?

Заповніть поля
Дякую! Ваш лист відправлений