Металопластикові вікна KBE

Системи KBE характеризуються справжньою німецькою якістю, винятковою надійністю та технічними інноваціями.

Вікна KBE

 

Відомий сьогодні у всьому світі бренд KBE, що пропонує сучасні віконні та дверні системи, був заснований у Західному Берліні у 1980 році. Завдяки високій якості продукції та впровадженню інновацій, вікна KBE швидко завоювали німецький ринок і стали одними з найбільш затребуваних у Європі. У 2003 році виробник увійшов до складу компанії Profine GmbH, разом з такими відомими торговими марками як KÖMMERLING та Trocal, що відкрило торговій марці ще ширші можливості на світовому ринку.

В Україні перші вікна КБЕ з'явилися в 1996 році і цей бренд із Європи в найкоротші терміни став одним із найпопулярніших у країні. Попит на продукцію цієї марки стабільно зростає і сьогодні. справжня німецька якість, висока енергоефективність, чудовий зовнішній вигляд та великий вибір рішень для будь-яких умов використання незмінно залучають українських споживачів у продукції KBE.

Віконний профіль КВЕ: важливі особливості

У наші дні споживачеві недостатньо, щоб його вікна були красивими та надійними. До цих конструкцій сьогодні пред'являється цілий перелік вимог, згідно з якими робиться висновок щодо якості продукції. Виготовлені з профілю КBЕ вікна пропонують своїм власникам такі важливі переваги:

  • Відмінні тепло- та шумоізоляційні властивості;
  • Жорсткість конструкції, що забезпечується ефективним армуванням;
  • Стійкість до зовнішніх несприятливих факторів;
  • Довгий термін служби;
  • Естетична та проста в обслуговуванні гладка поверхня;
  • Великий вибір кольорів та фактур пластику;
  • Екологічність.
Вікна КБЕ профілі

Металопластикові вікна КВЕ 58, це серія, яка має всередині профілю 3 камери, чорний каучуковий ущільнювач, товщину профілю 58мм та максимальний склопакет які встановлюється це 32мм. Підійде для скління холодних приміщень або нежитлових будинків.

✓ Металопластикові вікна КВЕ 70ST Plus, це серія, яка має всередині профілю 6 камер, товщину профілю 70мм та максимальний склопакет, який можна встановити це 40мм. Колір ущільнювача сірий. Цей вже варіант рекомендований до встановлення в житлові приміщення, теплі балкони та приміщення, де важлива шумоізоляція та герметичність.

✓ Металопластикові вікна КВЕ 70GT Plus, це серія, яка має всередині профілю 4 камери але ширину також 70мм і максимальний склопакет 40мм. Колір ущільнювача сірий. Часто використовується в об'єктному будівництві чи корпоративних замовленнях. Для скління квартир та будинків підійде більш ніж за дуже приємною ціною.

✓ Металопластикові вікна КВЕ 88 або KOMMERLING 88, це серія вже відноситься до елітних систем, вона має 7 камер всередині, але ширина профілю 88мм. Колір ущільнювача сірий. Цей профіль має 3 контури ущільнення. Склопакет можна встановити 52мм. При установці навіть базового варіанта в 3 скла, цей профіль вже показує результат теплоізоляції на рівні класу пасивного будинку.

Під час виготовлення армованого профілю KBE використовується передова технологія GREENLINE, що передбачає заміну токсичних солей свинцю безпечними сполуками з кальцію та цинку. Не варто також забувати і про те, що пластикові вікна КБЕ, ціни на які сьогодні є дуже демократичними, є одними з найдоступніших для мешканців України.

Вікна КBЕ від компанії «Віконт»

Властивості використовуваного при виробництві вікон профілю, поза всяким сумнівом, дуже важливі. Але не менш важливу роль як вихідний продукт грає і те, як були виготовлені віконні конструкції. Пластикові вікна KBE, вироблені компанією «Віконт», дозволяють максимально ефективно використовувати всі переваги інноваційного німецького профілю. Ми випускаємо металопластикові вікна та двері понад 15 років та співпрацюємо з торговою маркою з Німеччини з перших днів своєї появи на українському ринку.

Всі металопластикові вікна КBЕ, пропоновані нашою компанією, виготовлені в строгому співвідношенні з технологією, розробленою фахівцями німецької компанії, з використанням сучасного обладнання. Кожне вікно, перш ніж вирушити до свого власника, проходить ретельну перевірку нашою службою якості. Ми надаємо офіційну гарантію на використані матеріали, готові вироби та на монтаж конструкцій.

У нас ви можете купити пластикові вікна КБЕ не тільки для житлових та офісних приміщень, а й для магазинів, навчальних закладів, розважальних комплексів, а також промислових об'єктів різного типу. Ми підберемо профіль з асортименту виробника, який максимально точно відповідатиме умовам експлуатації, а також особливим побажанням клієнта. Всі конструкції «Віконт» комплектує надійною фурнітурою та високоякісними склопакетами, як стандартними, так і енергозберігаючими.

Пропоновані компанією «Віконт» високоякісні вікна KBE, ціна та характеристики яких орієнтовані на вітчизняний ринок – це чудова можливість забезпечити тепло та затишок у приміщенні, не вдаючись до зайвих витрат.

Найкращі ціни на вікна KBE

Стандартне вікно

standart
Розмір 1300x1400мм
  4270 грн
Ціна від 3285 грн

Тристулкове вікно

okno-2
Розмір 2060x1400мм
  5921 грн
Ціна від 4555 грн

Балконний блок

balkon
Розмір 2040x2160мм
  6721 грн
Ціна від 5170 грн

Лоджія

loggia
Розмір 2700x16 00мм
  9743 грн
Ціна від 7495 грн
Замовити безкоштовний замір
01

Замовте замір

Залишіть заявку або зателефонуйте і наш замірник приїде до вас на замір.

02

Оформіть договір

Ми підпишемо з вами договір, отримаємо передоплату та почнемо виконувати замовлення

03

Насолоджуйтесь

Заради виконати ваше замовлення максимально швидко та комфортно

Характеристики вікон KBE

Кількість камер 3 - 9
Товщина рами 30 - 150 мм
Звукоізоляція клас від 1 - 5
Товщина склопакета 4 - 70 мм
Армування квадрат до 2 мм
Опір теплопередачі 300 - 1500, (м²С/Вт)x1000
Кредит та розстрочка
Замовити безкоштовний замір
Залиште нам повідомлення

Як ми можемо Вам допомогти?

Заповніть поля
Дякую! Ваш лист відправлений