Якщо потрібні хороші склопакети на вікна, обов'язково зверніться за консультацією до фахівців та професіоналів своєї справи «Віконт Кривий Ріг»

 

Під час процесу проектування дизайну нового приватного будинку чи квартири, або проведення ремонтних робіт, обов'язково варто звертати ретельну увагу саме на вікна. Кожному з нас хотілося б, щоб саме вони радували і служили нам якнайдовше. Ось чому дуже важливо відразу чітко розуміти і усвідомлювати, що ж необхідно отримувати від вікон, щоб кінцевий результат міг подобається у всьому і причому на всі 100%.

Склопакети на вікна

Пропонуємо вам сьогодні разом з нами визначити найважливіші параметри, які безпосередньо пов'язані з таким важливим і незамінним елементом будь-якого будинку як вікна.

Якщо вікна, то які? Основні матеріали виготовлення, що користуються популярністю

 

Як правило, люди дуже ретельно ставляться до процесу вибору будь-якого з елементів свого житла. І зараз ми говоримо не тільки про кухонні гарнітури з сантехнікою, двері та побутову техніку з меблями, ні. Зараз ми говоримо і про вікна також. Адже хто б і щоб не говорив, а від вибору таких деталей у результаті залежатиме зовнішній вигляд приміщень та власне побудови загалом.

Склопакети на вікна 2
Склопакети на вікна 3

Щоб не зіпсувати загальне враження і також не стати причиною того, що вам некомфортно проживається в цьому будинку, варто з особливою ретельністю підходити до вибору віконних конструкцій щоб в результаті не пошкодувати про своє рішення і даремно викинутих на вітер грошах. Ось чому до питань оформлення будь-якого будинку завжди варто підходити з особливою ретельністю, приділяючи максимальну кількість уваги кожному окремому сантиметру простору.

Отже, говорячи про матеріали виготовлення вікон, окремо хотілося б виділити, що серед найпоширеніших не тільки металопластик, а й алюміній, а також дерево. Правда якщо через певні причини дерев'яні та алюмінієві вікна вже втомилися трохи втрачати свою популярність, то пластикові вікна, так само зростають у затребуваності. Це зовсім не дивно, оскільки на це є ціла низка вагомих причин. Про них ми і пропонуємо вам детальніше поговорити далі.

Основні переваги металопластикових вікон, завдяки яким вони в наші дні знаходяться в ТОП купівельних запитів

 

Сьогодні металопластикові вікна є неймовірно популярними і це факт, що його безглуздо заперечувати. Ці конструкції замовляють майже скрізь. Чим же вони такі гарні? Під час покупки нам з вами хотілося б зробити дійсно правильний вибір з усіх багатьох представлених на ринку варіантів.

Склопакети на вікна 4
Склопакети на вікна 5

Це буде складно, оскільки виробники регулярно займаються поліпшенням своєї продукції, пропонуючи кожному з покупців безліч неймовірно вигідних пропозицій з різною фурнітурою, можливістю індивідуального виготовлення та швидкими термінами здачі.

Якщо вам теж набридли старі вікна з дерева або алюмінію і ви відчуваєте гостру необхідність поставити нові та сучасні, більш стильні та при цьому доступні за ціною, ось вам кілька переваг, які допоможуть зважитися на покупку такої категорії як металопластикові вікна:

  1. Металопластикові Вікна Кривий Ріг відрізняються чудовим ступенем шумозахисту або іншими словами шумоізоляції. Якщо людина проживає неподалік автостради або об'єкта, де ведуться будівельні роботи, або там, де часто чути крики людей, металопластикові вікна, а також пластикові двері стануть відмінним рішенням для здобуття бажаного спокою.
  2. Функція підтримки комфортного рівня температури. Багато хто знає, що сучасні металопластикові вікна та металопластикові двері здатні не тільки захищати приміщення від потрапляння в них пилу та сторонніх звуків з холодом, а й навіть від спеки з задухою в теплу пору року. Для того щоб атмосфера у вашому будинку завжди була зручна незалежно від часу, просто подбайте про встановлення функціональних склопакетів.
  3. Функція відмінної теплоізоляції – ще одна причина популярності металопластикових віконних конструкцій. Такі вікна чудово зберігають тепло восени та взимку, а також не допускають перегрівань внутрішніх приміщень будь-якого будинку, де вони встановлені, влітку та навесні.
  4. Протизламні властивості сучасним ПВХ вікнам забезпечує наявність спеціальної протизламної фурнітури та якісного загартованого скла.

Які переваги з кращого боку характеризують металопластикові вікна?

 

Крім всіх перерахованих вище переваг, які характерні для металопластикових віконних конструкцій, окремо хотілося б згадати і про їх високу екологічність. Під час виробництва бренди виробники використовують екологічно чистий матеріал повністю безпечний для довкілля та здоров'я з життям кожної людини.

Плюс до того ж такі конструкції герметичні. Ну а завдяки широкому вибору ні в кого не виникне проблем із вибором, адже вироби реалізуються у різних формах, версіях виконання та з різноманітними механізмами на будь-який смак та уподобання.

АА ще готові конструкції відрізняють їхні високі робочі властивості з відмінною надійністю. Готові вікна відрізняються міцністю впливу на них різних температур, атмосферних явищ і навіть вологи. Плюс вони коштують порівняно недорого. До речі, склопакети ціни – також один із вирішальних моментів, що на нього звертають увагу під час вибору вікон у приватний будинок, квартиру та не тільки.

