Чому варто придбати двері з HPL-наповненням?

 

Під час вибору якісних пластикових дверей для нашого житла, ми всі прагнемо якнайретельніше поєднувати бездоганний зовнішній вигляд конструкцій та, звісно ж, високі показники надійності, а також безпеки та енергозбереження. Якщо ви досі не знайшли собі вдома хороших вхідних дверей, які зможуть вас влаштувати за всіма параметрами, радимо звернути увагу на сучасні двері ламіновані або, як їх ще називають, двері з HPL-наповненням.

Такі сучасні конструкції можна вважати оптимальним і найпрекраснішим рішенням для будь-якого приватного житла. Конструкції чудово підійдуть під будь-який екстер'єр також через те, що вони мають високі показники енергоефективності.

Крім того, окремо не слід забувати про різноманіття дизайнів, завдяки якому ми зможемо легко відібрати такі двері не лише за їхнім відтінком, але і конфігурацією. Тобто кожен бажаючий сьогодні через різноманіття вибору зможе відібрати оптимальні дверні конструкції до будь-якого фасаду або інтер'єру, який обладнаний за індивідуальним проектом.

Оберіть колір
колір Антік
Антік
колір Антрацит пісчаний
Антрацит пісчаний
колір Золотий дуб
Золотий дуб
колір Коричневий шоколад
Коричневий шоколад
колір базальт
Базальт
колір кварц
Кварц
колір монтана
Монтана
колір горіх
Горіх
колір умбра
Умбра
Оберіть модель
Двері з HPL панелями модель горизонталь
H03
Двері з HPL панелями модель лінії
L05
Двері з HPL панелями модель радіус
R03
Двері з HPL панелями модель квадрат
S24
Двері з HPL панелями модель вертикаль
V29
Оберіть колір
Виберіть модель
колір Антік
Двері з HPL панелями модель горизонталь

Що таке HPL-панелі і які їх переваги?

 

HPL або, як його звикли називати, High Pressure Laminate є високопрочним матеріалом, який сьогодні активно використовується з метою заповнення дверних конструкцій.

Якщо більш детально говорити про основні і найвагоміші характеристики таких панелей, серед них не можна окремо не виділити цілий ряд наступних:

  • висока стійкість до атмосферних явищ, таких як кислотні дощі, сніг і ін.;
  • підвищена стійкість до впливу найрізноманітніших розчинників, пару і, звісно ж, води;
  • цей матеріал надзвичайно стійкий до різних впливів механічного плану від вандалів;
  • HPL-панелі не тріскаються і є стійкими до впливу світла;
  • цей матеріал має здатність тривалий час витримувати вплив морозу і вогню;
  • матеріал має низьке виділення диму під час горіння.

Варіанти декорування

Однією з ключових переваг HPL-заповнень для металопластикових дверей є майже нескінченне розмаїття дизайнерських рішень і декоративних елементів. HPL-панелі без штапиків можуть комплектуватися декоративними склопакетами різної форми та розміру. Додатковий шарм і стиль конструкції додають металеві насадки.

Не слід забувати про його стійкість до процесу утворення корозії. Приємним доповненням до переліку переваг буде легкість у догляді і довговічність. Цей матеріал є дуже міцним. Ось чому він не боїться ударів, абразії і подряпин. Завдяки тому, що його не легко подряпати або пошкодити, він стане відмінним вибором для тривалого використання.

Про що ще варто пам'ятати?

 

Дверні конструкції з HPL-заповненням можна встановлювати в умовах підвищеної вологості. Це може бути як клімат, де переважає підвищена вологість, так і встановлення дверних конструкцій на кухнях або в ванних кімнатах. Ці двері в будинок є прекрасним рішенням. До речі, слід згадати і про те, що такі конструкції можна легко і без особливого зусилля чистити, адже їм не потрібний жоден особливий догляд. Для того, щоб підтримувати двері в ідеальному стані, їх достатньо протирати вологою серветкою. Це допоможе зберегти конструкцію в прекрасному стані протягом тривалого часу.

Металопластикові двері з таким заповненням і металеві двері з HPL-заповненням завдяки їх характерній стійкості і міцності відрізняються довгим терміном експлуатації. Це чудова інвестиція в ваше майбутнє. Крім того, також варто завжди пам'ятати про варіативність таких конструкцій і дизайн. Цей матеріал на сучасному ринку доступний в найрізноманітніших текстурах із кольорами. Завдяки цьому можна буде підібрати дверні конструкції, які найкраще поєднуються з інтер'єром будь-якого будинку.

Якщо ви б хотіли максимально задовольнити ваші естетичні уподобання, тоді варто шукати серед HPL-дверей з різними відтінками. Звернувшись в надійну і перевірену компанію, де є широкий асортимент позицій, ви точно знайдете саме те, що давно шукали.

А як щодо екологічності і звукоізоляції?

 

Це також надзвичайно важливо. HPL-матеріал є екологічно більш дружелюбним, на відміну від такого свого альтернативного варіанту, як дерево. Будь-які сучасні двері з HPL-заповненням забезпечать своїм власникам певний рівень звукоізоляції. Цього вдається досягти за рахунок щільності структури.

Якщо ви б хотіли придбати собі такі ідеальні двері під замовлення, тоді варто шукати надійну і перевірену компанію для співпраці. Наприклад, при першій необхідності ви завжди зможете звернутися до послуг Віконт Кривий Ріг.

Основні переваги співпраці з Віконт Кривий Ріг

 

Віконт Кривий Ріг – досить відома українська компанія, де на увазі клієнтів запропонують найкращий асортимент такої продукції, як Двері Віконт з HPL-заповненням. Тут ви зможете придбати сучасні пластикові двері, найрізноманітніші вхідні та міжкімнатні двері, металопластикові вікна, балкони, рулонні штори, москітні сітки, підвіконня та багато іншої продукції найвищої якості.

Приємним доповненням до переліку плюсів співпраці з даною компанією будуть демократичні і доступні ціни. До речі, якщо говорити про те, чому варто обрати двері з HPL-панелями від Віконт Кривий Ріг, окремо варто згадати про їх широкий асортимент на будь-які смакові уподобання та потреби. Плюс до всього іншого також не слід забувати про сучасний дизайн таких дверних конструкцій, їх чудову енергоефективність, довговічність і надійність, стійкість до теплових деформацій і високу безпеку.

При необхідності фахівці компанії завжди готові консультувати клієнтів і допомагати їм професійно. Вони допоможуть вибрати найкращі позиції, які задовольнять замовників за всіма необхідними параметрами. Тому якщо ви все ще продовжуєте шукати двері з хорошими показниками теплоізоляції та іншими важливими для вас характеристиками, ласкаво просимо. Скористайтеся для швидкого зв'язку з представником Віконт Кривий Ріг контактною інформацією, що розташована на офіційному інтернет-сайті vikont.dp.ua в розділі «Контакти».

В Віконт Кривий Ріг завжди готові вислухати вас, зрозуміти ваші бажання і звісно ж професійно допомогти. Тут роблять все, щоб замовники залишалися задоволеними високою якістю продукції за більш ніж демократичними цінами і дійсно приємною співпрацею з справжніми професіоналами своєї справи, якіми є спеціалісти Віконт.

Кредит та розстрочка
Замовити безкоштовний замір
Залиште нам повідомлення

Як ми можемо Вам допомогти?

Заповніть поля
Дякую! Ваш лист відправлений