Жалюзі плісе: що це, основні переваги конструкцій, основні правила вибору та догляду за жалюзі

 

Жалюзі плісе, або як їх ще називають пліссовані жалюзі, є сучасним і стильним типом віконного покриття, що складається зі спеціальних гардинних тканин або спеціальних матеріалів, які складаються веером і прикріплені до верхньої частини віконного відкриття. Якщо раніше штори пліссе не були дуже популярні через свою новизну, то сьогодні такі конструкції мають неймовірний попит.

Жалюзі Плісе 1
Жалюзі Плісе 2

Справа в тому, що конструкції мають неймовірно велику кількість вагомих переваг і унікальних особливостей, завдяки яким вони дуже цінні для споживачів. Багато хто називає такі конструкції шторами особливого виду, що представляють собою полотно з дрібною складкою. Найчастіше напрям полос тут горизонтальний. Звісно, на сучасному ринку існує велика кількість різних варіантів із вертикальним напрямом полос.

В будь-якому випадку, якщо ви б хотіли знайти для свого будинку ідеальний варіант облаштування віконних відкриттів, радимо звернути увагу на жалюзі пліссе у Кривому Розі. Запевняємо вас, що, обравши ці сучасні конструкції, ви точно не пошкодуєте, особливо якщо для співпраці оберете надійну компанію.

Жалюзі Плісе 3

Основні вагомі переваги жалюзі пліссе. Про що саме варто пам'ятати, вирішивши придбати конструкції?

 

Серед основних вагомих характеристик таких конструкцій передусім хотілося б окремо згадати ефективне регулювання світла та можливість організації приватності. Такі пліссовані жалюзі дозволяють дуже точно налаштовувати рівень освітлення в будинку, тим самим захищаючи конфіденційність в будь-якому приміщенні. Окремо радує і різноманітність дизайну. Ці вироби доступні покупцям у найрізноманітніших кольорах із текстурами та візерунками. Завдяки цьому їх можна легко інтегрувати в будь-які інтер'єри офісів та будинків. Крім того, до переліку достоїнств конструкцій також можна внести такі плюси жалюзі пліссе, як:

Жалюзі Плісе 4
  • 1. Енергозбереження. Штори пліссе можуть допомагати зменшувати споживання енергії. Хто б що не казав, а такі конструкції ефективно забезпечують додаткову ізоляцію. Плюс до усього іншого вони допомагають у ефективному підтриманні більш стабільної температури в приміщенні, де їх встановили.
  • 2. Такі сучасні конструкції служать відмінною захистом від ультрафіолетових променів. Штори пліссе допомагають у захисті від шкідливих ультрафіолетових променів, які випромінюються сонцем. Ця їх особливість допомагає запобігати вигоранню меблів та вигоранню предметів інтер'єру. Для багатьох покупців - це перевага штор є головною. Саме завдяки цьому вони приймають рішення на користь покупки.
  • 3. Ну і також не варто забувати про простоту управління. Кожен бажаючий сьогодні зможе легко обирати найрізноманітніші опції управління. Якщо ви хотіли б вибрати для себе конструкції із ручним підняттям і опусканням, ви звісно ж можете. Правда, тепер на ринку можна замовити інноваційні безшнурові системи і навіть дуже поширені автоматизовані варіанти, які керуються за допомогою пульта або навіть смартфона.

Як бачите, це досить популярна новація сучасного ринку. Тому якщо ви шукали для себе чудові тканинні жалюзі, які чудово впишуться в будь-який дизайн інтер'єру і стануть його окрасою, то варто звернути увагу на ці конструкції.

Основні правила вибору жалюзі пліссе. Про що важливо пам'ятати, щоб не пошкодувати про покупця?

 

Під час вибору таких конструкцій фахівці і споживачі з досвідом радять обов'язково не пропустити кілька основних важливих моментів. По-перше, це розмір і форма вікна. Перед покупкою ми радимо вам переконатися, що ви правильно вимірили розмір і форму вікна, щоб в подальшому вони ідеально підходили до ваших вікон. Краще, звісно ж, якщо ці конструкції будуть виготовлені на замовлення. Окремо також варто пам'ятати про інші нюанси вибору. Наприклад, зараз ми говоримо про наступні моменти:

Жалюзі Плісе 5
  • 1. Тип матеріалу виготовлення. Обов'язково вибирайте матеріал виходячи з ваших потреб у ізоляції від світлофільтрації і дизайну. На сучасному ринку можна придбати як прозорі конструкції, так і чудові непрозорі варіанти.
  • 2. Не на останньому місці під час вибору знаходиться колір і візерунок жалюзі. Враховуйте колір стін з загальним стилем приміщення. Це дозволить вам вибрати підходящий візерунок і колір жалюзі, який гармонізує з загальним дизайном і атмосферою приміщення.
  • 3. Зверніть увагу на систему управління. Поближче ознайомтеся з варіантами управління, які сьогодні доступні на ринку. Подумайте, які саме прекрасно підійдуть вам і вже виходячи з цього купуйте.

Правила правильного догляду за жалюзі пліссе

 

Якщо ви вже купили такі сучасні жалюзі на вікна, незалежно від того, це звичайні вікна чи жалюзі для арочних вікон, а можливо, навіть сучасні жалюзі для дверей, тоді вам гарантовано варто пам'ятати про основні правила догляду за такими конструкціями. Коли йдеться про потребу очищення жалюзі від пилу і бруду, використовуйте м'яку щітку або пилосос з насадкою для м'яких поверхонь, щоб регулярно чистити жалюзі пліссе від бруду з пилом.

Жалюзі Плісе 6

Це допоможе більш тривалий час зберігати конструкціям їх чудовий зовнішній вигляд.

Якщо потрібно видалити з жалюзі плями, використовуйте м'яку вологу тканину або губку. Правда, старайтеся не сильно терти, щоб не пошкодити саму тканину. Періодично для підтримки чудового зовнішнього вигляду конструкцій фахівці радять піддавати їх професійному очищенню. Це допоможе більш глибоко очищувати тканину і прекрасно дбати про жалюзі.

Дотримуючись цих нескладних рекомендацій, ви зможете набагато довше насолоджуватися красою і функціональністю пліссових жалюзі в вашому інтер'єрі. Це допоможе зберегти чудовий вигляд конструкцій протягом багатьох років. До речі, якщо ви захочете замовити такі конструкції за самими демократичними цінами в Україні, вам гарантовано варто звернути увагу на можливість оформити замовлення в компанії Віконт Кривий Ріг, офіційний інтернет-сайт якої розташований за адресою - vikont.dp.ua.

Переваги Віконт Кривий Ріг

 

Компанія працює на українському ринку вже понад 15 років. Тут на увазі своїх клієнтів пропонують найнадійніші, привабливі і дійсно доступні за ціною рішення для офісу з квартирою, для будинку, ресторану та будь-якого іншого приміщення, вікна якого потребують практичного і одночасно естетичного захисту.

Жалюзі Плісе 7

У каталозі компанії є широкий асортимент продукції, яка відповідає світовим стандартам. Тому, якщо ви бажаєте бути впевненими в високій якості продукції, яку купуєте, радимо обов'язково звернути увагу на Віконт Кривий Ріг. Місцеві спеціалісти завжди з радістю готові консультувати клієнтів, слухаючи їхні потреби і розуміючи запити, а також професійно допомагають підібрати оптимальну продукцію, яка на 100% відповідає.

Окрім жалюзі пліссе у вас також буде можливість підібрати різні алюмінієві і металопластикові вікна високої якості від перевірених виробників, балкони під ключ, обшивку балконів та лоджій, вхідні та міжкімнатні двері. Плюс до всього іншого тут також можна придбати металопластикові двері та алюмінієві двері, приховані двері, а також скористатися можливістю замовити таку послугу, як нафасади на вікна, установка вікон і дверей, броньовані вікна або навіть склопакети на вікна.

А ще є можливість придбати тканинні ролети і захисні ролети, ролети день-ніч, підвіконня та антимоскітні сітки. Як бачите, асортимент дійсно вражає. Ми впевнені, що в кінцевому підсумку ви залишитесь задоволені не тільки якістю продукції, яку ви тут замовите, але й її доступною ціною, а також дійсно приємним співробітництвом. На майбутнє ви точно станете постійним клієнтом Віконт Кривий Ріг і при першій необхідності звернетеся сюди знову, радячи компанію своїм родичам, друзям і знайомим.

Кредит та розстрочка
Замовити безкоштовний замір
Залиште нам повідомлення

Як ми можемо Вам допомогти?

Заповніть поля
Дякую! Ваш лист відправлений