Серед інших переваг металопластикових віконних конструкцій також окремо хотілося б виділити такі як:

  • простота у застосуванні;
  • легкість процесу монтажу;
  • можливість чудового декорування будь-якої будівлі такими конструкціями;
  • ідеальне поєднання ПВХ конструкцій з різним декором;
  • та ін.

До речі, під час вибору пластикового вікна важливо розуміти, що воно - це не тільки профіль. Одну з важливих ролей тут грає фурнітура та склопакет. У жодному разі не потрібно применшувати або недооцінювати значення цих критеріїв, особливо якщо ви вже зважилися купувати вікна ПВХ. Чим більша товщина склопакета, тим відповідно краще. Також важливо звертати увагу на присутність у конструкції кількість камер із шириною профільної системи та зовнішнім виглядом профілю, а також типи використовуваного скла.

Якщо потрібні кращі ціни на склопакети Кривий Ріг, шукайте їх у компанії «Віконт Кривий Ріг»

 

Ви запланували заміну скління у себе вдома, в квартирі чи можливо в офісі? Якщо нещодавно прекрасної альтернативи так раніше поширеним дерев'яним конструкціям не було як такої взагалі, то сьогодні з цим не виникне жодних проблем. Ринок пластикових вікон розширився настільки, що вони фактично витіснили дерев'яні вікна і з кожним днем ​​продовжують робити це успішніше і успішніше.

Ціни на склопакети за метр квадратний у нашому прайсі:

Формула склопакета Розшифровка, товщина склопакета Ціна у гривнях за 1 м.кв. Опір теплопередачі м2 К/Вт Звукоізоляція дБА Вага кг/1м2
4-16-4 однокамерний, 24 мм 1720 грн 0,32 К/Вт 26 дБА 21 кг/1м2
4-16-4i однокамерний енергозберігаючий, 24 мм 1860 грн 0,29 К/Вт 26 дБА 21 кг/1м2
4-24-4 однокамерний, 32 мм 1770 грн 0,38 К/Вт 26 дБА 21 кг/1м2
4-24-4i однокамерний енергозберігаючий, 32 мм 1910 грн 0,65 К/Вт 26 дБА 21 кг/1м2
4-6-4-6-4 двокамерний, 24 мм 2250 грн 0,42 К/Вт 26 дБА 32 кг/1м2
4-6-4-6-4i двокамерний енергозберігаючий, 24 мм 2340 грн 0,57 К/Вт 27 дБА 32 кг/1м2
4-10-4-10-4 двокамерний, 32 мм 2300 грн 0,47 К/Вт 28 дБА 33 кг/1м2
4-10-4-10-4i двокамерний енергозберігаючий, 32 мм 2480 грн 0,64 К/Вт 28 дБА 33 кг/1м2
4i-10-4-10-4i двокамерний з двома енергозбереженнями, 32 мм 2700 грн 0,93 К/Вт 28 дБА 33 кг/1м2
4-14-4-14-4 двокамерний, 40 мм 2454 грн 0,51 К/Вт 30 дБА 35 кг/1м2
4-14-4-14-4i двокамерний енергозберігаючий, 40 мм 2700 грн 0,71 К/Вт 30 дБА 35 кг/1м2
4i-14-4-14-4i двокамерний з двома енергозбереженнями, 40 мм 2830 грн 1,07 К/Вт 30 дБА 35 кг/1м2

У Кривому Розі та інших містах України за необхідності можна купити чудові склопакети на замовлення від широкого кола відомих у всіх куточках світу виробників. Зараз ми говоримо не тільки про можливість придбати вікна WDS, але й чудову можливість замовити за найкращими у нас в країні цінами такі сучасні та стильні вікна як:

  • Steko;
  • Rehau;
  • Віконда;
  • Veka.

Зробити це можна звернувшись до послуг відомої української компанії «Віконт Кривий Ріг», офіційний онлайн сайт якого розташований за адресою – vikont.dp.ua. Компанія багато років веде успішну роботу на території України, пропонуючи своїм клієнтам широкий перелік продукції найвищої якості за найдемократичнішими ринковими розцінками. Тут можна не тільки замовити надійні та відмінні склопакети на вікна Дніпро, Кам'янське, Київ, Черкаси, Полтава, а й склопакети на вікна Харків, Кропивницький, Одеса та Миколаїв.

Плюс до всього іншого у Віконт Кривий Ріг при першій необхідності можна замовити відмінні металопластикові двері, різноманітні жалюзі, москітні сітки та підвіконня з безліччю іншої продукції найвищої якості та за більш ніж прийнятною вартістю.

Якщо раптом у вас залишилися питання або терміново потрібно обговорити майбутню співпрацю, без зайвих сумнівів і роздумів звертайтеся. Запевняємо вас у тому, що ви залишитеся задоволені не лише відмінною якістю замовленої тут продукції, а й справді приємною співпрацею з «Віконт Кривий Ріг».

Всю контактну інформацію для швидкого зв'язку з представником компанії ви знайдете на офіційній сторінці vikont.dp.ua, а також у розділі «Контакти».

Залиште нам повідомлення

Як ми можемо Вам допомогти?

Заповніть поля
Дякую! Ваш лист відправлений