Горизонтальні жалюзі

Горизонтальні алюмінієві жалюзі вже давно завоювали хорошу репутацію та користуються популярністю у наших клієнтів. Це найбільш популярний тип жалюзі, завдяки їхній універсальності, компактності та зручності у використанні

Жалюзі горизонтальні у Кривому Розі

класика віконного декору

 

Популярні у всьому світі горизонтальні жалюзі – це практичні та зручні світлозахисні конструкції. З їхньою допомогою можна ефективно регулювати природне освітлення в приміщенні, просто повертаючи ламелі під потрібним кутом, за допомогою нескладного ручного або електричного механізму. Також існує можливість перетворити жалюзі горизонтальні на суцільну панель з ламелей, яка повністю ізолює потік вуличного світла.

Жалюзі горизонтальні на вікна: конструкція та матеріали

Для того, щоб вибрати для дому, офісу або магазину горизонтальні жалюзі ціна, дизайн та функціональність яких вам ідеально підійдуть, важливо вивчити асортимент продукції на вітчизняному ринку світлозахисних конструкцій. Класифікують цю продукцію за трьома основними ознаками:

  • За матеріалом ламелей;
  • За способом керування;
  • За типом кріплення.

При виборі жалюзі найважливішу роль відіграє матеріал, з якого виготовлені його основні елементи – ламелі. Сьогодні жалюзі горизонтальні купити в Україні можна в чотирьох різних виконанні: алюмінієві, пластикові, з дерева, з бамбука. Матеріал визначає як естетичну складову продукту, а й його експлуатаційні якості. Конструкції з металу та пластику можуть використовуватися без обмежень у будь-яких умовах, а дерев'яні та бамбукові лише там, де відсутня підвищена вологість.

Дерев'яні або бамбукові горизонтальні жалюзі купити рекомендують не тільки як захист від ультрафіолетового випромінювання, але і як дизайнерський елемент інтер'єру. Великий вибір кольорів і фактур моделей з природного матеріалу, що дає унікальну можливість підібрати оптимальне рішення для приміщення, оформленого в будь-якому стилі.

Найчастіше в квартирах, будинках і офісах нашої країни можна зустріти вручну горизонтальні жалюзі, ціна яких цілком розумна. Але виробники пропонують також і дорогі моделі продукції, що мають електричний привід і автоматично відкриваються, за командою, поданою з пульта дистанційного керування. Таке рішення добре підходить для великих віконних отворів та для систем «розумний будинок», що мають централізоване управління різними функціями комфорту.

Монтуються горизонтальні жалюзі на пластикові вікна декількома різними способами, з яких найпоширенішими є чотири:

  • Над віконним прорізом;
  • безпосередньо на віконний блок;
  • До верхнього укосу віконного отвору;
  • На віконну стулку.

Однією з найцікавіших новинок останніх років є жалюзі всередині склопакета, які виглядають дуже цікаво, досить практичні, але, на жаль, поки що мають високу вартість.

Горизонтальні жалюзі від компанії «Віконт»

Компанія «Віконт» - це експерт у галузі світлопрозорих та світлозахисних конструкцій, що має більш ніж 16-річний досвід роботи. Ми можемо запропонувати нашим клієнтам як жалюзі горизонтальні пластикові, ціна яких максимально доступна споживачам, так і моделі з алюмінію, що мають відмінний зовнішній вигляд та максимально тривалий термін експлуатації. Фахівці «Віконт» можуть виготовити жалюзі для нестандартних вікон на замовлення, що дозволить легко вирішити проблему захисту від світла та сторонніх очей приміщень з трапецієподібними та навіть круглими віконними отворами.

Наша продукція виготовлена ​​з якісних матеріалів, стійких до зовнішніх впливів, що зберігають прекрасний зовнішній вигляд довгі роки. Жалюзі оснащуються надійними механізмами, які легко налаштовуються та, при необхідності, без проблем ремонтуються. На всі вироби, придбані в компанії «Віконт», надається офіційна гарантія.

Види горизонтальних жалюзі

Алюмініві жалюзі

Жалюзі, ламел і яких виготовлені з тонкого алюмінію, мають великий попит завдяки своїй особливості добре тримати форму. Цим вони суттєво виграють у світлозахисних конструкцій із полімерних матеріалів та тканини.

Пластикові жалюзі

Жалюзі з пластику поєднують у собі такі якості як практичність, привабливий зовнішній вигляд і доступну ціну. Також варто відзначити, що пластик, що має більший вибір кольорів і фактур ніж метал, виграє з дизайнерської точки зору.

Дерев'яні жалюзі

Жалюзі з дерев'яними ламелями відрізняють високу естетичність, довговічність та практичність. Важливою перевагою також можна назвати екологічність матеріалу, який благотворно впливає на атмосферу в приміщенні та є безпечним для здоров'я та навколишнього середовища.

Бамбукові жалюзі

Горизонтальні жалюзі з бамбука надають приміщенню особливий східний колорит і відкривають простір для найсміливіших дизайнерських ідей. Як і дерев'яні моделі, жалюзі з цього матеріалу екологічні та розраховані на тривалу експлуатацію.

01

Замовте замір

Залишіть заявку або зателефонуйте і наш замірник приїде до вас на замір.

02

Оформіть договір

Ми підпишемо з вами договір, отримаємо передоплату та почнемо виконувати замовлення

03

Насолоджуйтесь

Заради виконати ваше замовлення максимально швидко та комфортно

 

1. Всі вироби виготовляються точно за розмірами, отриманими при вимірі віконного або дверного отвору на місці майбутньої установки;

2. Завдяки використанню якісних матеріалів, ламелі не деформуються через перепади температур і довгі роки зберігають прекрасний зовнішній вигляд;

3. Простий догляд. Ви можете очищати ламелі щіткою для пилу, а у разі сильного забруднення – протирати вологою тканиною з використанням миючих засобів;

4. Ви самі можете вибрати сторону, на якій будуть знаходитися органи управління ня жалюзі, а також визначити зручну для вас довжину ланцюжка;

5. Система та вікно виглядають органічно, як єдина система. Вибравши ламелі, що поєднуються по колірній гамі з віконним профілем, можна досягти максимального ефекту сумісності;

6. Можливий вибір рішення для будь-якого приміщення, незалежно від його призначення та оформлення інтер'єру. Підібравши фактуру та колір конструкції, можна покращити візуальне сприйняття будь-якої кімнати.

Горизонтальні жалюзі
Кредит та розстрочка
Замовити безкоштовний замір
Залиште нам повідомлення

Як ми можемо Вам допомогти?

Заповніть поля
Дякую! Ваш лист відправлений