Встановлення міжкімнатних та вхідних дверей: проводити самостійно чи все ж таки довірити фахівцям з досвідом роботи?

 

Установка міжкімнатних з вхідними дверними конструкціями вважається дуже педантичною і кропіткою роботою, яка під силу далеко не кожній людині. Це складне і відповідальне завдання, яке вимагає від людини, яка займається монтажем, присутності певних навичок зі знаннями та вміннями, а також обов'язкового використання спеціальних інструментів з високою якістю. Плюс до всього іншого також необхідно суворо дотримуватись встановлених правил з нормами. Багато людей, які зважилися купити у свій будинок міжкімнатні двері або вхідні двері, наважуються на самостійне виконання монтажу таких конструкцій. Це не зовсім вірний підхід до справи, адже самостійне виконання цієї установки буде складним, особливо якщо людина не має досвіду. Найкращим рішенням, коли вам не потрібно буде турбуватися про те, щоб переробити всю роботу якісно, буде найняти фахівців з досвідом проведення такого роду робіт, які гарантують високий результат.

Ціна установки міжкімнатних дверей в Кривому Розі:

  • монтаж дверного блоку під ключ – 1200 грн;
  • монтаж дверного блоку з додатковою планкою – 1400 грн;
  • підрізка міжкімнатних дверей 1 один різ - 400 грн
  • монтаж подвійного блоку – 2000 грн
  • демонтаж отвору - від 200 грн
  • обшивка верху над дверима – 500 грн
Встановлення міжкімнатних дверей у Кривому Розі | Двері на замовлення 1

Де краще шукати фахівців з досвідом монтажних робіт?

 

Якщо вам необхідний професійний монтаж або, простіше кажучи, встановлення міжкімнатних і вхідних дверей, радимо вам ні в якому разі не шукати майстра в мережі Інтернет або в різних газетах. Як правило, така інформація передається так скажемо з рук в руки, від одного клієнта до іншого. Далі ми з вами поговоримо про те, де ж в Україні знайти таких фахівців, а поки що пропонуємо далі продовжити знайомитися з моментом встановлення дверей.

Ціна установки вхідних дверей в Кривому Розі:

  • монтаж вхідних дверей під ключ - 1200 грн;
  • обшивка укосів дверей - 700 грн;
  • підрізка 1 один різ стіни 20 см - 1000 грн
  • підрізка верх отвору - 800 грн
  • демонтаж отвору - від 200 грн
  • обшивка верху над дверима – від 800 грн
 

З якими проблемами в більшості випадків можуть стикатися установники?

Люди, які встановлюють міжкімнатні та вхідні двері в більшості випадків найчастіше мають справу з безліччю різних проблем. Приміром, серед переліку цих проблем не лише нерівна стіна та плінтуси, що виступають, а й такі як:

Всі ці проблеми можуть бути вирішені майстрами професійної компанії. Щоправда на їх вирішення будуть потрібні додаткові витрати. Якщо говорити про те, як виглядає дешева послуга монтажу дверей з установкою, не варто забувати, що іноді багато хто намагається заощадити на процесі встановлення дверної конструкції. З цією метою клієнти замовляють майстрів, які раніше клеїли шпалери або фарбували в них вдома стелю, а тепер ще й вміють ставити навіть двері. Найчастіше клієнти вірять таким хлопцям і звичайно ж купують їхню працю набагато дешевше, ніж вона коштує на ринку.

Установка дверей  

Якщо ви не хотіли б отримати зрештою жахливі вхідні або міжкімнатні двері, які були поставлені не на совість, обов'язково радимо звернути увагу на вибір кваліфікованого фахівця. Для цього необхідно нікуди не поспішати і ретельно придивлятися на всі боки.

Від чого залежатиме вартість монтажу міжкімнатних та вхідних дверей? Що важливо пам'ятати завжди?

 

Якщо ви вирішили купити двері на замовлення, вам потрібно пам'ятати про те, що вартість монтажу дверного блоку багато в чому залежатиме від якості, типу, комплектації і, звичайно ж, бренду виробника тих дверних конструкцій, які ви вибрали. Наприклад, дешевші та прості дверні блоки можна набагато легше і швидше встановлювати, чого не скажеш про дорожчі за своєю вартістю конструкції двері.

Установка дверей

Якщо з більш дешевими дверима відповідальність куди менша, то в тих ситуаціях, коли йдеться про елітні двері, пам'ятайте, що будь-яка з помилок монтажників під час встановлення зможе спричинити серйозні наслідки та великі витрати.< /p>

Якщо у покупця відсутнє бажання в майбутньому мати будь-які проблеми з процесом експлуатації тієї чи іншої конструкції, яку він вибрав, ми порадили б для встановлення дверних блоків шукати виключно професійних монтажників. До речі, вартість послуг з монтажу буде визначена, виходячи з таких моментів:

  • виміри необхідних у той чи інший будинок дверних конструкцій;
  • тип дверей, а саме двостулкові, розсувні тощо;
  • тип усіх додаткових елементів, які знадобляться в процесі монтажу;
  • тип фурнітури, що використовується;
  • ну і звичайно окремо береться до уваги перелік усіх тих робіт, які були проведені фахівцями.

