Металопластикові вікна WDS

Віконні профілі WDS – ідеальне поєднання класичних металопластикових вікон та приємної, демократичної ціни, що підходить абсолютно кожному мешканцю Кривого Рогу.

Вікна WDS у Кривому Розі

 

Серед відомих європейських виробників систем для металопластикових вікон, українська компанія «Міропласт» почувається в Україні дуже впевнено. Віконний профіль WDS, запропонований цим виробником, відмінно зарекомендував себе у наших споживачів і має багато позитивних відгуків. Важко повірити, що молодий український бренд котирується нарівні з торговими марками з Німеччини, що мають за плечима десятиліття напруженої роботи, але це так – ndash; бажаючих купити ВДС сьогодні не менше, ніж тих, хто віддає перевагу продукції з ЄС.

Компанія «Міропласт» та її ПВХ профіль

Виробник, з матеріалу якого випускають металопластикові вікна WDS і насправді може вважатися зовсім юним, якщо порівнювати його з німецькими побратимами по цеху. Першу свою продукцію компанія з Дніпра випустила у 2006 році, який вважають роком заснування підприємства. Минулого часу «Міропласт» перетворився з невеликої фірми зі штатом на кілька осіб, у велику виробничу компанію. Пластикові вікна ВДС знають у всіх областях України та інтерес до продукції, виготовленої з ПВХ профілю цієї торгової марки, стабільно зростає.

Як вдалося українському бренду вибитися в лідери та конкурувати з найкращими компаніями Євросоюзу? Насамперед, такий результат став можливим завдяки впровадженню передових технологій виробництва. Компанія не шкодує коштів на найсучасніше обладнання, тому процес модернізації на заводі «Міропласт» не припиняється ніколи. Також грає роль і те, що асортименти продукції торгової марки представляє профіль на будь-який смак. Пластикові вікна WDS можуть виготовлятися із таких систем:

  • WDS 5S – якісна 5-ти камерна система для конструкцій завглибшки 60 мм;
  • WDS 6S – 6-и камерний профіль для вікон та дверей глибиною 70 мм;
  • WDS 7 SERIES – компактна 6-и камерна система з товщиною профілю 70 мм;
  • WDS 8 SERIES – 6-и камерна система преміум-класу, що дозволяє виготовляти вікна WDS 82 мм.
standart

Всі види продукції виробляються виключно з високоякісного матеріалу, а весь процес від завантаження сировини в екструдер до відправки ПВХ профілю споживачеві контролює служба контролю якості.

Вікна WDS від компанії «Віконт»

Компанія «Віконт», що пропонує світлопрозорі конструкції з профілю TM WDS, співпрацює із заводом «Міропласт» вже кілька років. За час спільної роботи, з профілю WDS нами були виготовлені та встановлені сотні віконних та дверних конструкцій, а також безліч перегородок та балконних рам. Тому ми можемо впевнено говорити про те, що вікна WDS, ціна яких доступна кожному – це продукція європейської якості, що відповідає високим вимогам енергоефективності, надійності та естетики.

Кожне наше вікно – цей виріб, виготовлений у заводських умовах і зібраний у суворій відповідності до технічних умов WDS. Виготовлені фахівцями «Віконт» з профілю ВДС вікна та двері комплектуються найкращими склопакетами та надійною фурнітурою відомих у світі торгових марок. Монтаж та налаштування конструкцій виконують професіонали високого класу, сертифіковані виробником систем та мають великий досвід роботи з ПВХ. Важливою перевагою нашої компанії є оперативність виконання замовлення – ми добре розуміємо, що вікна відносяться до конструкцій, без яких неможливе виконання багатьох інтер'єрних робіт.

Компанія «Віконт» надає офіційну гарантію на продукцію, а також її встановлення. Крім цього, ми можемо запропонувати з обслуговування вікон і дверей з ВДС протягом усього терміну їх експлуатації.

Найкращі ціни на вікна WDS

Стандартне вікно

standart
Розмір 1300x1400мм
  3926 грн
Ціна від 3020 грн

Тристулкове вікно

okno-2
Розмір 2060x1400мм
  5434 грн
Ціна від 4180 грн

Балконний блок

balkon
Розмір 2040x2160мм
  6032 грн
Ціна від 4640 грн

Лоджія

loggia
Розмір 2700x1600мм
  8619 грн
Ціна від 6630 грн
Замовити безкоштовний замір
01

Замовте замір

Залишіть заявку або зателефонуйте і наш замірник приїде до вас на замір.

02

Оформіть договір

Ми підпишемо з вами договір, отримаємо передоплату та почнемо виконувати замовлення

03

Насолоджуйтесь

Заради виконати ваше замовлення максимально швидко та комфортно

Характеристики вікон WDS

Кількість камер 4 - 6
Товщина рами 58 - 70 мм
Звукоізоляція до 43 дБ
Товщина склопакета 24 - 32 мм
Товщина стінок 2,8 мм
Армування квадрат до 2 мм
Опір теплопередачі 0,84 (м2 × C°)/Вт
Колір ущільнювача сірий
Кредит та розстрочка
Замовити безкоштовний замір
Залиште нам повідомлення

Як ми можемо Вам допомогти?

Заповніть поля
Дякую! Ваш лист відправлений