Металопластикові вікна Veka

Вікна Века користуються популярністю в Україні. Продукцію німецької компанії оцінили тисячі споживачів. Профільні системи

Вікна Veka

 

Німецькі виробники віконного ПВХ профілю завжди були лідерами галузі, пропонуючи споживачам якісну продукцію, виготовлену з використанням інноваційних технологій та найкращої сировини. Металопластикові вікна Віки, вироблені з профілю компанії VEKA AG, користуються великим попитом не тільки в Україні, а й у країнах Євросоюзу, оскільки цей бренд є одним зі світових лідерів у галузі впровадження найбільш енергоефективних, надійних та довговічних віконних та дверних систем.

Продукція компанії VEKA AG – стандарт сучасного комфорту

Виробник VEKA вже понад 16 років постачає свою продукцію на світовий ринок. Попит на матеріали від цієї компанії постійно зростає – завдяки чудовому поєднанню німецької якості, вражаючих експлуатаційних властивостей та демократичної ціни, пластикові вікна VEKA користуються попитом серед усіх категорій споживачів. Вікна з німецького профілю встановлюють у житлових приміщеннях, офісах, громадських будівлях, магазинах та ресторанах, а також у виробничих цехах. Широкий вибір рішень для експлуатації в різних умовах дозволяє підібрати профіль з оптимальними несучими та ізоляційними характеристиками.

Чому вікна VEKA такі популярні серед вітчизняних споживачів? Відповідь на це питання дуже проста і вона полягає в наступних особливостях:

  • Продукція VEKA AG виготовляється з високоякісної сировини, що пройшла перед подачею в екструдери суворий контроль;
  • Технологія виробництва профілю на всіх фабриках компанії відстежується інтелектуальною системою, яка передає інформацію до центрального офісу в Німеччині;
  • Пластик має ідеально гладку поверхню і зберігає свій колір довгі роки;
  • Посилене армування забезпечує стабільність конструкції та її довговічність;
  • Детально продумана багатокамерна конструкція ПВХ профілю гарантує якісну тепло- та звукоізоляцію.

Також важливою перевагою, якою наділяє система VEKA вікна ПВХ, можна назвати невибагливість в обслуговуванні. Гладкий і щільний полімер профілю відмінно миється і не вбирає навіть найїдкіший бруд.

З огляду на це можна впевнено говорити про те, що пластикові вікна Століття – це один із найкращих варіантів, доступних українському споживачеві.

Вікна Віки від компанії «Віконт»

Виробник металопластикових систем «Віконт» - це компанія, яка понад 15 років постачає якісні та недорогі вікна та двері з ПВХ профілю на український ринок. Двері та вікна VEKA, ціна яких у нас завжди була найдоступнішою, випускаються нашим підприємством практично з дня заснування. За ці роки ми встановили сотні світлопрозорих конструкцій різного призначення та типу та можемо впевнено говорити про те, що досконало знаємо продукцію цього чудового бренду з Німеччини.

Працюючи безпосередньо з випускаючим ПВХ профіль заводом, ми пропонуємо купити вікна ПВХ VEKA за найпривабливішими цінами. Наша продукція виготовляється кваліфікованими спеціалістами у виробничих цехах, оснащених найсучаснішим обладнанням. Усі стадії нашого виробництва перебувають під ретельним контролем сертифікованих співробітників служби якості.

Щоб вибрати вікна Століття та розрахувати вартість, зв'яжіться з нашим менеджером та призначте зручний для візиту нашого спеціаліста час. Наш інженер не тільки здійснить всі необхідні виміри, але й проконсультує щодо вибору виробу та його компонентів. Ми запропонуємо вам найкращі варіанти конструкцій, виготовлених із матеріалів VEKA AG з використанням фурнітури провідних європейських брендів та надійних склопакетів.

На ПВХ конструкції, фурнітуру та склопакети VEKA надається офіційна гарантія, а крім цього ми пропонуємо сервісне обслуговування наших конструкцій протягом усього терміну їх експлуатації.

Вікна VEKA EUROLINE

Найкращі трикамерні пластикові вікна Veka для кожної ситуації та для кожного клієнта, безумовно, різні. Те, що підходить для помірного рівного клімату, зовсім не відповідає навіть мінімальним вимогам у суворому кліматі півночі. Функціональні можливості у різних ситуаціях мають відповідати різним вимогам.

Зрозуміло, відповідно, що існування різних моделей металопластикових вікон – це не просто данина тенденціям, але результат наявності практичних запитів.

Вікна VEKA EUROLINE

Пластикові вікна від виробника VEKA моделі EUROLINE серед усього різноманіття можна назвати найбільш економічними.

Це чудовий варіант для тих, хто шукає вікна ПВХ, які мали б основний набір стандартних властивостей, але в той же час мали гідну якість і залишалися надійними.

Встановлення пластикових вікон моделі VEKA EUROLINE дуже поширене в офісних приміщеннях, різних установах, що передбачають бюджетне оснащення.

Прекрасно підійдуть такі вікна для балконів та лоджій, а також для скління зимових садів та терас у заміських будинках. VEKA EUROLINE – це вікна з трьома повітряними камерами, виготовлені з сучасного міцного металопластику, що має гладку акуратну поверхню. Вони відносяться до класу А щодо своєї енергоефективності.

