Балконний блок – тепло та затишок у квартирі або приватному будинку

 

Для відділення балкона від житлового або нежитлового приміщення застосовується пластиковий балконний блок. Завдяки установці виробу забезпечується провітрювання кімнати та пропускання до неї денного світла. Представлені конструкції характеризуються енергоефективністю, підвищеною стійкістю до регулярної експлуатації, чудовою якістю складання, різноманітністю конструктивних елементів. Монтаж балконного блоку дає можливість покращити тепло- та шумоізоляційні властивості приміщення. Конструкція є найважливішим елементом інтер'єру, який здатний змінити будь-яку кімнату. Завдяки наявності біля вікна та дверей балконного виробу надійного ущільнювача відмінно затримується повітряний потік та запобігає попаданню пилових частинок. За допомогою пластикового блоку можна створити додатковий затишок у квартирі, приватному будинку або офісному приміщенні, істотно скоротивши втрати тепла.

Основні різновиди балконних блоків у Кривому Розі

 

Підбір оптимального типу конструкції здійснюється залежно від функціонального призначення приміщення, в якому вона монтуватиметься. Компанія «Віконт» у Кривому Розі надає можливість покупцям замовити якісні балконні блоки за вигідною вартістю. Конструктивно пропоновані конструкції поділяються на такі види:

- Стандартний. Варіант вважається одним із найекономічніших і затребуваних серед клієнтів. Виріб отримав вікно глухого типу з балконними дверима, укомплектованими розстібним механізмом. Завдяки невеликій кількості розсувних механізмів вартість блоку нижча за середню. При цьому двері такої конструкції засклені не повністю, а її нижній рівень прикриваються непрозорою сендвіч-панеллю.

- З поворотно-відкидним вікном. Монтаж такого блоку коштуватиме трохи дорожче, проте він здатний забезпечувати тим, хто проживає, покращений повітрообмін. Металопластикове вікно блоку виконується розділеним або цілісним. Це залежить від розмірів отвору. Для зниження вартості вікна балконного виробу жодну частину не комплектують поворотно-відкидним механізмом, залишаючи глухою.

- Балконні двері з французького вигляду. Даний вид балконного блоку включає дві засклені стулки від статевого покриття і до стелі. Конструкції монтують у сучасних квартирах, приватних та заміських будинках. Установка блоку забезпечує відмінне проникнення сонячних променів та стильний дизайн. Однак монтаж пластикового вікна та двері французького типу на старих об'єктах не завжди можливий через необхідність розбору частини стіни, що стане дорогим та проблематичним рішенням.

- Конструкція «чебурашка». У такій моделі балконного блоку двері розташовані в середині, віконні вироби виконані з різних боків від неї. Варіант «чебурашка» зустрічається нечасто, оскільки підійде виключно для дуже широких отворів. Балконну конструкцію доцільно монтуватить у приватних об'єктах чи квартирах з наявністю великої лоджії. Вартість блоку залежить від кількості рухомих елементів. У даній моделі одна або обидві віконні стулки комплектуються поворотно-відкидними механізмами.

Металопластикові балконні блоки розрізняються за кількістю стулок. Конструкції можуть бути одно-, дво-і багатостулкові (у вигляді гармошки). Число необхідних стулок визначається залежно від габаритів приміщення та вікна, де монтуватиметься блок. Двері на балкон бувають комбіновані або окремо стоять. Також вона має поворотний або поворотно-відкидний вид відкривання.

Стандартним відтінком рами та стулки пластикового профілю, з якого виконаний балконний блок вважається білим. Популярними є і колірні оформлення, які імітують дерево. горіх, сосну, дуб.

Позитивні якості конструкції з металопластику

 

Виробництво балконних блоків здійснюється з використанням екологічно чистого пластику, який є повністю безпечним для організму людини і не забруднює навколишнє середовище. Двері і вікна з такого матеріалу не схильні до процесу розсихання і набухання, а також мають відмінні показники теплоізоляції. При експлуатації виробів господареві немає потреби у фарбуванні, додатковому залицянні або утепленні. Основні переваги балконних блоків полягають у надійності, стійкості до поганих погодних умов, підвищених характеристиках міцності.

