Коли і для чого потрібний ремонт балконів?

 

Мрієте про більш комфортний і стильний балкон? Хочете перетворити захаращене і в той же час холодне приміщення, де збирається все непотрібне з дому і перетворити його на неймовірно затишний житловий простір? У ваших силах збільшити корисну площу вашої квартири щонайменше на кілька квадратних метрів. Ви можете облаштувати у себе вдома на балконі не тільки зимовий сад, але й ігрову для ваших діток або навіть зробити домашній офіс та просто комфортне місце для відпочинку пізніми вечорами.

ремонт балкона до та після монтажу

Для цього всього лише необхідно знайти фахівців, які проведуть ремонт балконів, ґрунтуючись на своєму багаторічному та успішному професійному досвіді. У країні працює безліч різних компаній, чиї фахівці зможуть недорого і одночасно оперативно, а також якісно виконати найширший спектр необхідних робіт, починаючи від скління і закінчуючи обшивкою та утепленням підлоги, стелі, перил і стін балконного простору.

Далі пропонуємо вам разом з нами поговорити про ремонт балконів, особливості процедури, ситуації, коли ремонт буде оптимальним і власне про те, кому ж краще все довірити балкон під ключ.

Зміст

Коли варто задуматися про початок ремонту балкона? Поширені ситуації

Не поспішаючи випивати чашечку улюбленої кави або ароматного чаю, насолоджуючись свіжим повітрям на балконі щоранку – адже це так приємно, чи не так? Чи хотіли б знайти те особливе місце, де можна було усамітнюватися вечорами після важкого робочого дня, залишаючи всі думки і проблеми позаду? Як бути в ситуації, коли вільних приміщень під реалізацію ваших планів у будинку просто немає? У цій ситуації завжди можна зробити ремонт балкона, тим самим оновивши не лише його внутрішній, а й зовнішній вигляд.

ремонт балкону до та після монтажу

Будь-які конструктивні несправності балконного простору можуть зрештою надавати небезпеку здоров'ю та життю кожного з мешканців квартири. Причому це стосується не тільки вас, а й сусідів, які мешкають знизу і навіть людей, які щодня проходять під балконом. На це місце постійно діють різні погодні фактори. Згодом не уникнути корозії металу, пошкодження шару фарби і навіть простого зношування інших елементів загальної конструкції.

Плюс до всього іншого не забувайте, що зовні балкони теж втрачають свою естетичну привабливість. Щоб позбутися всіх нами перерахованих проблем і отримувати від перебування тут тільки найприємніші емоції, слід замовити ремонт балконів. Завдяки процедурі ви зможете позбавити найрізноманітніші функціональні проблеми, оновивши дизайн інтер'єру. До речі, серед найпоширеніших ситуацій, коли слід замислитись про ремонт балкона, виділимо такі:

      • 1. Балконний простір найчастіше – ndash; дуже захаращене і зовсім не призначене для комфортного життя приміщення. Якщо вигляд цього приміщення складно назвати презентабельним, саме час проводити ремонт.
      • 2. Якщо вам набридло старе фарбування і ви хочете оновити зовнішній вигляд цього простору, наприклад, змінити дерев'яні рами, можна буде зробити це з використанням металопластикових вікон, які не потребують особливого догляду.
      • 3. Якщо ви помітили, що балконні плити значно прогнили, слід потурбуватися про безпеку. У цій ситуації варто вирішувати все негайно.
      • 4. Якщо ви хочете збільшити загальну житлову площу, вам необхідно замовити професійний ремонт балконів висококваліфікованим співробітникам, які мають досвід.
      • 5. Ремонт балконів також важливий у ситуації, коли необхідно покращити ізоляцію від звуків. Якщо ви проживаєте неподалік людної вулиці або траси, тоді можна буде використовувати якісне скління ПВХ і провести внутрішню обшивку. Ці маніпуляції допоможуть успішно вирішити проблемне питання.
      • 6. Ремонт балконів допоможе і тоді, коли власник квадратних метрів хоче заощадити на опаленні і при цьому позбавити своє житло від протягів. Найкращим рішенням буде проведення ремонту балкона і власне встановлення сучасних металопластикових вікон або балконів з енергозберігаючими склопакетами.

