Що таке приховані двері? Їхні основні переваги, різновиди та особливості процесу монтажу

 

Двері прихованого монтажу або як їх ще люблять називати двері невидимки в приватних будинках і квартирах сьогодні вже давно перестали бути такою собі рідкістю і дивиною. Нині є люди, які до сьогодні впевнені, що вони (приховані двері) є атрибутом шпигунських серіалів і не більше. Але це зовсім негаразд. Такі міжкімнатні двері цілком доступні за ціною і дуже затребуваний елемент будь-якого сучасного інтер'єру.

Завдяки характерній дверям особливої конструкції, їх можна з легкістю встановлювати в різні кімнати і практично під різні інтер'єри, дозволяючи їм повністю зливатися з навколишнім оточенням, в той же час підтримуючи оригінальність стилю будь-якого приміщення, де монтаж такої конструкції було здійснено.

Що потрібно знати про невидимі двері?

 

Наважившись купити двері прихованого монтажу, не забудьте про те, що така конструкція буде доречною в ситуаціях, коли є бажання розширення простору, його візуально витягнути і розтягнути стіни. Плюс до всього іншого такі двері часто використовують там, де є потреба облаштовувати різні потаємні кімнати.

Якщо ж говорити про те що таке двері прихованого монтажу, хотілося б відзначити факт того, що це непомітні в кімнатах дверні отвори. Здогадатися про їхню присутність у тому чи іншому приміщенні можна виключно завдяки наявності дверної ручки з невеликою за своїми розмірами зі щілиною між коробкою та полотном.

До речі, якщо замовник має таке бажання, цю саму щілину можна мінімізувати і звичайно придбати непомітну ручку. Тоді якісні двері прихованого монтажу будуть непомітні. Власне це дозволить досягти ефекту повної невидимості. Серед багатьох плюсів, що завдяки їм двері сьогодні дуже популярні, не можна окремо не виділити:

Процес монтажу прихованих дверних конструкцій можна проводити без використання будь-яких наличників. Щоб обладнати у себе вдома такі непомітні на перший погляд двері, просто підберіть колір полотна, який ідеально підійде в тон вашій стіні. До речі, ця гідність жодним чином не впливатиме на експлуатацію та її якість.

Купить двери скрытого монтажа

Приховані двері неймовірно витривалі та міцні, особливо якщо замовляти їх у перевіреній компанії. До речі, ці якості будуть гарантовані саме завдяки присутності тут каркасу з алюмінію та спеціальної коробки.

Міжкімнатні двері прихованого монтажу – ваша найкраща гарантія беззвучного закриття, відмінної теплоізоляції та шумоізоляції. Одного разу замовивши такі дверні конструкції хоча б в одну кімнату вашого будинку, ви не будете шкодувати.

Завдяки сучасному асортименту позицій, які присутні на ринку прихованих дверей, у всіх бажаючих буде можливість ідеального оформлення дверей різних розмірів. Виробники уваги своїх покупців готові запропонувати різноманітні моделі не тільки в стандартних габаритах, а й навіть конструкції в саму стелю.

А ще приховані двері мають широкий світловий отвір. Вони максимально ідеально можуть зливатись з поверхнею будь-якої стіни. Це дуже зручно, особливо в тих ситуаціях, коли в кімнатах спочатку було заплановано встановити відразу кілька дверей.

Які ще плюси є у міжкімнатних дверних конструкцій прихованого типу?

 

Приховані двері ідеально впишуться не тільки для встановлення їх у вбиральні, але і якщо раптом ви захочете встановити їх у ванній кімнаті або у підсобному приміщенні. Наявність таких дверей гарантує вам альтернативність обробки, адже на дверне полотно можна буде не тільки клеїти шпалери, але навіть фарбувати його.

Купить двери скрытого монтажа

Такі двері міцні та дуже довговічні. Їх виготовляють під різні прорізи і навіть під нестандартні. Тобто двері прихованого монтажу за бажання можна буде виготовити у будь-якому розмірі та формі. Досить часто ними також облаштовують мансарди, які мають скошену стелю, а ще використовують організації простору (вільного) під сходами.

До речі, прості у догляді. Їм не потрібна жодна і навіть періодична за часом обробка. Правда для того, щоб конструкції могли прослужити своєму господареві якомога триваліший тимчасовий термін, потрібно обов'язково уникати їхнього контакту з агресивними миючими засобами.

Основні поширені види дверей прихованого монтажу

 

Невидимі двері Кривий Ріг сьогодні класифікують, ґрунтуючись на кількох головних ознаках. Наприклад, серед них не тільки тип конструкції і спосіб відкривання, а й тип обробки. За типом своєї конструкції такі приховані двері поділяють на одно- та двосторонні. Якщо говорити про способи відкриття, відзначимо, що такі міжкімнатні двері бувають:

  • розсувні;
  • орні;
  • карусельні;
  • маятникові.

