Алюмінієві вікна: особливості, головні переваги з недоліками, де в Україні краще замовляти конструкції?

 

Протягом останніх кількох років усі чули про таке поняття, як «пластикові вікна». Ми з вами почули про них буквально з усіх джерел. Нам пропонують проектування, монтаж та установку всіх видів пластикових віконних конструкцій: телевізійна реклама, різноманітні листівки, рекламні щити та багато інших місць пестять рекламою від тих чи інших компаній, які спеціалізуються на виготовленні та монтажі таких вікон.

Це зовсім не дивно, оскільки цей продукт відрізняється унікальним і найширшим набором практичних переваг, особливо якщо порівнювати його з застарілими дерев'яними вікнами. Однак у наші дні пластикові вікна - це далеко не єдине панацея. Несумнівно, ці віконні конструкції мають широкий перелік вагомих переваг. Проте вони не є єдиною можливістю серед всіх можливих варіантів віконних конструкцій, які можна вибрати та замовити у наші дні. Далі з вами поговоримо про не менш популярні сьогодні алюмінієві вікна, чия популярність тільки зростає.

Алюмінієві вікна 1

Цікаво знати про вікна з алюмінію

 

Ще в сімдесятих роках минулого століття великою популярністю почало користуватися скління різних установ громадського призначення за допомогою таких конструкцій як вікна з алюмінію. Правда в секторі житловому використання згаданих віконних конструкцій з якісного та полегшеного матеріалу було обмеженим через можливий негативний вплив на здоров'я людей.

Алюмінієві вікна 2

У той же час багато господарів активно практикували скління лоджій з балконами та підсобними приміщеннями. Правда, на щастя, в сучасний час завдяки інноваційним розробкам вдалося внести значну корекцію в сам хімічний склад даного сплаву. Це у свою чергу відкрило можливість використання алюмінієвих віконних конструкцій та на площах житлових.

Алюмінієві вікна 3

Тому в наші дні можна відзначити нове значне зростання популярності алюмінієвих віконних конструкцій, які аналогічно мають масу переваг перед тими самими дерев'яними блоками та металопластиковими віконними конструкціями.

Як виникли алюмінієві розсувні вікна?

 

У сучасному побуті алюмінієві вікна Кривий Ріг викликають гарячі суперечки щодо своєї раціональності використання та встановлення. Дані протиріччя викликаються наявністю різнопланових суджень про позитивні та можливі негативні моменти встановлення та використання таких вікон. Щоправда, тут швидше можна твердити про те, що ці протиріччя виникають від недомовленості та певної недостатньої поінформованості багатьох людей у цьому питанні.

Алюмінієві вікна 4

Якщо і ви теж раніше були впевнені в тому, що алюмінієві вікна - це не найкращий варіант для монтажу, давайте разом з нами поговоримо про переваги таких конструкцій, щоб ви могли створити для себе правильну думку. /p>

У свій час розсувні вікна з алюмінію вперше почали активно поміняти в офісах з готелями та розважально-торгівельними центрами. Це було з тим, що вони добре підходили там, де були потрібні великі площі скління. Це легкі та зручні, а також прості в процесі догляду конструкції, які плюс до всього іншого не викликали жодних труднощів під час експлуатації, що з плином років почали успішно і повсюдно використовуватися в заміських котеджах з житловими будинками:

Алюмінієві вікна 5
  • як холодний алюміній (холодне скління) на балконах;
  • на терасах і навіть у лоджіях;
  • з метою облаштування різних зимових садів;
  • як міжкімнатні перегородки.

Якщо до винаходу якісних алюмінієвих конструкцій багато покупців віддавали перевагу виключно дерев'яним віконним конструкціям, а трохи пізніше металопластикові, то сьогодні практично повсюдного використання отримали саме алюмінієві вікна ціна, яких більш ніж прийнятна і доступна, особливо якщо для співпраці вибрати найкращу компанію.

Основні вагомі плюси алюмінієвих віконних конструкцій. Про що варто знати, якщо ви наважилися поміняти вікна у себе вдома і шукаєте відмінну альтернативу дерев'яним конструкціям?
 

Якщо говорити про основні переваги, які характерні для таких конструкцій як алюмінієві вікна Кривий Ріг, а також алюмінієві двері, окремо не можна не згадати про такі:

  • 1. Можливість тривалого часу експлуатації, який може досягти до 80 років.
  • 2. Відносно невелика вага конструкції. Це, у свою чергу, позбавить готові вироби від перекосів з провисанням та наданням додаткового навантаження на несучі елементи будівель, де їх монтують.
  • 3. Якщо раптом сталася поломка або деформація такої конструкції можна буде легко і без будь-яких проблем провести ремонт будь-якого з фрагментів.
  • 4. Завдяки характерним алюмінію властивостям, фахівці можуть виготовляти різні конструкції, в різних розмірах і формах.
  • 5. Алюмінієві вікна мають високий ступінь захисту від різноманітних пошкоджень, а також вони стійкі до корозії.
  • 6. Матеріал легкий та простий у процесі догляду.
  • 7. Алюмінієві віконні конструкції не потрібні витрати на сервісне обслуговування. Їм не потрібний постійний догляд із обробкою захисними покриттями.
  • 8. На поверхні алюмінієвих віконних конструкцій не відбувається утворення грибкового нальоту з пліснявою.
Алюмінієві вікна 6