Перш ніж приступати до монтажу дверних блоків, фахівці готують необхідне для робіт "поле", збирають коробку, потім кріплять фурнітуру, встановлюють і закріплюють в отворі саму коробку. Потім відбувається навішування полотна і якщо є така необхідність, звичайно ж регулювання дверної конструкції. Завершальним етапом буде звичайно ж фінальне оздоблення.

Чи можна перевірити якість проведеного монтажу дверних міжкімнатних конструкцій і вхідних дверей?

Звичайно ж можна. Під час встановлення міжкімнатних дверних конструкцій своїми власними силами або за умови виконання всіх робіт професійними та досвідченими фахівцями, вкрай важливо не забувати перевіряти те, наскільки саме було правильно здійснено монтаж. З цією метою фахівці рекомендують звертати увагу на такі головні та значущі моменти:

  • 1. Незважаючи на те, чи хочете ви перевірите міжкімнатні або вхідні двері, конструкція в жодному разі не повинна самостійно закриватися. Будь-яке дверне полотно, яке було відкрито на певний кут, має аналогічно залишатися в нерухомому стані і на тому самому місці, на якому ви його залишили. Цей критерій стане якнайкращим свідченням того, що коробка була встановлена рівно і правильно, а також відмінним свідченням точного проведення кріплення петель або як їх ще називають навісів.
  • 2. У тих місцях, де є між елементами конструкції стояки, не потрібно допускати утворення тріщин зі сколами та щілинами. Спеціально для виключення таких дефектів під час розпилу використовують гостру електропилу, а не просту ножівку, як це було прийнято раніше.
  • 3. Між коробом та дверима потрібно робити рівні зазори. Щоб ваші двері під час їх відкриття не чіплялися за коробку, дуже важливо витримувати всі потрібні для монтажу зазори.
  • 4. До речі, всі лиштви, які є в комплекті з вашими дверима, обов'язково повинні щільно прилягати до коробу дверей із поверхнею стіни.
  • 5. У тих місцях, де було встановлено врізну фурнітуру в полотні самих міжкімнатних дверей, сколів із тріщинами бути не повинно.
Установка дверей

Якщо професійне встановлення дверей, то тільки за допомогою фахівців з досвідом роботи

Якщо ви хочете, щоб міжкімнатні двері Кривий Ріг, які ви купили у свій будинок, були встановлені правильно і правильно, а також щоб вони функціонували протягом якомога тривалішого терміну, тоді слід довіряти їх установку фахівцям із відповідним досвідом роботи. Важливо розуміти про те, що установка міжкімнатних дверних конструкцій –; це завжди вкрай складне завдання, яке приховує безліч труднощів з різними нюансами. Саме тому фахівці не рекомендують у жодному разі прийматися за виконання даної роботи самостійно. Найкраще замовити встановлення дверей у профі своєї справи.

До речі, якщо ви хотіли б одночасно купити якісні міжкімнатні двері з установкою, тоді вам обов'язково слід звернутися у Віконт Кривий Ріг. У цій компанії є безліч різних міжкімнатних дверей на абсолютно будь-який смак і бюджет.

Є тут також більш ніж чудовий асортимент вхідних дверей аналогічно будь-яким фінансовим можливостям і потребам. Незважаючи на те, захочете ви купити двері міжкімнатні ПВХ або екошпон, двостулкові двері, білі міжкімнатні двері або Двері Канадка, в компанії Виконт знайдуть що запропонувати. Серед найпоширеніших дверей тут є конструкції від таких виробників як:

  • • Albero;
  • • StilDoors;
  • • Оміс;
  • • Новий стиль.

Співробітники компанії завжди готові проконсультувати клієнтів, а також провести швидку за часом та якісну установку дверей. Можливо також провести таку процедуру як «підрізка дверей під отвір» або «вирізка отвору». У будь-якому випадку, якщо вам потрібні найкращі Двері Кривий Ріг і при цьому з можливістю їх монтажу, звертайтеся. Для швидкого зв'язку з представником Віконт Кривий Ріг, просто скористайтесь контактною інформацією, доступною в розділі «Контакти» офіційного інтернет-сайту цієї компанії.

Які ще позиції можна замовити у компанії Віконт?

 

Крім можливості замовити тут якісні міжкімнатні та вхідні двері, у клієнтів компанії буде можливість замовити різні алюмінієві та металопластикові вікна від цілого ряду перевірених виробників, балконні блоки, а також французькі балкони, різні жалюзі вертикальні та горизонтальні, захисні та тканинні ролети, підвіконня і навіть антимоскітні сітки.

Крім того, якщо раптом клієнтам знадобиться обшивка балкона та лоджії, скління балконів або розширення балконів, у компанії Віконт з радістю запропонують найдоступніші ціни. Якщо ж говорити про послуги, які тут можна замовити, то серед них укоси на вікна, встановлення вікон та склопакети на вікна. Як бачите, тут є всі необхідні послуги на різні випадки. Тому ця співпраця перенесе вам виключно позитивні результати.

Залиште нам повідомлення

Як ми можемо Вам допомогти?

Заповніть поля
Дякую! Ваш лист відправлений