Обшивка балконів та лоджій у Кривому Розі

Ремонт лоджії під ключ: обшивка та утеплення лоджії зсередини та зовні, виготовлення та встановлення вікон, монтаж освітлювальних систем

Обшивка балкона та лоджії у Кривому Розі

 

Усім власникам міських квартир, обладнаних балконом або лоджією, рано чи пізно доведеться вирішувати проблему внутрішнього оздоблення цієї частини житлоплощі. Найчастіше ця робота приурочена до виконання ремонту в квартирі, перепланування чи необхідності переобладнання балкона в житлове приміщення. Внутрішнє оздоблення балкона – це досить широке поняття, що включає кілька важливих етапів: укладання підлогового покриття, утеплення і обшивку стін і стель, декоративне оздоблення. Сюди ж можна включити такі роботи як встановлення шаф та полиць, монтаж електрообладнання, встановлення жалюзі та ролет.

В якості матеріалів для обшивки балконів і лоджій найчастіше використовують різні види пластику та натуральне дерево. Незалежно від того, які матеріали та технології використовує при обшивці наші фахівці, результат виходить завжди чудовим! Ваш балкон або лоджія перетворюється на чудове місце для відпочинку, роботи або занять улюбленим хобі, наприклад, розведення кімнатних рослин.

Ми використовуємо у своїй роботі тільки високоякісні матеріали від перевірених постачальників. Всі вони відповідають нормам екологічної та пожежної безпеки, що діють у Європі, а також довговічні і мають привабливу ціну.

image translation effect image translation effect

Обшивка «під ключ»

У сучасних багатоквартирних будинках обшивка балкона є невід'ємною частиною облаштування цієї частини квартири, поряд із встановленням скління. Якісне внутрішнє та зовнішнє облицювання, виконане з використанням сучасних оздоблювальних та теплоізоляційних матеріалів – це не тільки чудовий спосіб зробити балкон привабливим, але й гарна можливість виконати його ефективне утеплення.

 

Вам сподобається отриманий результат

Всі комплектуючі, що використовуються фахівцями компанії в роботі, ретельно відібрані та використовуються нами протягом багатьох років. Тому ми впевнені в його надійності та високій стійкості до зносу. Наша обшивка перетворює балкон або лоджію на стильне і дуже комфортне додаткове приміщення квартири, яке ви зможете використовувати на власний розсуд. Тепло, затишок та естетика дозволять перетворити цю частину житла з місця складування речей на функціональний об'єм, який буде зовсім не зайвим у малогабаритній міській квартирі.

 

Привабливі ціни

Компанія «Віконт» пропонує найкращі розцінки на всі види робіт та найдемократичніші ціни на матеріали. Працюючи довгі роки на ринку України, ми налагодили міцні ділові зв'язки з великими виробниками матеріалів і комплектуючих для обробки, тому маємо можливість отримувати їхню продукцію дешевше за її ринкову ціну. Також важливу роль у формуванні цінової політики відіграє і те, що ми купуємо продукцію оптом зі значною знижкою.

 

Вибір обробки та обшивки

Якщо ви обрали як виконавця робіт нашу компанію, то вам більше не потрібно ні про що турбуватися. Ми виконуємо всі види робіт з благоустрою балконів та лоджій силами власних спеціалістів. Все, починаючи від монтажу каркасу, до прокладання електропроводки ми виконуємо самі та надаємо на всі роботи офіційну гарантію.

 

Дизайнерські рішення

За плечима наших фахівців солідний досвід робіт з обшивки балконів та лоджій різними матеріалами у різних стилях. Наші майстри уважно вислухають ваші побажання та запропонують кілька оригінальних та привабливих варіантів виконання обшивки на вибір. Ви можете бути впевнені, що довірившись нам, ви отримуєте не тільки бездоганну якість, але й ефектне дизайнерське рішення, що відповідає світовим тенденціям інтер'єрного дизайну.

 

1 Утеплення стелі
2 Монтаж та обробка стелі
3 Монтаж козирка
4 Засклення профілем Скління ПВХ
5 Монтаж відливів
6 Підвіконня
7 Утеплення стін
8 Оздоблення стін
9 Зовнішнє оздоблення сайдингом
10 Утеплення підлоги
11 Монтаж підлоги
12 Тумбочка Шафа
13 Жалюзі
14 Сушарка для білизни

Матеріали для внутрішньої обшивки балкона

 

Вибір матеріалів для виконання обшивки балкона під ключ – це індивідуальне та творче завдання, яке клієнт вирішує разом із виконавцем. Але при цьому існує класичний набір варіантів, які є найбільш актуальними при виконанні таких робіт:

  • Гіпсокартон;
  • Дерев'яна вагонка;
  • Панелі із пластику (ПВХ);
  • Пластикова вагонка;
  • Панелі МДФ;
  • Комбінації перелічених варіантів.

 

Гіпсокартон – це сучасний, недорогий і дуже практичний матеріал, що дозволяє з мінімальними витратами отримати ідеально рівні поверхні. Вологостійкі гіпсокартонові листи відмінно підходять для використання при внутрішній обробці балконів та лоджій. Антигрибкові та гідрофобні добавки, якими обробляються гіпс та картон виробу, надійно захищають його від руйнування при перепадах вологості та температури. Монтаж матеріалу проводиться на каркас із металевих профілів, що забезпечує надійність.

Дерев'яна вагонка є затребуваним у всьому світі оздоблювальним матеріалом. Приємна природна фактура, невелика вага, простота монтажу та екологічність забезпечують високий попит на вагонку при облаштуванні балконів та лоджій у сучасних багатоповерхових будинках. Натуральне походження матеріалу підкреслюється прозорим лаком, крізь який видно природну структуру дерева. Завдяки такому покриттю дерев'яні елементи не бояться вогкості і служать максимально довго.

Щоб зберегти природний візерунок дерева, проводиться додаткова обробка поверхні спеціальним лаком, здатним підкреслити натуральну привабливість матеріалу та захистити вагонку від негативного впливу вологи, появи цвілі та грибка. У приміщенні, обробленому деревом хвойних порід, корисно бути і дорослим, і дітям.

Пластикові ПВХ-панелі – відмінний вибір для обшивки огорож, стін та стель балконів та лоджій. Установка пластику виготовляється на дерев'яний рейковий каркас, при цьому гарантована висока надійність монтажу та тривала служба конструкції. Величезний вибір фактур та колірних рішень сучасних пластикових матеріалів відкриває широкий простір для творчості та дозволяє точно підібрати стиль обшивки під загальне дизайнерське рішення квартири чи будинку.

  • Пластикова вагонка (шовна та безшовна)

 

<img class="bs-sm" src="../okna/images/loader.gif" alt="" data-
Кредит та розстрочка
Замовити безкоштовний замір
Залиште нам повідомлення

Як ми можемо Вам допомогти?

Заповніть поля
Дякую! Ваш лист відправлений