Розсувні двері у Кривому Розі

Стиль та комфорт для вашого будинку

 

Принцип роботи розсувних дверей:

Полотно утримує підвісна система, вона складається з напрямної та роликів.

Взаємодія цих двох елементів забезпечує рівне ковзання дверей вздовж стіни. Направляюча кріпиться до стіни, а ролики з'єднують полотно з напрямною.

Є різна палітра кольорів

Екошпон або структура ПВХ під дерево.

Можемо обшити отвір у колір дверей.

Переваги розсувних дверей:

  • Економія простору. Чи не «з'їдають» місце поблизу дверей;
  • Легкість. Такі двері легко відчиняти та зачиняти;
  • Безпека. Ризик стукнутися головою об кут дверей або пальцем об край полотна зводиться до нуля;
  • Розсувні двері не відчиняються протягом.

В якості розсувних дверей може використовуватися будь-які міжкімнатні двері.

Перейти до вибору дверей

Розсувні міжкімнатні двері – ексклюзивна деталь для сучасного та стильного інтер'єру

Без чого важко уявити приватний будинок або навіть квартиру? Звичайно ж, це двері в Україні, що розділяють кімнати або як їх просто називають міжкімнатні двері. Ці конструкції додають у будь-який простір приватності, дозволяючи ефективно та зі смаком здійснити зонування приміщень. На думку багато кому приходять розстібні двері. Це зовсім не дивно, але що ж робити, якщо раптом сталося так, що ви обмежені у вільному просторі? Найбільш правильним сучасним рішенням прийнято вважати такі конструкції, як розсувні міжкімнатні двері.

З яких матеріалів виготовляють міжкімнатні розсувні двері?

На вигляд такі двері можуть бути схожі на інші двері, що вже є у вашому будинку. Це дозволить підтримувати цілісність дизайнів. Якщо детальніше говорити про матеріали виготовлення таких конструкцій, то насамперед варто виділити такі:

  • 1. Двері з дерева, що чудово підтримують будь-який стиль приміщень, починаючи від класики і закінчуючи сучасним стилем hi-tech.
  • 2. Двері МДФ або простіше кажучи полотна, мають набір характеристик від дерев'яних аналогів. Якщо такі двері доповнити гарною фурнітурою, вони прослужать вам тривалий період.
  • 3. Скляні двері, що є практичним та сучасним рішенням. Часто такі двері встановлюють торговельні центри з офісними приміщеннями, адже конструкції дають можливість розширювати приміщення.

Розсувні міжкімнатні двері: плюси сучасного рішення

Перед вибором та купівлею таких конструкцій як міжкімнатні розсувні двері Кривий Ріг, фахівці радять ближче познайомитися з унікальними особливостями цих виробів. Слід пам'ятати, що міжкімнатні двері розсувного типу значно менш герметичні. Такі конструкції можуть впускати холод із куди холодніших кімнат. Вони не мають еталонної шумоізоляції. З метою збільшення терміну експлуатації таких дверей можна регулярно змащувати їх.

розсувні двері Віконт Кривий РігПравда ці конструкції – стильне та одночасно незвичайне рішення для будь-якого будинку. Крім своїх екологічно чистих матеріалів, що тут використовуються для виготовлення, стильного зовнішнього вигляду з надійною конструкцією, двері з такою розсувною системою мають величезну кількість інших додаткових переваг. Зокрема, серед таких переваг, що ними мають двері розсувні на замовлення, можна виділити такі:
    • Значна економія вільного місця. Якщо студія чи кімната квартири не відрізняється величезним метражем, такі конструкції допоможуть вам у максимальній оптимізації вільного простору. Двері поділяють приміщення на затишні функціональні зони.
    • Міжкімнатні двері цього плану зможуть візуально розширити будь-який вільний простір. Навіть компактні за своїм розміром кімнати з ними виглядатимуть просторіше та світліше.
    • Вироби дуже зручні у процесі використання. Справа в тому, що для їхнього виготовлення застосовують сучасну фурнітуру з механізмами. Це дасть змогу закривати та відкривати систему абсолютно безшумно та плавно.
    • Двері довговічні та дуже надійні. Вирішивши купити розсувні двері, слід пам'ятати про те, що це міцні та високоякісні вироби, особливо якщо ви підбираєте їх у перевірених виробників. Це буде вашою гарантією їхньої тривалої роботи без необхідності ремонту або заміни комплектуючих.
    • Окремо варто пам'ятати про те, що такі конструкції виготовляють із найрізноманітніших матеріалів. Багатий асортимент дозволить підбирати двері міжкімнатні розсувні, що максимально підійдуть під той чи інший формат приміщень та дизайн інтер'єру.

Елегантний зовнішній вигляд та унікальний дизайн. Міжкімнатні розсувні перегородки підійдуть під будь-який інтер'єр чи стиль. Сучасні магазини, в яких реалізується продукція, завжди готові надати допомогу консультантів. Окремої уваги варто широка та неймовірна гама кольорів. Такі двері реалізуються, починаючи від світлих та натуральних відтінків деревини і закінчуючи насиченими яскравими півтонами.

Двері на роликах: у чому ще причини популярності конструкцій?

