Металопластикові двері

Пластикові двері однаково добре підходять як для внутрішнього, так і зовнішнього використання в громадських, комерційних, адміністративних та житлових приміщеннях. Одна з найголовніших переваг пластикових дверей – це оптимальне співвідношення ціни та якості.

Металопластикові двері

Стиль, комфорт та безпека вашого будинку

 

Останнім часом, обладнуючи вхід у будинок, офіс або магазин, багато хто замовляє металопластикові двері, що мають цілу низку важливих переваг. У багатьох випадках саме такий варіант можна назвати оптимальним за експлуатаційними характеристиками та при цьому максимально вигідним.

Переваги металопластикових дверей

Завдяки своїй конструкції та особливостям використаних при виготовленні матеріалів, двері металопластикові пропонують своїм споживачам цілу низку важливих переваг:

  • Ефективне збереження тепла, яке досягається завдяки багатокамерному ПВХ профілю та склопакетам;
  • Система еластичних ущільнень забезпечує щільне, практично герметичне прилягання дверного полотна, не допускаючи протягів та надійно ізолюючи опалювальні приміщення;
  • Несучий каркас з оцинкованого металу, яким обладнані пластикові двері, забезпечує їм жорсткість і довговічність у найнесприятливіших умовах експлуатації;
  • Профіль ПВХ, що застосовується при виготовленні конструкцій, зберігає відмінний зовнішній вигляд та початковий колір довгі роки;
  • Якісні вхідні двері металопластик мають великий запас міцності і добре пручаються злому;
  • Конструкція з ПВХ не боїться перепадів температур та вологості;
  • Гарна шумоізоляція: вхідні металопластикові двері надійно ізолюють приміщення від звуків вулиці;
  • Простий догляд за конструкцією без використання спеціальних засобів.
Окремо варто відзначити і те, що металопластикові двері, ціна яких сьогодні доступна, мають відмінний зовнішній вигляд і їх дизайн може бути обраний з безлічі варіантів. Також сучасні ПВХ профілі випускаються в різних колірних виконаннях таких як двері з HPL-заповненням, тому балконні або вхідні пластикові двері можуть бути підібрані під колірне рішення фасаду або інтер'єру.

Як купити металопластикові двері?

Компанія «Віконт» - це відомий виробник металопластикових конструкцій, що працює на ринку України понад 15 років. Ми можемо запропонувати внутрішні, балконні чи вхідні пластикові двері зі склом або без, виготовлені з якісних матеріалів європейського виробництва. Наша продукція добре відома вітчизняному споживачеві та отримує виключно позитивні відгуки. Сучасні технології виробництва, строгий контроль якості та висока точність виготовлення забезпечують нашої продукції відмінні експлуатаційні якості та тривалий термін служби.

У нас ви можете вибрати двері металопластикові, ціна яких буде максимально прийнятною. Ми безпосередньо співпрацюємо з відомими виробниками ПВХ профілю та фурнітури, що дозволяє отримувати високоякісні матеріали за ціною виробника. Всі продукти, які ми використовуємо при виробництві дверей, сертифіковані та відповідають санітарним та екологічним нормам Євросоюзу.

Придбання ПВХ дверей – це дуже відповідальний крок, тому компанія «Віконт» пропонує кваліфіковані консультації щодо вибору виробів. Наші фахівці допоможуть прийняти оптимальне рішення, яке ідеально відповідатиме вашим запитам і відмінно виконуватиме всі покладені на нього функції. Важливою перевагою нашої компанії є оперативність виконання замовлення. Ми приступаємо до роботи відразу після виконання необхідних вимірів та оформлення замовлення.

Вибираючи металопластикові двері від компанії «Віконт», ви отримуєте відмінну продукцію європейської якості з офіційною гарантією та професійним сервісним обслуговуванням.

Фото робіт металопластикових дверей

 
 
Монтажна глибина 60 мм
Товщина зовнішньої стінки Клас A
Нахил дренажу
Склопакет 24, 32 мм, скло 6 мм
Ширина наплаву 14 мм
 
 
Монтажна глибина 70 мм
Товщина зовнішньої стінки Клас B
Нахил дренажу
Склопакет 24, 32, 40 мм
Ширина наплаву 17 мм

Двері доступні в ламінації

Ламіновані двері доступні у восьми варіантах ламінації, які чудово поєднуються з натуральними текстурами та квітами в сучасних декорах. Вони допоможуть вам відобразити бажаний настрій: у модному чи класичному стилі, і нададуть свіжого вигляду звичним інтер'єрам.

Золотий дуб

Горіх

Темна вишня

Дуб Монтана

Сріблястий металік

Антрацит

Натуральний дуб

Дуб Шефілд

Виберіть свої металопластикові двері за каталогом

Кредит та розстрочка
Замовити безкоштовний замір
Залиште нам повідомлення

Як ми можемо Вам допомогти?

Заповніть поля
Дякую! Ваш лист відправлений