Розширення балконів у Кривому Розі

Вікна можна винести за межі балконної плити на відстані від 0,1 до 1 метра. Винос вікон проводиться тільки у фасадній частині балкона, або включаючи його бічні сторони

Розширення балконів у Кривому Розі

 

У сучасній міській квартирі, що має обмежену площу, балкон грає дуже важливу роль. Утеплений і упорядкований, він може додати повноцінні квадратні метри до загальної площі житла, які власник зможе використати на власний розсуд. Але мало хто з наших співгромадян задоволений розмірами балкона або лоджії, особливо якщо йдеться про будівлю радянської споруди. Професійно виконане розширення балкона дасть можливість виправити ситуацію і зробити цю частину квартири функціональнішою та місткою.

Як виконують збільшення балкона?

Щоб збільшити стандартний балкон у звичайній міській багатоповерхівці, використовують два основних способи, кожен з яких має свої переваги:

  • Винос балкона по підвіконню;
  • Винос балкона по плиті.

Найпростіше розширити балкон по підвіконню. Для цього віконну раму зміщують назовні на 20-30 см за рахунок зміни конструктиву огорожі. Площа підлоги при цьому залишається незмінною, але внутрішній об'єм, обмежений вікнами та стіною будівлі, відчутно збільшується.

У розпорядженні власника квартири виявляється значний підвіконня, який він може використовувати на свій розсуд, наприклад для розміщення квіткових вазонів. Винесення балкона такого типу обов'язково супроводжується посиленням огорожі, яка виготовляється з металу, силікатної цеглини або пінобетону.

Більш складним, але і набагато більш ефективним є винос балкона по плиті. У цьому випадку зміни зачіпають не тільки огорожу та скління, але й саму балконну плиту, яку нарощують, використовуючи сталевий прокат та бетон. При такому розширенні балкона важливу роль відіграє стан основної балконної плити, тому нерідко потрібно її додаткове посилення сталевими деталями і якісне бетонування. Збільшення балкона проводиться як за площею, так і за обсягом, тому багато хто вибирає саме цей спосіб.

Популярною послугою є винесення балконної плити або винесення по підвіконню з подальшим облаштуванням «балкона під ключ». У цьому випадку компанією виконується весь комплекс робіт, починаючи від посилення та розширення плити, закінчуючи монтажем конструкцій скління, утепленням та декоративним облицюванням. Клієнт у найстисліші терміни отримує повністю готовий до експлуатації балкон за дуже привабливою ціною.

Як замовити розширення балкона?

Будь-яка реконструкція, будь то збільшення балкона по підлозі або винесення по підвіконню, повинна виконуватись ліцензованими фахівцями. Цей вид робіт відноситься до особливо відповідальних і від професіоналізму виконавців залежить не лише зовнішній вигляд балкона, але й відповідність вимогам безпеки.

Компанія «Віконт» виконає всі види робіт зі зміни площі або об'єму балкона чи лоджії якісно та швидко. Подовження балкона виконується відповідно до індивідуально підготовленого проекту робіт після оцінки нашим експертом стану несучих та огороджувальних конструкцій. Інженер-замірник компанії «Віконт» оглядає балкон і обговорює з власником зміни, які потрібно виконати, пропонуючи можливі варіанти.

Після виконання вимірів наші фахівці виконують інженерні розрахунки з урахуванням діючих будівельних норм і правил, після чого замовнику повідомляють, скільки коштує розширити балкон. Усі будівельно-монтажні роботи виконуються професійними будівельниками з використанням сучасного обладнання та високоякісних матеріалів. Прийом готового об'єкта виконується нашою службою контролю якості з наданням клієнту офіційної гарантії.
 

Розширення по підвіконню

Як розширити балкон по підвіконню?

 

Розширення балкона по підвіконню – це зсув конструкції назовні на 20, 25 або 30 см. У цьому випадку ви отримуєте додатковий простір за рахунок широкого підвіконня, який можна використовувати як полиця для квітів. Якщо планується розміщувати предмети, що мають солідну вагу, то додатково виконують посилення перил, які мають витримувати не лише корисне навантаження, а й вагу конструкції скління.

Також посилення перил необхідне, якщо конструкція огорожі знаходиться в плачевному стані і не може гарантувати надійність під впливом навантаження. Від якості посилення залежить безпека використання балкона, тому ставитись до нього потрібно максимально серйозно.

У разі потреби виконується демонтаж старих конструкцій та встановлення нових, виготовлених з урахуванням розрахункових навантажень. Відновлення або заміна перильних огорож може бути виконано у двох різних варіантах:

  • З піноблоку або силікатної цегли, яку укладають на край балконної плити на клейку суміш;
  • Конструкція із сталевих куточків, яка кріпиться до фасадів будівлі та перильних огорож.

 

 

Розширення по підлозі

Як розширити балкон по плиті?

 
Це складний і відповідальний вид робіт, який дає можливість збільшити фактичну площу підлоги балкона. Якщо балконна плита знаходиться в поганому стані, її відновлюють, армуючи сталевими смугами і влаштовуючи бетонну стяжку. Після цього конструкцію нарощують із використанням металевого прокату. Якщо плита знаходиться в задовільному стані, нарощування проводиться без відновлення. Для максимальної надійності, при виконанні монтажних робіт, швелери заводять у стіну будівлі. Щоб точно визначити види робіт з розширення балкона, викличте нашого замірника, який оцінить ступінь зносу плити. З фахівцем ви можете обговорити варіанти розширення вашого балкона та вартість замовлення. Перед розширенням обов'язково виконується розрахунок конструкції, визначення її навантаження на парапет, і навіть дизайн виробу. Після цього підписується договір та вноситься передоплата на придбання матеріалів. Лише після всіх цих процедур на об'єкт приїжджає бригада монтажників і розпочинає виконання робіт.
 
Кредит та розстрочка
Замовити безкоштовний замір
Залиште нам повідомлення

Як ми можемо Вам допомогти?

Заповніть поля
Дякую! Ваш лист відправлений