Основною функцією будь-яких міжкімнатних дверей на роликах прийнято вважати насамперед оптимізацію планування будь-якого житла та прикрасу інтер'єру. Для багатьох з нас такі конструкції чомусь за звичкою асоціюються з метрополітеном. Але впродовж останнього часу двері розсувного типу стали все більше з'являтися у багатьох квартирах та приватних будинках нашої країни і не лише.

Крім всіх вищезгаданих нами переваг таких дверних конструкцій, хотіли б згадати і про інші причини їх популярності. Насамперед варто згадати про практичність дверей. Цим виробам майже не потрібно вільного місця для відкриття. За рахунок них вдасться заощадити корисний простір біля дверного отвору. Навіть у маленьких проходах готові вироби не будуть загороджувати проходи. Це дуже зручно. Та й виглядають ці двері дуже сучасно і ефектно.
розсувні двері Віконт Кривий РігТакі двері при першій необхідності можна легко сховати в стіну. Це, безумовно, прекрасне рішення, що все частіше знаходить відгук у багатьох покупців. Для втілення в дійсності такого рішення знадобиться обладнання спеціальної ніші або кишені, куди двері будуть в'їжджати. Двері цього плану мають неймовірний зовнішній вигляд, тому їх все частіше встановлюють у себе вдома і не тільки.

Де краще використовувати міжкімнатні розсувні двері?

Багато хто вирішується купити двері-купе для різних ситуацій. Наприклад, дизайнери рекомендують встановлення таких розсувних міжкімнатних конструкцій у наступних найбільш поширених ситуаціях:

  • 1.Коли є необхідність грамотного і одночасно стильного закриття гігантських прорізів. Якщо хтось не хотів би займатися встановленням подвійних дверей, добре б купити двері на роликах. Дана розсувна конструкція дуже доречна підійде в цій ситуації. Двері з розсувними механізмами не з'їдають » простір, допомагаючи розділяти окремі кімнати одна від одної.
  • 2.Дані двері аналогічно популярні у маленьких квартирах та приватних будинках з обмеженим простором. Коли у когось катастрофічно мало місця, таке рішення допоможе функціональну та водночас акуратно оформити дверні отвори.
  • 3.Якщо необхідно розділяти функціональні зони, аналогічно можна використовувати дані сучасні рішення. Ці двері допоможуть підкреслювати об'єднаний простір, щоправда, разом з цим розділяючи кімнати.
  • 4.За допомогою такого рішення можна візуально провести коригування житлового простору. Для візуальної зміни параметрів приміщень фахівці радять вибирати ширше дверне полотно або вищу. Для компактної площі це буде найвдалішим рішенням.
  • 5.Іноді буває так, що міжкімнатні розсувні двері купують у приміщення, де немає місця встановлення меблів. Такі конструкції часто зможуть легко замінити двері, тим самим розширивши вільне місце під установку меблевих гарнітурів або окремих частин.

Різновиди міжкімнатних розсувних дверей

Двері цього зразка можуть успішно кріпитися до підлоги або стелі, зміщуючись в один бік або складаючись у вигляді гармошки. На сучасному ринку увазі покупців представлено безліч різних варіантів таких конструкцій. Серед них найпопулярнішими вважають такі:

    • паралельно-зсувні;
    • каскадні;
    • гармошка;
    • двері-купе;
    • касетні.

Якщо ви вже запримитили собі такі двері, слід звернути увагу на можливість придбати їх у надійного реалізатора. На сучасному ринку країни працює багато компаній-виробників та різних компаній, що реалізують уже готові конструкції. У жодному разі не поспішайте з покупкою в першій компанії, що попалася, адже необхідно вибирати тільки надійні місця для здійснення покупки.

розсувні двері Віконт Кривий
<p class=Оскільки асортимент пропозицій нині дійсно дуже широкий, у вас буде можливість підшукати кращу компанію для початку співпраці, де можна було б купувати міжкімнатні розсувні двері за оптимальним для вас бюджетом.

Де в Україні за демократичними цінами підібрати міжкімнатні дверні конструкції розсувного типу?

Якщо ви хотіли б обзавестися розсувними міжкімнатними дверима за найдемократичнішими та приємнішими цінами, тоді слід звернути на ті двері, що їхній увазі своїх покупців пропонує наша компанія Віконт. Ми маємо широкий асортимент розсувних міжкімнатних конструкцій, які гарантовано влаштують вас своєю доступною та приємною вартістю. Впевнені в тому, що, наважившись вибрати компанію для покупки, ви не пошкодуєте про своє рішення.

Двері Віконт станом на сьогодні є одними з найкращих в Україні. Тому запрошуємо вас познайомитися з каталогом, що його вам може запропонувати наша компанія. Кваліфіковані фахівці Віконт завжди готові вичерпно відповісти на запитання клієнтів, вислухати їхні побажання та професійно допомогти. Ми впевнені, що ви залишитеся задоволені цією співпрацею і за першої необхідності знову зверніться до нас.

Для більш детальних консультацій з нашим представником, просто скористайтеся контактною інформацією, яка є на нашому офіційному інтернет-сайті у відповідному розділі.

Кредит та розстрочка
Замовити безкоштовний замір
Залиште нам повідомлення

Як ми можемо Вам допомогти?

Заповніть поля
Дякую! Ваш лист відправлений