Ціни на пластикові вікна даної моделі є дуже демократичними, а в частині експлуатації модель демонструє стандартні показники.

Вікна VEKA PROLINE

Встановлення пластикових вікон у житлове приміщення накладає особливі вимоги на використовуваний продукт, а також застосовувані технології.

Сам монтаж пластикових вікон у даному випадку передбачає ретельність та особливу увагу до герметичності, а матеріали переважають натуральні, екологічно чисті та привабливі зовні в частині дизайну.

Найбільш підходящі для житлових приміщень пластикові вікна моделі VEKA PROLINE. Такі пластикові вікна особливо добре зберігають тепло в приміщенні, внаслідок чого відносяться до класу А+ за своєю енергоефективністю.

Вікна VEKA PROLINE

Вікна ПВХ VEKA PROLINE оснащені чотирма повітряними камерами. У профіль шириною 70 мм можуть вбудовуватися або однокамерні або двокамерні склопакети. В обох випадках гарантується гідна теплоізоляція та підвищений комфорт.

Примітно, що дизайн у них дуже естетичний та сучасний. Вікна мають глянсову поверхню та округлі скоси.

Традиційно така модель застосовується у разі використання віконної автоматики. З моделлю PROLINE може гармоніювати різна віконна фурнітура.

Вікна VEKA SOFTLINE

Думаєте, які купити пластикові вікна, щоб у Вашому приміщенні було тепло та затишно? Вікна ПВХ VEKA SOFTLINE – це чудовий варіант для скління житлових приміщень, а також будь-яких інших приміщень, у яких важливо підтримувати комфортний внутрішній мікроклімат.

Вікна моделі SOFTLINE завдяки своїм ізоляційним властивостям, високому рівню герметичності та міцності фактично повністю виключають проникнення ззовні холоду/спеки, пилу, вологи тощо. Таким чином, всередині приміщення підтримується тиша, чистота та затишок.

Вікна VEKA SOFTLINE

Важливо також відзначити, що важливим фактором у частині забезпечення функціональності та довговічності вікон є правильно підібрана фурнітура та віконні аксесуари.

Благо, пластикові вікна від виробника VEKA легко поєднуються з багатьма з них.

У частині технічних параметрів пластикові вікна VEKA SOFTLINE – це:

  • п'ять повітряних камер у профілі;
  • ширина профілю 70 мм;
  • найвища енергоефективність за класом А+;
  • одно- або двокамерні склопакети.

Вікна VEKA SOFTLINE 82

Затишок для житлового приміщення не може не виходити на перше місце. Особливо значущим є для приміщень, у яких живуть діти. Тут важлива кожна дрібниця, включаючи й те, які у цьому приміщенні встановлені вікна. Сучасні пластикові вікна цілком вільно можна підібрати з урахуванням не лише функцій, а й параметра екологічності, ергономічності та безпеки.

Ідеальний варіант для житлового приміщення сьогодні — це пластикові вікна від виробника.

Вікна VEKA SOFTLINE 82

Чому саме ця модель? Вся справа у запропонованих можливостях.

Так, вікна ПВХ VEKA SOFTLINE 82, на відміну від інших аналогів, відносяться до енергоефективних вікон, тобто до тих, які дозволяють найкраще зберігати умови, створені всередині приміщення – незалежно від того, які умови зовні.

Компанія VEKA незмінно виходить з підтримки актуальності своєї продукції, і в даному відношенні модель SOFTLINE 82 є одним з найбільш сучасних варіантів, розробленим за новітніми технологіями.

Один із основних показників у даному контексті – це збільшена монтажна ширина профілю VEKA SOFTLINE 82, а також ергономічний дизайн самої системи, що забезпечує збільшення світлопроникної поверхні та передбачає використання переважно екологічно чистих матеріалів.

Примітно також, що SOFTLINE 82 вперше використовує унікальну технологію вклеювання у профіль склопакетів, засновану на прагненні підвищити безпеку віконної системи.

Найкращі ціни на вікна Veka

Стандартне вікно

standart
Розмір 1300x1400мм
  4270 грн
Ціна від 3285 грн

Тристулкове вікно

okno-2
Розмір 2060x1400мм
  5921 грн
Ціна від 4555 грн

Балконний блок

balkon
Розмір 2040x2160мм
  6721 грн
Ціна від 5170 грн

Лоджія

loggia
Розмір 2700x1600мм
  9743 грн
Ціна від 7495 грн
Замовити безкоштовний замір
01

Замовте замір

Залишіть заявку або зателефонуйте і наш замірник приїде до вас на замір.

02

Оформіть договір

Ми підпишемо з вами договір, отримаємо передоплату та почнемо виконувати замовлення

03

Насолоджуйтесь

Заради виконати ваше замовлення максимально швидко та комфортно

Характеристики вікон Veka

Кількість камер 3 - 6
Товщина рами 58 - 90 мм
Звукоізоляція до 50 дБ
Товщина склопакета до 50 мм
Товщина стінок 2,8 мм
Армування квадрат до 2 мм
Опір теплопередачі 0,65 (м2 × C°)/Вт
Колір ущільнювача чорний, сірий
Кредит та розстрочка
Замовити безкоштовний замір
Залиште нам повідомлення

Як ми можемо Вам допомогти?

Заповніть поля
Дякую! Ваш лист відправлений