Анти москітні сітки

Москітні сітки, рамкові, розстібні, ролетні, дверні та розсувні — просте та ефективне рішення у створенні комфорту та захисті вашого приміщення від всюдисущих комах

Москітні сітки Кривий Ріг

 

Якісна москітна сітка – це зручний і надійний захист від комах, які прагнуть потрапити до нашого будинку з настанням теплих днів. Завдяки цій нескладній конструкції, можна провітрювати приміщення, не відчуваючи при цьому жодних незручностей. Найпростіший і найпопулярніший сьогодні варіант – це рамкова москітна сітка на вікно, виготовлена ​​з алюмінієвого профілю та сітки зі склопластику. Рамкові москітні сітки також випускаються і для інших отворів, наприклад, для балконних дверей або рам балконів та лоджій.

Захисна конструкція може призначатися для внутрішньої та зовнішньої установки та мати різні види кріплення. Внутрішні сітки більш потрібні, тому що їх спосіб установки захищає від випадкового випадання та пошкодження. Металеві клямки, що фіксують рамкову сітку – це додаткове страхування від непередбачених випадків.

Антимоскітна сітка: широкий вибір конструкцій та виконань

Сьогодні купити москітну сітку на пластикове вікно або двері можна в різних виконаннях. Виробники дбають про те, щоб продукція була ефективною, практичною та привабливою. Крім добре знайомих усім рамковим виробам, у наші дні можна замовити москітні сітки на вікна таких видів:

Рамкові москітні сітки у Кривому Розі

 

популярні в наші дні рамкові москітні сітки складаються з алюмінієвого профільного каркаса, на який натягнута міцна сітка з ПВХ. Попит на ці конструкції завжди високий, тому що саме такий тип захисту віконних і дверних прорізів є максимально ефективним й ряд важливих переваг:

  • Невелика вага;
  • Просте обслуговування;
  • Легка установка та демонтаж;
  • Міцність;
  • тривалий термін служби;
  • Прийнятна ціна.

Зовнішня сітка фіксується на зовнішній стороні вікна, що дає можливість без завад його відкривати і закривати, а внутрішня – всередині віконної рами.

Види антимоскітних сіток

У теплу пору року, в наших широтах, москітні сітки потребують абсолютно все. З величезного асортименту обладнання для захисту від комах, цей варіант по праву вважається найбільш ефективним та економічно вигідним. Раніше проблему вирішували за допомогою марлі або пластикової сітки, закріпленої кнопками на вікні, що було незручно, не надто естетично та клопітко. Сьогодні цей архаїчний спосіб майже забутий, тому що можна недорого замовити у Кривому Розі антимоскітні сітки різних конструкцій:

  • Рамкові;
  • Розсувні;
  • Рулонні;
  • Плісі, що стосуються класу «Люкс».

Сітки можуть виготовлятися будь-якого розміру, залежно від габаритів віконного або дверного отвору.

Основні відмінності:

Переріз профілю

Найважливішою частиною антимоскітної сітки є рамка з профілю, що утримує захисне полотно. При виготовленні внутрішніх сіток використовують Z-подібний профіль, який входить у віконну раму врівень і не створює перешкод при експлуатації вікна. В основі зовнішніх сіток лежить П-подібний профіль, що забезпечує відмінну жорсткість конструкції.

Спосіб кріплення

Для того щоб забезпечити просту та надійну фіксацію внутрішньої антимоскітної сітки, з кожного боку віконної рами встановлюють мініатюрні клямки. Щоб встановити або зняти виріб, необхідно повернути таку клямку на 45 градусів. Для зручності використання сіток їх обладнують пластиковими вухами, за які зручно братися руками при знятті конструкції. Кріплення зовнішніх сіток менш ефективне і завдає власнику більше клопоту – вона встановлюється у спеціальні кріплення на зовнішній частині віконної рами.

Надійність

Незважаючи на те, що в нашому регіоні урагани бувають нечасто, іноді трапляються вітряні дні. При сильному вітрі зовнішні антимоскітні сітки можуть бути вирвані з кріплень і пошкоджені або вкрадені. Внутрішні пристрої для захисту від комах позбавлені цього суттєвого недоліку – їм байдуже будь-які природні катаклізми.

Дверні москітні сітки у Кривому Розі

 

У захисті від непроханих настирливих гостей потребують не тільки віконні отвори, а й двері. Антимоскітні дверні сітки в Кривому Розі дозволяють відчиняти двері на балкон, лоджію або веранду, не побоюючись, що до приміщення потраплять комахи. Такі конструкції також виготовляються на замовлення, а їх встановлення може бути виконане як спеціалістом, так і самотужки.

Як влаштовані антимоскітні двері?

За своєю конструкцією двері, що захищають від комарів і мух, нагадують звичайну балконну. Вона має петлі для фіксації, ручку для відкривання, магнітні замки або клямку. Відмінна від інших вхідних конструкцій вона тим, що її полотно виготовлене з алюмінієвого або пластикового профілю або дерев'яного бруса, на якому закріплена ПВХ сітка.

Двері такого плану надійно кріпляться на петлях, змонтують ванних на рамі дверей і утримується в закритому положенні магнітами або простою і надійною механічною клямкою. Іноді вироби цього типу забезпечують поперечною планкою для забезпечення максимальної жорсткості, а також доводчиком або пружними петлями. Зазор, який іноді виникає між дверним полотном і порогом, закривають високим ворсом, що самоклеїться.

Типи конструкцій москітних сіток:

Двері з розсувною москітною сіткою

Розчинні дверні москітні сітки на петлях

Кредит та розстрочка
Замовити безкоштовний замір
Залиште нам повідомлення

Як ми можемо Вам допомогти?

Заповніть поля
Дякую! Ваш лист відправлений