Захисні ролети

Рольставні є міцним алюмінієвим полотном, що складається з безлічі з'єднаних між собою ламелів. Захисні ролети на вікна застосовуються для забезпечення надійного захисту від злому та сторонніх очей.

Захисні ролети в Кривому Розі

 

Забезпечення безпеки житла, офісу або комерційного об'єкта завжди було одним з найважливіших і найскладніших завдань для власника або орендаря нерухомості. Якщо від злому замків допоможуть уберегтися високоефективні замикаючі механізми від відомих брендів або якісна сигналізація, то від відкритого нападу чи вандалізму можуть захистити лише бар'єрні системи безпеки. Захисні ролети на вікна та двері – це чудовий спосіб убезпечити приміщення від візиту непроханих гостей, а також захистити вітрини та вікна від пошкодження хуліганами.

Захисні Ролети Ціна

Ролети Розмір, мм Тип управління Профіль, мм Ціна
Захисні ролети на вікна 1000х1300 мм 1000х1300 ручний 39 мм 2485 грн
Захисні ролети на вікна 1300х1400 мм 1300x1400 ручний 39 мм 2770 грн
Захисні ролети на вікна 1500х1500 мм 1500х1500 ручний 45 мм 2820 грн
Захисні ролети на вікна 2100х1400 мм 2100х1400 ручний 45 мм 3025 грн
Захисні ролети на двері ручні 1000х2200 мм 1000х2200 ручний 39 мм 3050 грн
Захисні ролети на вікна 1100х1800 мм 1100х1800 ручний 39 мм 3355 грн
Захисні ролети на двері ручні 1500х2200 мм 1500х2200 ручний 39 мм 3550 грн
Захисні ролети на двері автоматичні 1000х2200 мм 1000х2200 автоматичний 39 мм 4550 грн
Захисні ролети на двері автоматичні 1500х2200 мм 1500х2200 автоматичний 39 мм 5080 грн

Переваги використання захисних ролет

Правильно обрані та професійно встановлені захисні ролети здатні зупинити, або на тривалий час затримати зловмисника, який задумав проникнути в приміщення через віконні та дверні отвори. Залежно від конструкції та матеріалу, виріб може протистояти злочинцеві, який використовує для нападу підручні засоби або професійні інструменти. Крім захисної функції, захисні ролети на вікна виконують ще цілий ряд важливих завдань:
  • Забезпечують захист приміщення від потрапляння прямих сонячних променів;
  • Запобігають проникненню всередину пилу та дрібного сміття;
  • Приховують внутрішній простір від цікавих очей;
  • Ізолюють від вуличного шуму.
Випускаються ролети, які мають ще одну важливу особливість - теплоізоляційні властивості. Їхні ламелі заповнені всередині пористою речовиною, яка дозволяє уникнути витоку тепла з приміщення взимку та перегріву під дією сонця влітку.

Як влаштовані захисні ролети?

Представлені сьогодні на ринку захисні ролети складаються з декількох основних частин: полотна зі з'єднаних між собою ламелей, барабана, на який збирається ролет, робочого механізму, що забезпечує переміщення, а також напрямних. Барабан і механізм ролети закриваються спеціальним кожухом, який захищає обладнання та полотно ролета у складеному вигляді від зовнішніх впливів. Ламелі можуть бути виготовлені з полімерного або алюмінієвого профілю та бувають утепленими або звичайними.

Виробники пропонують купити захисні ролети з автоматичним або ручним приводом. Механізм ручного закривання – простий та доступний за ціною. Спеціальні пружини, якими обладнують барабан, дозволяють закривати їх та відкривати, докладаючи мінімальних зусиль. Такі ролети обладнуються замком, що забезпечує надійну фіксацію полотна в закритому положенні.

Якщо ви вирішили купити захисні ролети, які будуть переміщатися автоматично, слід вибрати вироби з електричним приводом. Ці пристрої можуть керуватися за допомогою кнопки всередині приміщення, так і дистанційно, за допомогою пульта. Але такий привід зовсім не означає, що за відсутності живлення рольставня виявиться заблокованою – на випадок такої неприємності передбачено ручний режим відкривання. Захисні ролети на двері, ціна яких у нас завжди доступна, за бажанням клієнта можуть бути підключені до загальної електронної системи безпеки об'єкта.

Як замовити захисні ролети на вікна та двері?

Компанія «Віконт» пропонує захисні ролети на вікна, ціна яких вас приємно здивує. Ми працюємо на ринку України понад 15 років і весь цей час наша продукція отримує найвищі оцінки споживачів. У нас можна замовити всі види ролет для віконних та дверних отворів будь-якого розміру. Ми пропонуємо свою продукцію з установкою під ключ, швидко і з офіційною гарантією. Ролети на вікна захисні виготовляються з якісних європейських матеріалів на сучасному обладнанні та комплектується функціональною та надійною механікою та автоматикою від відомих брендів. Виготовлення захисних конструкцій здійснюється після точних вимірів, виконаних на об'єкті, тому ролет ідеально впишеться у призначене йому місце та виконуватиме свої функції максимально ефективно.

ЯК ВИБРАТИ ЗАХИСНІ РОЛЕТИ?

На перший погляд може здатися, що вибір ролет - це складне завдання, що вимагає людини певного багажу знань. Але це не так – щоб замовити ролети, які повністю задовольнять ваші запити та будуть служити довго та ефективно, достатньо пройти лише кілька кроків.