Найкращим рішенням для будь-якого балконного простору буде замовлення комплексного ремонту балкона «під ключ» у справжніх професіоналів. Таким чином, вам не потрібно буде своїми власними силами проводити такі процеси як демонтаж та підготовка, займатися підбором з подальшою закупівлею та доставкою матеріалів, питаннями вивезення сміття та цілим рядом інших організаційних важливих моментів.

Головні етапи ремонту балкона "під ключ". Про що важливо пам'ятати?

Насамперед слід пам'ятати про необхідність проконсультуватися з професіоналами. Перед проведенням ремонтних робіт важливо викликати майстра, що проведе огляд і всі необхідні виміри. Далі необхідно буде підібрати потрібні матеріали, затвердити кошторис, придбати та власне доставити витратні матеріали.

етапи обробки балконів

Наступним етапом стане повний або частковий демонтаж старих елементів балкона, а також збір з вивозом будівельного сміття. Не варто забувати про необхідність встановити нові елементи конструкції та провести монтаж зовнішньої обробки. Зараз йдеться про скління балконів з використанням надійних та якісних балконних блоків або віконних конструкцій.

До речі, якщо вас цікавить утеплення та обшивка підлоги, стелі, поручнів та стін, вибір матеріалів для обшивки та для утеплення довіряйте професіоналам з досвідом такого роду робіт. Саме фахівці своєї справи найкраще знають, які саме матеріали краще використовувати для втілення в реальності тих чи інших завдань, що є важливими для замовників у кожній окремій ситуації.

Чи можна проводити монтаж нових вікон або балконних блоків самостійно?

У свій час це питання цікавить багато кого. Якщо ви не плануєте потім двічі переплачувати за ремонт балконів і хотіли б отримати очікувані результати, радимо довіряти всі необхідні роботи професіоналам. Справа в тому, що неправильний монтаж нових вікон або неправильний настил з утепленням підлоги і не тільки – те, що загрожує насамперед неправильним функціонуванням готової конструкції.

ремонт балконів своїми руками

Якщо ви не хотіли б мати труднощів з появою протягів, запотіванням, появою плісняви ​​або стикатися з набагато складнішими проблемами, довіряйте всі підготовчі та інші роботи кваліфікованим співробітникам професійних компаній, які на високому рівні проводять ремонт балконів та не тільки.

Пам'ятайте про те, що іноді ремонт балкону крім демонтажних та підготовчих, а також ряду інших робіт може входити зварювання та посилення балконів, а також скління балконів балконними блоками або панорамними вікнами. У такому разі також можуть проводитися роботи з перепланування балкона, встановлення даху та ін. Всі ці та інші процеси слід довіряти досвідченим професіоналам, які не з чуток знають методику проведення тих чи інших робіт та діють згідно з інструкцією.

Ремонтні роботи необхідно здійснювати із залученням професіоналів, що за плечима мають багаторічний досвід і наявність спец.інструменту таким чином, щоб все пройшло якісно і надійно. Якщо бажаєте досягти кращих результатів, не ігноруйте цей момент.

Від чого залежатиме ціна на проведення ремонту балкона?

Ціни на ремонт балкона - момент, що може значно відрізнятися. Кожна окрема вартість того чи іншого проекту розраховуватиметься індивідуально. Все залежатиме від ступеня складності майбутніх робіт та комплексу необхідних маніпуляцій. Одна справа, коли необхідно буде провести недорогий за ціною ремонту або монтажу балкона, наприклад, з утепленням приміщення або заміною скління і зовсім інше в ситуації, коли необхідно провести:

      • демонтаж парапету;
      • винос по плиті / підвіконня;
      • зварювання та посилення балконів;
      • та інші роботи.