За типом обробки бувають пофарбовані та лаковані двері, двері покриті натуральним шпоном або невидимі двері, які мають покриття ПВХ плівкою. Плюс до всього іншого, такі двері бувають однотонні, а також різнокольорові. Ще вони можуть імітувати камінь із ламінатом, цеглу з деревом, траву і не тільки. Клієнтам виробники пропонують можливість замовлення прихованих дверей для подальшого самостійного декорування. Як бачите, асортимент цих конструкцій справді вражає і не може не захоплювати.

Купить двери скрытого монтажа

Цікаво, що двері прихованого монтажу під фарбування сьогодні є простим способом маскування з декоруванням. Такі конструкції неймовірно популярні за рахунок характерної їм практичності. Фарбування дверей можна проводити тими ж фарбами, якими були пофарбовані стіни вашого будинку.

Чи потрібно для монтажу таких конструкцій викликати фахівців?

 

Звичайно потрібно. Якщо у людини відсутній досвід проведення цього роду робіт, йому не варто розраховувати на якісний монтаж невидимих дверей. До речі, монтаж дверного блоку необхідно проводити безпосередньо під час ремонту. Зараз ми говоримо про те, коли чистова підлога вже готова, правда біля стін вашого будинку поки що немає оздоблення.

Коли йдеться про приховані касетні двері, для них необхідно заздалегідь підготувати спеціальну нішу. Сюди власне і потраплятиме полотно під час відкривання дверей. Якщо ви хочете позбавити себе мук встановлення такого дверного полотна, тоді варто довірити його монтаж фахівцям. Такі кваліфіковані та професійні фахівці працюють у компанії Віконт Кривий Ріг.

Купить двери скрытого монтажа

Крім можливості підібрати тут двері на замовлення прихованого монтажу за найкращими цінами у вас також буде можливість скористатися послугами монтажників. Фахівці компанії мають у цій справі успішний багаторічний досвід роботи. Тому він не завжди з радістю будуть готові вам прийти на допомогу. В онлайн каталозі даного підприємства всі бажаючі зможуть ближче познайомитися з тим, що таке міжкімнатні двері Кривий Ріг і які конструкції для замовлення доступні.

Крім прихованих дверей тут також можна буде замовити різні металопластикові вікна від цілого ряду відомих брендів, балконні блоки, вікна на виплат, вхідні та металопластикові двері, алюмінієві та розсувні двері, жалюзі, ролети і не тільки. Словом, в цій компанії клієнтам не тільки гарантують те, що вартість дверей прихованого монтажу буде більш ніж прийнятна, але також забезпечать найкращий асортиментний ряд прихованих дверей на будь-який смак і бюджетні можливості клієнтів.

Щоб отримати вичерпну консультацію від грамотного фахівця, обов'язково скористайтесь контактною інформацією, яка доступна на офіційному онлайн-сайті Віконт у розділі «Контакти». Тут є вся необхідна інформація для швидкого зв'язку з представником компанії. Тому в жодному разі не відкладайте на потім здійснення цієї вигідної і дуже приємної для вас покупки. Ми впевнені, що про співпрацю з компанією ви не пошкодуєте, адже тут вам гарантують:

  • найкращу команду менеджерів, завжди готових проконсультувати та допомогти у виборі продукції;
  • індивідуальний підхід до всіх замовлень;
  • широкий каталог продукції високої якості;
  • найкращі та найдоступніші ціни на двері прихованого монтажу та іншу продукцію, доступну в каталозі Віконт Кривий Ріг;
  • професійний монтаж;
  • швидка за часом доставка всіх без винятку замовлень до будь-якого міста України

Тому якщо ідеальні двері прихованого монтажу, про які ви так давно мрієте все ще не прямують до вас, поспішіть виправити це маленьке непорозуміння. Віконт Кривий Ріг – найкраща компанія, де можна замовити найсучасніші, практичні та функціональні, а також недорогі двері прихованого монтажу на ваш смак.

Фахівці компанії зроблять все від себе залежне щоб зрештою задоволеною співпрацею з компанією залишився кожен клієнт. Тому можете не хвилюватися, адже ви гарантовано поповните ряди задоволених та щасливих покупців. Ця компанія має успішний багаторічний досвід роботи у цій сфері, тому співпраця пройде на найвищому рівні. У правдивості наших слів можете навіть не сумніватися, адже ми як ніхто інший знаємо про що імена але говоримо.

Кредит та розстрочка
Замовити безкоштовний замір
Залиште нам повідомлення

Як ми можемо Вам допомогти?

Заповніть поля
Дякую! Ваш лист відправлений