ПЕРШИЙ КРОК

Вибір профілю для ролет

 

Вибираючи профіль з якого виготовлятиметься ролет, потрібно враховувати два основних фактори: тип отвору, що закривається, і необхідний рівень захисту об'єкта. Якщо потрібно убезпечити вікно чи вітрину від пошкодження хуліганами чи швидкого проникнення, то цілком підійде будь-який пінозаповнений профіль. А ось якщо важливо гарантувати максимальну безпеку, варто розглядати вже варіант з екструдованого матеріалу і особливий, прихований тип монтажу. Буває і так, що важливо обмежити доступ, але зберегти огляд. У цьому випадку використовується ґратчастий профіль. Не варто забувати і про навантаження, у тому числі вітрові. Якщо потрібно закрити ролетом великий отвір, то застосовують так званий «гаражний профіль» з максимальною висотою 77 мм.

AR/39
Тип профілю: пінозаповнений
Вага 1кв.м, кг: 2,5
Мах ширина, м: 2
Мах площа, кв.м: 4,2
AR/45
Тип профілю: пінозаповнений
Вага 1кв.м, кг: 2,7
Мах ширина, м: 2,3
Мах площа, кв.м: 6,5
AR/55
Тип профілю: пінозаповнений
Вага 1кв.м, кг: 2,9
Мах ширина, м: 3,2
Мах площа, кв.м: 9
AER44
Тип профілю: екструдований
Вага 1кв.м, кг: 6
Мах ширина, м: 2,9
Мах площа, кв.м: 8,5
AEG56
Тип профілю: гратчастий
Вага 1кв.м, кг: 6,2
Мах ширина, м: 4,5
Мах площа, кв.м: 13,5
AG77
Тип профілю: пінозаповнений
Вага 1кв.м, кг: 5,9
Мах ширина, м: 7
Мах площа, кв.м: 18

ДРУГИЙ КРОК

Вибір варіанта керування

 

Враховуючи завдання, які покликана вирішити ролетна конструкція, а також тип приміщення, вибирають один з варіантів керування відкриванням: ручний або автоматичний. Електроприводи можна поєднувати для групового управління, а також інтегрувати в популярні сьогодні системи «розумний дім».

Використовується для невеликих ролет вагою до 12 кг. Піднімання та опускання відбувається вручну, при цьому надлишок троса збирається в касету.
Застосовується для виробів вагою до 20 кг. Ролет приводиться в дію за допомогою редукторної касети з ручкою, в яку також укладається шнур.
Використовується з вагою в діапазоні від 10 до 60 кг. Інерційна пружина, встановлена ​​всередині валу, полегшує зусилля при ручному керуванні.
Найбільше зручне з усіх видів управлінь може бути організоване як з пульта, так і за допомогою простого клавішного перемикача.

ТРЕТІЙ КРОК

Вибір коробки

 

Короб для ролетів вибирається з урахуванням особистих уподобань, а також архітектурних особливостей будівлі. Роблячи вибір, варто пам'ятати, що звичайний короб 45 ° є в наявності постійно, а ось круглий та напівкруглий варіанти можуть поставлятися на замовлення.

КРУГЛИЙ КОРОБ
Короб підкреслює плавність ліній архітектури фасаду. Також він чудово доповнює фасади будинків із оциліндрованого бруса.
Напівкруглий краб
Даний вид короба добре виглядає і в «плавній» архітектурі, і в такій, де акцент робиться на прямокутних формах.
КОРОБ 45 ГРАДУСІВ
Самим розповсюдженим виглядом короба і відповідним варіантом для ролетних систем у тому випадку, якщо в архітектурі будівель переважає строга геометрія.

ЧЕТВЕРТИЙ КРОК

Вибір варіанта монтажу

 

Існує кілька варіантів монтажу ролет на віконні та дверні отвори. Вибір способу установки може залежати від переваг або бути продиктованим конструктивними особливостями отвору.

НАКЛАДНИЙ МОНТАЖ
При Цей спосіб установки ролет розміщується на стіну приміщення або фасад будівлі. Завдяки цьому світловий отвір при відкритому полотні використовується максимально ефективно.
ВБУДЕНИЙ МОНТАЖ
В цьому випадку короб ролета розміщують усередині мого отвору. Така компоновка має важливу перевагу - відсутність частин пристрою, що виступають, на фасаді або стіні. Вбудований монтаж чудово підходить для використання в будинках різного архітектурного стилю. Спосіб має один мінус – частина отвору перекрита коробом.
КОМБІНОВАНИЙ МОНТАЖ
Цей Метод має на увазі установку ролета в ніші, підготовленої в отворі. При цьому споживач отримує поєднання кращих властивостей накладного та вбудованого монтажу: світловий отвір не перекривається, але при цьому відсутні частини, що виступають.
УСТАНОВКА КОРОБОМ ВСЕРЕДИНІ
При такому монтажі короб розміщується таким чином, що його лицьова сторона звернена всередину отвору. Завдяки цьому, закритий ролет розташований урівень з фасадом. Підібравши колір виробу під колір стіни, можна одержати чудовий ефект єдності архітектури та захисної конструкції.
Наші роботи
Кредит та розстрочка
Замовити безкоштовний замір
Залиште нам повідомлення

Як ми можемо Вам допомогти?

Заповніть поля
Дякую! Ваш лист відправлений