Тканинні ролети

Рулонні штори (тканинні ролети) – це сучасне якісне та стильне рішення декору вікна та захисту від сонця.

Ролети на вікна в Кривому Розі

 

Довгі віки найпопулярнішим матеріалом для виробів, що захищають приміщення від сонячних променів та сторонніх поглядів, є тканина. Але штори та гардини поступово втрачають свою актуальність, поступаючись місцем практичнішим і привабливішим рішенням, серед яких найбільшим попитом користуються рулонні штори або як їх ще називають - тканинні ролети. Придбати ці привабливі конструкції можна рекомендувати не тільки для будинку, але й для кафе, ресторану, офісу та взагалі для будь-якого приміщення, яке потрібно захистити від денного світла, зберігши при цьому привабливість інтер'єру та затишок.

Рулонні штори на вікна: ефективний захист та стильний елемент декору

Тканинні ролети, що відкриваються у вертикальному напрямку, дозволяють максимально точно регулювати ступінь освітлення приміщення, не займаючи при цьому багато місця і відмінно вписуючись в будь-який інтер'єр. Влаштовані рулонні штори дуже просто, що гарантує їхню тривалу службу та легке обслуговування. Ролети тканинні складаються з полотна, виготовленого з якісної натуральної або синтетичної тканини та валу з механізмом згортання, розташованого у верхній частині конструкції.

 

Переміщення полотна ролета проводиться вручну – механізм згортання оснащений пружиною, що дозволяє відкривати та закривати ролет без докладання зусиль. Випускаються два види моделей таких штор:

  • Тканинні ролети відкритого типу, вал яких не має захисного корпусу;
  • Тканинні ролети закритого типу, з валом і механізмом, що є касетою.

Для житлових приміщень, де запиленість мінімальна, відмінно підходять обидва типи штор. Для офісів та комерційних об'єктів краще вибрати закриту конструкцію, що забезпечує високий захист полотна від зовнішніх факторів.

Особливим попитом у наших співгромадян користуються ролети на вікна день ніч, які іноді називають штора-зебра. Вони складаються з двох полотен тканини з прозорими і суцільними смугами, що чергуються, які можуть зміщуватися відносно один одного. Ця особливість дозволяє точно регулювати рівень освітлення у приміщенні, не відкриваючи жалюзі тканинні ролети, а просто змінюючи положення смуг.

В Україні тканинні ролети купити можна для будь-якого сучасного чи класичного інтер'єру, на вікна різних форм та розмірів. Як матеріал для полотна використовують натуральні тканини, поліестер, соломку і навіть бамбук. Тканинні ролети на замовлення випускаються різного кольору і фактури, однотонні або з малюнком, з рівним краєм або декоративним обрамленням.

Як купити тканинні жалюзі в Україні?

Компанія «Віконт» - це відомий в Україні виробник віконних та дверних конструкцій із ПВХ, а також пристроїв сонцезахисту. Ми пропонуємо нашим клієнтам купити ролети недорого, з офіційною гарантією і, при необхідності, з установкою. У нашому асортименті представлені закриті та відкриті моделі рулонних штор, а також ролети день-ніч (зебра), виготовлені з бавовни, поліестеру та інноваційного матеріалу Black out, що відображає сонячні промені. Вартість тканинних жалюзі від «Віконт» завжди є доступною, тому придбати нашу продукцію може абсолютно кожен. На всі вироби нашої компанії надається офіційна гарантія.

Кожен виріб, випущений нашою компанією – це надійна сучасна світлозахисна конструкція, що відповідає європейським стандартам якості. Ми використовуємо лише довговічні безпечні матеріали, які легко обслуговуються та виглядають привабливо довгі роки. Кожен наш продукт обладнаний надійним механізмом, ефективність якого підтверджена відгуками вітчизняними та зарубіжними користувачами. Представлені компанією «Віконт» тканинні ролети, ціна та якість яких знаходяться в оптимальному співвідношенні – це відмінне рішення для будь-якого приміщення, де необхідно створити комфортну обстановку та затишок.

Тканинні ролети відкритого типу
 

Недорогий та практичний варіант рулонної штори, відмінною особливістю якого є відсутність захисної касети на валу. Згорнуте в акуратний рулон полотно розташоване у верхній частині конструкції і займає мінімум місця. Це найбільш простий і доступний за ціною варіант тканинного ролета. Щоб спростити експлуатацію виробу, у нижню частину полотна вшивається обтяжувач у вигляді сталевої смуги. Саме полотно ролети може бути виготовлене з різних синтетичних і природних матеріалів: тканини, бамбука, плетеної соломки.

Ролети відкритого типу можна рекомендувати для застосування як у житлових, так і офісних приміщеннях. Вони пропонують просте використання та обслуговування, а також чудово вписуються в інтер'єр будь-якого сучасного чи класичного стилю. Часто полотна таких штор роблять комбінованими, що дозволяє досягти оригінальних дизайнерських ефектів. У зв'язку з цим можна впевнено говорити про те, що тканинний ролет - це не тільки сонцезахисна конструкція, але і відмінний декор для приміщення, що відображає добрий смак власника.

Влаштування тканинних ролет відкритого типу
 

Основною особливістю тканинних ролетів є те, що їх механізм розташований на увазі, а штори встановлюються індивідуально на кожен віконний отвір. Також можливий монтаж на стіні пристрою з полотном великої площі, здатним закрити кілька розташованих поруч вікон.

Інтернет-магазин компанії «Віконт» пропонує рулонні штори стандарту день-ніч з механізмом відкритого типу у двох варіантах виконання:

  • діаметр валу 19 мм
  • діаметр валу 25 мм

Колекція "Однотонні"

Тканинні ролети закритого типу
 

У цих сучасних системах вал і зібране на нього полотно з тканини закриті декоративним коробом-касетою. Ця частина конструкції також несе захисну функцію, оберігаючи тканину від забруднень, а сам механізм від потрапляння в нього сторонніх предметів та пилу. Завдяки цьому термін служби виробу суттєво збільшується, а обслуговування полотна та механіки побачиться до мінімуму. Нижня частина полотна обтяжується сталевою смугою максимально комфортного використання.

Вартість тканинних рулонних штор закритого типу дещо вища, але ці витрати компенсуються тривалим терміном експлуатації та максимально простим обслуговуванням.

Влаштування тканинних ролет закритого типу
 

Особливістю цього рулонних штор є те, що у згорнутому вигляді їх полотно зберігається в компактному коробі, а тканина переміщається по напрямних, розташованих вертикально у віконному отворі. Як і у випадку з тканиною, клієнт має можливість вибрати колір та фактуру короба, щоб виріб максимально відповідав інтер'єру приміщення. Ми пропонуємо найбільш затребуване у всьому світі виконання закритих ролет з валом:

  • діаметр валу 32 мм

Коллекция "Однотонные"

Кредит та розстрочка
Замовити безкоштовний замір
Залиште нам повідомлення

Як ми можемо Вам допомогти?

Заповніть поля
Дякую! Ваш лист відправлений