Французькі балкони у Кривому Розі

Французьке скління лоджій та балконів під ключ. Вимірювання, проектування, виготовлення та встановлення. Гарантійне та післягарантійне обслуговування.

Французький балкон у Кривому Розі

 

Сучасний балкон вже давно перестав виконувати функцію комори та використовуватися для складу консервації та непотрібних речей. Сьогодні він є частиною будинку і більшість мешканців намагаються оформити його якомога комфортніше та красивіше. Відмінним рішенням для вашої квартири стане французький балкон від компанії «Віконт», що знаходиться в Кривий Ріг. Родзинка такої конструкції в тому, що вона засклена знизу доверху і тому не тільки оригінально виглядає зсередини та зовні, але й дозволяє насолоджуватися красою міста господарям та їхнім гостям.

Переваги французьких лоджій від «Віконт»

Однією з послуг, що надаються компанією «Віконт» у кривому Розі, є французьке скління. В даному випадку балкон засклюється від підлоги до стелі в цілісній рамі, а нижня зона поручнів замінюється на сендвіч-панелі або склопакети. Дедалі більше українців обирають цей інноваційний метод завдяки таким перевагам як:

  • лоджія має естетичний вигляд;
  • з балкона відкривається чудова панорама;
  • в будинок проникає багато світла;
  • заощаджується балконний простір (ширина конструкцій при монтажі становить 6-7 см).

Французька лоджія дозволить суттєво заощадити на ремонті, адже вам не доведеться витрачати гроші на внутрішній дизайн та обробку стіни, її утеплення чи обшивку.

Які матеріали та технології використовує компанія «Віконт»

Французький балкон засклюється стандартним склопакетом. Залежно від вимоги до естетики та бюджету можна вибрати профіль із пластику, алюмінію або дерева. Набирають популярності також безрамні системи. Засклення можна винести за межі балконної плити або залишити на рівні.

Внизу балкона ставиться перемичка на відстані 1 м від низу. Вона ділить конструкцію на нижню та верхню частини та збільшує її жорсткість. Верхню частину зазвичай роблять прозорою, а нижню можна комплектувати склопакетами. Скло при цьому можна вибрати класичні прозорі, матові або тоновані. Найчастіше нижні частини конструкції заповнюють непрозорими сендвіч-панелями. Вони складаються з двох листів пластику, між якими кладеться шар утеплювача. Такий варіант ідеально підходить тим, хто боїться висоти.

Існує ще такий тип скління як французька лоджія. В цьому випадку склять лише лицьову сторону балкона, а бічні є продовженням стіни.

Етапи французького скління

 

Встановлення балкона у Кривому Розі проводиться послідовно та складається з декількох етапів.

  • 1. Дозвіл на монтаж: для цього потрібно звернутися до відповідних інстанцій з певними документами.
  • 2. Розрахункові роботи: необхідно врахувати масу конструкції, вітрове навантаження, площу скління.
  • 3. Встановлення скління. Прядок робіт відрізняється залежно від того, в якому будинку відбувається установка — багатоповерховому або приватному.

Для проведення робіт потрібен будівельний досвід, а якщо він відсутній, слід замовити французький балкон у професіоналів.

Чому варто замовити французький балкон під ключ від «Віконт»

 

Компанія «Віконт» у Кривому Розі надає послуги якісного скління від професіоналів своєї справи. Наші фахівці використовують енергозберігаючі склопакети та ПВХ профілі європейського виробництва, завдяки яким у вас вдома буде тепло та затишно. Ми гарантуємо своїм клієнтам оперативність роботи, доступні ціни та тривалий термін експлуатації.

Замовте на нашому сайті французький балкон під ключ, який не тільки прикрасить фасад будинку, а й стане родзинкою вашого інтер'єру.

 
Кредит та розстрочка
Замовити безкоштовний замір
Залиште нам повідомлення

Як ми можемо Вам допомогти?

Заповніть поля
Дякую! Ваш лист відправлений