Додатковою вагомою перевагою таких конструкцій вважається демократична ціна на алюмінієві вікна, а також їх неймовірна стійкість до ультрафіолетового вивчення з вологим середовищем. До речі, сучасний склад сплаву, що з нього виготовляють вікна, цілком заслужено вважається цілком безпечним для життя та здоров'я людей та навколишньої природи.

Крім того, віконні конструкції з алюмінію можуть здивувати своїми особливими перевагами. У них багатий і дуже респектабельний зовнішній вигляд, а ще вони неймовірно екологічні. Додатково не варто забувати і про те, що у них міцна рама як елемент, що несе, що в свою чергу дозволить створювати вікна великих розмірів. Особливою фішкою є їхнє сприяння максимальному світлопропусканню.

Чи є в алюмінієвих вікнах недоліки?

 

Звичайно ж є. Якщо ви зважилися встановити такі конструкції вдома, вам важливо знати про недоліки алюмінієвих вікон. Найпершим недоліком можна вважати те, що такі конструкції за своєю вартістю перевищують ціну дерев'яних вікон та металопластикових. Щоправда, тривалий період експлуатації цих конструкцій може успішно виправдати ці витрати.

Алюмінієві вікна 7

Ще одним вагомим мінусом багато хто вважає високий показник теплопровідності. Але його можна компенсувати, якщо використовувати спеціальні утеплені вкладиші. Якщо говорити про основні види конструкцій алюмінієвих вікон, окремо не можна не згадати, що такі вікна бувають поворотні, відкидні, поворотно-відкидні, а також багатостулкові та розсувні з глухими.

Чи можна проводити встановлення алюмінієвих вікон самостійно?

 

Звичайно ж не можна. Фахівці в жодному разі не радять проводити встановлення своїми власними силами. Як би там не було, а для цього необхідний не лише успішний досвід у цій справі, а й наявність спеціального інструменту. Плюс до всього іншого, якщо ви хотіли б отримати кращі результати, у жодному разі не робіть самостійної установки, а довірте це фахівцям з успішним багаторічним досвідом роботи в цій сфері.

Широкий асортимент алюмінієвих вікон у каталозі компанії Віконт Кривий Ріг

 

Давно шукаєте кращу компанію, де б можна було без роздумів із зайвими сумнівами замовити правда хороші та якісні вікна з алюмінію? Ціна для вас також має не якесь значення? Щоб знайти найкращі алюмінієві вікна в Україні, при цьому за найдоступнішими цінами, зверніться до послуг компанії Віконт Кривий Ріг. Саме тут ви зможете придбати найкращі алюмінієві Вікна Віконт, які порадують не лише своєю демократичною вартістю, а й якісним виготовленням, а також багаторічною успішною роботою.

Алюмінієві вікна 8

Якщо раптом у вас відсутній досвід у процесі вибору алюмінієвих віконних конструкцій або потрібна буде консультація за таким моментом як «теплий алюміній» або «холодний алюміній», а також з багатьох інших моментів, звертайтеся. Досвідчені та кваліфіковані співробітники компанії Віконт Кривий Ріг з радістю допоможуть. Вся необхідна інформація для швидкого зв'язку з представником цієї компанії доступна на офіційному інтернет-сайті, розташованому за адресою – vikont.dp.ua.

Зокрема, ви можете використовувати як один із номерів телефонів +38 (098) 596-79-06 або +38 (098) 067-32-65, так і можливість написати сюди на електронну пошту – vikont.kr@ukr.net. Спеціалісти компанії на зв'язку з клієнтами з понеділка по неділю з 09:00 до 20:00. Якщо раптом ви захочете відвідати офіс компанії, адресу Віконт Кривий Ріг ви зможете знайти на сайті.

Ви все ще не оформили ваше замовлення на бажану покупку? Досі сумніваєтеся, чи потрібні вам алюмінієві вікна? Щоб ви нарешті могли розвіяти свої сумніви геть, просто зателефонуйте у Віконт Кривий Ріг для більш докладних консультацій і зовсім скоро ви отримаєте бажане замовлення, що їм після монтажу насолоджуватиметеся на всі 100%. Запевняємо вас, ви точно не пошкодуєте, що свого часу обрали співпрацю саме з цією компанією.

Кредит та розстрочка
Замовити безкоштовний замір
Залиште нам повідомлення

Як ми можемо Вам допомогти?

Заповніть поля
Дякую! Ваш лист відправлений