Металопластикові вікна Vikra

Компанія Vikra працює на ринку світлопрозорих конструкцій із 2000 року. Ефективні методи управління та впровадження сміливих проектів дозволили нам у найкоротші терміни захопити лідерство у віконному сегменті ринку.

Вікна Vikra

 

Профільна система Vikra – це продукт інженерної думки фахівців австрійської компанії TECHNOPLAST, яка займає лідируючі позиції на європейському ринку ПВХ матеріалів для світлопрозорих конструкцій. Профіль розроблявся спеціально для експлуатації в Україні з огляду на кліматичні особливості нашої країни. Продукт виготовляється на підприємствах вітчизняних партнерів TECHNOPLAST із сировини, що постачається європейськими та американськими компаніями BAEROPAN, NERALIT, ONGROVIL.

Чому рекомендують замовити вікна Vikra?

Завдяки високій якості профілю, металопластикові вікна Vikra мають відмінні теплоізоляційні властивості, добре захищають від шуму та пилу, а також впевнено протистоять атмосферним опадам. При цьому конструкції цих ПВХ виробів мають відмінний зовнішній вигляд, який зберігають десятиліттями. Можна впевнено говорити, що вікна Vikra – це продукт справжньої європейської якості, представлений в Україні за прийнятними для наших споживачів цінами. До ключових особливостей систем Vikra можна зарахувати:

  • Використання для армування замкненого оцинкованого профілю замкненого перерізу;
  • Висока жорсткість профілю, що дозволяє використовувати його для виготовлення великогабаритних конструкцій;
  • Ексклюзивний дизайн Soft Line із закругленими контурами, що робить вікна Вікра дуже естетичними;
  • Стійка білизна поверхні профілю, що не піддається дії ультрафіолету та вуличного бруду;
  • Використання при виробництві екологічних матеріалів та технологій;
  • Повна відповідність прийнятим в Україні нормам ДСТУ, санітарним та протипожежним вимогам.

Спеціально для використання з профілем Vikra, австрійські конструктори розробили оригінальні ущільнювачі з TPE. Ці елементи системи мають привабливий сірий колір, не дають усадку і здатні якісно виконувати свої функції в температурному діапазоні від -70 до +130 °С. Виготовлені із профілю Vikra вікна можуть бути укомплектовані енергоефективними склопакетами завтовшки до 36 мм.

Металопластикові вікна Vikra від компанії «Віконт»

Красиві та практичні світлопрозорі конструкції Вікра – вікна та двері, які користуються великим попитом у наших співгромадян. Компанія «Віконт» багато років випускає продукцію із систем цього бренду і може впевнено рекомендувати її всім, хто цінує функціональність та надійність, але має скромний бюджет. Усі віконні, дверні та балконні конструкції з фірмового профілю ми виготовляємо на власному заводі, обладнаному за останнім словом техніки. При складанні використовується фурнітура найкращих світових виробників, а також склопакети із високоякісного скла.

Кожне вікно, випущене нами, перш ніж вирушити на монтаж, проходить ретельну перевірку нашої служби контролю якості відповідно до вимог компанії TECHNOPLAST. Тому ми впевнені, що пропонуємо своїм клієнтам найкращий товар європейського стандарту. Встановлення продукції виконується з використанням нових технологій та ефективних витратних матеріалів, тому надійність та довговічність роботи фахівців компанії «Віконт» не викликає жодного сумніву. На вікна та інші конструкції з профілю Vikra ми надаємо офіційну гарантію.

Ми добре знаємо, що придбання металопластикових вікон – це дуже відповідальний крок, тому готові надати кваліфіковану консультацію щодо вибору профілю та конструкції вікна. Зв'яжіться з нашими менеджерами та отримайте професійну допомогу експертів, які працюють у галузі понад 16 років.

Найкращі ціни на вікна Vikra

Стандартне вікно

standart
Розмір 1300x1400мм
  4270 грн
Ціна від 3285 грн

Тристулкове вікно

okno-2
Розмір 2060x1400мм
  5921 грн
Ціна від 4555 грн

Балконний блок

balkon
Розмір 2040x2160мм
  6721 грн
Ціна від 5170 грн

Лоджія

loggia
Розмір 2700x1600мм
  9743 грн
Ціна від 7495 грн
Замовити безкоштовний замір
01

Замовте замір

Залишіть заявку або зателефонуйте і наш замірник приїде до вас на замір.

02

Оформіть договір

Ми підпишемо з вами договір, отримаємо передоплату та почнемо виконувати замовлення

03

Насолоджуйтесь

Заради виконати ваше замовлення максимально швидко та комфортно

Характеристики вікон Vikra

Кількість камер 3 - 6
Товщина рами 58 - 70 мм
Товщина склопакета 24 - 32 мм
Товщина стінок 2,5 - 3 мм
Армування квадрат до 2 мм
Опір теплопередачі 0,70 - 1,12 (м2 × C°)/Вт
Колір ущільнювача чорний, сірий
Кредит та розстрочка
Замовити безкоштовний замір
Залиште нам повідомлення

Як ми можемо Вам допомогти?

Заповніть поля
Дякую! Ваш лист відправлений