Тут важливо розуміти, що чим об'ємнішим і більше буде перелік завдань, які важливо виконати, тим вища трудомісткість із вартістю в кінцевому підсумку вийде. Плюс до всього іншого не забувайте про те, що вартість ремонту балконів без скління – . момент, що залежатиме від загальних розмірів зі зміною початкового стану приміщення. В той же час ціна ремонту балкона з наступним склінням залежатиме від якості використаних матеріалів, обсягу робіт, кількості задіяних фахівців та ін.

від чого залежить ціна балконів

Які матеріали краще вибирати для проведення ремонту?

Якщо ви запланували склити балконний простір з його подальшим ремонтом «під ключ», слід якомога відповідальніше підходити до пошуку всіх необхідних матеріалів. Наприклад, утеплювати балкони краще з використанням пінопласту або стиродура, тоді як для обробки всередині можна використовувати сайдинг, що має прекрасний зовнішній вигляд з демократичною вартістю.

які матеріали потрібні для обшивки балкона

У будь-якому випадку якщо ви хочете, щоб ремонт балконів пройшов якнайкраще, і ви отримали надійну, довговічну і красиву конструкцію на виході, де вам буде тепло і затишно, довіряйте всі етапи ремонту та підготовчих робіт професіоналів. Вони з радістю візьмуть на себе всі необхідні етапи, ретельно спланують хід робіт та відповідального підійдуть до ремонту.

Чому вигідно замовляти ремонт балконного простору «під ключ»?

Частіше до балконних приміщень у нас з вами доходять руки в останню чергу. Погодьтеся, ремонт балкона ми робимо вже тоді, коли інші приміщення наших квартир давно перероблені та добре обставлені меблями. У мережі є безліч лайфхаків, як зробити всі необхідні оздоблювальні роботи з подальшим утепленням та грамотним облаштуванням балконів з лоджіями своїми власними силами.

чому вигідно зробити балкон під ключ

Правда тут варто враховувати те, що для цього необхідно мати багато вільного часу і залізне терпіння. Крім того, далеко не все і не завжди можна отримати одразу.

Якщо у вас немає спеціалізованого обладнання. Якщо ви не маєте необхідних навичок і знань, не варто займатися ремонтом балконів самостійно. Зверніться до працівників компанії Віконт Кривий Ріг.

Плюси співпраці з компанією Віконт

Віконт – досить відома українська компанія, де працюють висококваліфіковані фахівці, які мають досвід у ремонті балконів під ключ, склінні балконів лоджіями, обшивці та утепленні, розширенні та багатьох інших робіт, які можуть бути потрібні клієнтам.

У компанії завжди індивідуально підходять до кожного окремого замовлення, пропонуючи широкий спектр послуг найвищої якості та ступеня надійності. Вам не потрібно буде контролювати кожен етап тих чи інших робіт, які ви маєте намір отримати. Зрештою, потрібно буде лише прийняти вже повністю закінчений і готовий до експлуатації проект.

чому варто замовити балкон у компанії Віконт

>

Майстри компанії створюють затишок, тиху та спокійну атмосферу в будинку завдяки своїм умінням, знанням та навичкам. Незважаючи на те, що вам потрібен французький балкон з величезними вікнами, балкони-кімнати або балкон з виносом, все це ви можете отримати завдяки співпраці з компанією.

Віконт – це ваша гарантія того, що ви можете вибирати серед кількох найпопулярніших типів скління. Будь-то холодне або тепле скління, зрештою ви отримаєте оптимальний балконний простір, про який так давно мріяли. Фахівці компанії завжди вичерпно дадуть відповіді на ваші питання, професійно проконсультують і зроблять все від себе залежне щоб максимально якісно провести ремонт будь-якого балкона, гарантувавши його демократичну вартість.

До речі, чи є вас зацікавить кредит та розстрочка, можете обговорити цей момент із представником компанії Віконт. Вся контактна інформація, яка може знадобитися для зв'язку зі співробітником компанії, розташована на офіційному інтернет-сайті Віконт у відповідному розділі. Вибирайте оптимальний варіант зв'язку, щоб професіонали змогли якнайшвидше приступити до проведення ремонтних робіт.

Залиште нам повідомлення

Як ми можемо Вам допомогти?

Заповніть поля
Дякую! Ваш лист відправлений