Засклення балконів та лоджій у Кривому Розі

Якщо ви хочете провести засклення балкона у вашій квартирі, то найкраще звернутися до нас. Ми пропонуємо кілька видів сучасного засклення, які принесуть у ваш будинок комфорт, тепло та затишок.

Засклення балконів у Кривому Розі

 

Основна причина, що спонукає мешканців міських багатоповерхівок замовити скління балконів та лоджій – це бажання захистити свою квартиру від шуму та пилу, які потрапляють до приміщення з вулиці. Крім цього багато хто зовсім не проти отримати додаткові квадратні метри до корисної площі приміщення, якої завжди не вистачає. Якісно виконане скління балконів перетворює цю частину квартири зі складу для непотрібних речей на відмінну зону для відпочинку, майстерню або навіть спортивний куточок, де чисто, тихо та дуже затишно. Вартість скління балкона сьогодні є цілком демократичною, тому відмовлятися від такої чудової можливості захистити квартиру від зовнішніх факторів і одночасно розширити, навряд чи варто.

Що ми пропонуємо нашим клієнтам?

Зовсім недавно вибір конструкцій для скління балконів та лоджій був відносно невеликий. Сьогодні, коли на ринку України з'явилося багато нових технологій, асортимент компаній, що пропонують продукцію цього типу, справді вражає. Завдяки появі якісних ПВХ профілів та енергозберігаючих склопакетів, можна засклити балкон у хрущовці у «французькому» стилі від плити до козирка. При цьому енергоефективність такої конструкції не поступатиметься традиційному частковому склінню.

Компанія «Віконт» пропонує скління лоджій та балконів з використанням якісних матеріалів європейського виробництва, що відповідають суворим світовим стандартам. Ми готові виконати виготовлення світлопрозорих конструкцій будь-якого типу як зі звичайними, так і з енергозберігаючими склопакетами. Наші спеціалісти можуть засклити балкон будь-якого розміру та конфігурації, а також виконати роботи з благоустрою цієї частини квартири, під ключ, з утепленням, встановленням навісу та надійної огороджувальної частини. Можемо ми виготовити та скління тераси –власникам приватних будинків ми готові запропонувати кілька цікавих рішень з дуже приємною ціною.

Також ми готові виготовити рами з різним типом відкривання стулок – прості розстібні, розстібні з декількома положеннями або розсувні. Вся наша продукція комплектується якісною фурнітурою від відомих світових брендів, яка розрахована на багаторічну експлуатацію при мінімальному обслуговуванні. Конструкції, якими здійснюється скління лоджій ПВХ, виготовляються на фабриці кваліфікованими фахівцями, а їхнє встановлення виконують сертифіковані монтажники.

Скільки коштує засклити балкон?

Найважливіше питання, яке непокоїть кожного без винятку клієнта – це ціна. Компанія «Віконт» пропонує засклити балкон недорого та завжди готова мотивувати вартість робіт. Кінцева ціна виготовлення та встановлення виробу залежить від багатьох факторів, серед яких основну роль відіграють такі:

  • Тип вибраних клієнтом матеріалів та фурнітури;
  • Витрата матеріалів при виробництві;
  • Складність виготовлення конструкції;
  • Необхідність виконання демонтажу;
  • Наявність особливостей, що ускладнюють монтаж.

Перш ніж розмовляти з клієнтом про ціну, ми завжди детально опрацьовуємо інформацію, отриману під час виконання вимірів. Це не займає багато часу, але дає можливість максимально точно визначити вартість та терміни реалізації проекту. Компанія «Віконт» отримує матеріали безпосередньо у виробника, оминаючи посередників. Це дає нам можливість пропонувати найнижчі ціни за максимально високої якості.

Типи скління балконів:

Лоджія - тип скління, при якому оголюється тільки лицьова частина балкона, в той час як щастя.

Балкон Г-образный - пoдpaзyмeвaeт пoд coбoй тaкoй тип ocтeклeния, пpи кoтopoм ocтeкляeтcя лицeвaя чacть бaлкoнa и oднa бoкoвaя, пpи этoм втopaя бoкoвaя являeтcя чacтью cтeны.< /p>

Балкон П-образний - остекляется і лицьова частина балкона, і дві бокові (які також можуть охоплюватися). >

Французький балкон - скління балкона від стелі до підлоги в цільній рамі з заміною нижньої частини або. Французький балкон отримав популярність завдяки тому, що при даному виді скління не потрібне утеплення або обшивка.

Різновиди скління квартири:

Якщо балкон використовується як нежитлове приміщення і служить місцем зберігання речей або комори, такий тип скління підійде найкраще. Для виготовлення конструкції використовуються надійні трикамерні профільні системи від європейських виробників Aluplast, WDS, Rehau у поєднанні з однокамерними склопакетами. Серед переваг такого рішення варто відзначити розумну ціну, стислий термін виготовлення та мінімальну вагу готової конструкції.

Переваги
  • Доступні ціни
  • Швидкі терміни виконання
  • Невелика вага конструкцій

Якщо ви хочете експлуатувати свій балкон як додаткове житлове приміщення, майстерню, кабінет, або просто хочете розширити за рахунок нього площу кімнати, то необхідна установка теплого скління. Для такої роботи використовуються п'ятикамерні металопластикові системи від брендів Aluplast, WDS, Rehau та двокамерні склопакети, що добре зберігають тепло. До переваг таких конструкцій відносять мінімальний перепад температур, великий вибір різних виконань, можливість додаткової шумоізоляції.

Переваги
  • Мінімальний перепад температур
  • Великий вибір варіантів облаштування
  • Додаткова шумоізоляція
Кредит та розстрочка
Замовити безкоштовний замір
Залиште нам повідомлення

Як ми можемо Вам допомогти?

Заповніть поля
Дякую! Ваш лист відправлений