Завдяки високоякісній теплоізоляції підтримується певна температура будь-якої пори року. Конструкції легко миються – за допомогою сучасних миючих засобів швидко видаляються всі забруднення. Пластикові балконні блоки ефективно захищають житловий об'єкт від несанкціонованого проникнення зловмисників.

Головними перевагами виробів є:

  • довговічність;
  • естетичність;
  • герметичність;
  • здатність витримувати високі та низькі температури;
  • легкість очищення від забруднень;
  • можливість комфортної організації провітрювання кімнати;
  • високий рівень безпеки та світлопропускна здатність;
  • відмінна вологостійкість та пиловідштовхувальні властивості;
  • ефективний захист від холоду;
  • широка різноманітність форм;
  • швидкий термін виготовлення;
  • тривалий період експлуатації;
  • доступна вартість виготовлення;
  • привабливий зовнішній вигляд;
  • простість відкривання.

Яка ціна балконного блоку?

 

На встановлення вартості балконного блоку великий вплив надають не тільки вікно та балконні двері, а також і стикувальний профіль із пластику. Також важлива кількість склопакетів та якість поворотних елементів. На вартість обраної моделі впливає фірма-виробник фурнітури та використання різноманітних дизайнерських рішень. Ціна балконного блоку формується залежно від вибраних матеріалів, розмірів, конструкційних особливостей, комплектації.

Вартість 1-го квадратного метра пластикового виробу дорівнює від 1500 грн. Точну ціну балконного блоку можна прорахувати в нашому онлайн калькуляторі. Для самостійного визначення приблизної вартості конструкції покупцеві потрібно лише створити необхідну заявку.

Таблиця вартості металопластикового балконного блоку:

Нюанси вибору оптимального балконного блоку

 

Підбираючи блок важливо враховувати наявність заскленого балкона. У такому випадку клієнт можна придбати виріб з одинарним склопакетом. У поєднанні 3-х камерною профільною системою звуко- та теплоізоляція приміщення буде на високому рівні. При балконі відкритого виду слід вибирати п'ятикамерний профіль. Чималу увагу замовникам балконного блоку варто звернути на якість пластику, що застосовується, фурнітури із запірними механізмами, якій потрібно витримувати великі навантаження.

Немаловажно врахувати габарити приміщення, механізм відкривання та товщину армування профілю, яка повинна бути не менше 1,5 мм. Також необхідно звертати увагу на наявність «ручки курця», що дозволяє щільно зачиняти двері балконного блоку, перебуваючи при цьому не всередині кімнати, а з іншого боку. Покупцям потрібно обов'язково враховувати конструкцію та ширину отвору, інтер'єрні нюанси приміщення, наявність у комплекті допоміжних елементів.

Чому варто співпрацювати з компанією «Віконт» у Кривому Розі?

 

Компанія «Віконт» пропонує купити пластикові конструкції за демократичною вартістю. Для оптових та постійних замовників діють спеціальні пропозиції та знижки. У каталозі компанії можна знайти багато фото балконних блоків та їх технічні характеристики. Магазин продає продукцію як приватним особам, так і з корпоративними клієнтами. На виконану установку блоку «Віконт» надає тривалий гарантійний термін. На сайті кожен клієнт може замовити послугу безкоштовного виміру пластикового виробу.

Співпраця з транспортними компаніями «Нова Пошта» та «Делівері» дає можливість швидко доставити балконний блок на всій території України. Вносити оплату за товари покупці можуть за допомогою електронного гаманця LiqPay, банківських карток Visa та Mastercard, оформлення розстрочки або «Теплого кредиту», а також рахунок-фактурою.

Купуйте металопластиковий балконний блок у менеджерів магазину «Віконт» по контактним телефонам, які вказані на сайті.

Кредит та розстрочка
Замовити безкоштовний замір
Залиште нам повідомлення

Як ми можемо Вам допомогти?

Заповніть поля
Дякую! Ваш лист відправлений