Тканинні ролети День-Ніч

Рулонні штори (тканинні ролети) – це сучасне якісне та стильне рішення декору вікна та захисту від сонця.

Тканинні жалюзі ДЕНЬ-НІЧ у Кривому Розі

 

Роллети ДЕНЬ-НІЧ іноді називають штори-зебра. Цей вид сонцезахисних виробів на ринку України є відносно новим, але вже має безліч шанувальників. Завдяки цим системам можна естетично оформити квартиру, будинок, офіс або установу, створивши приємну та максимально комфортну для відпочинку та роботи обстановку.

Основною перевагою штор зебра є висока функціональність. Конструкція їхнього полотна дозволяє не лише закривати віконні отвори від сонячного світла та цікавих очей, але й точно регулювати рівень освітленості у приміщенні.

Компанія «Віконт» пропонує купити тканинні ролети ДЕНЬ-НІЧ з матеріалів, виготовлених у Німеччині відповідно до високих вимог європейських стандартів. Ви можете замовити тканинні штори ДЕНЬ-НІЧ недорого з доставкою та встановленням у будь-який зручний для вас час. Великий вибір тканин різних кольорів, щільності та фактур відкриває широкі можливості для оформлення приміщень будь-якого призначення та стилю.

Влаштування тканинних ролетів ДЕНЬ-НІЧ

 
Як і будь-які інші тканинні ролети, рулонні штори ДЕНЬ-НІЧ складаються з валу та полотна з тканого матеріалу. Важливою відмінністю цієї конструкції є те, що використовується двошарове полотно з матеріалу з смугами, що чергуються, прозорими і не пропускають світло. Змінюючи за допомогою простого механізму розташування цих смуг відносно один одного, отримують точне дозування сонячного освітлення приміщення. Поєднуючи смуги можна повністю закрити доступ світла, так і відкрити, не переміщуючи при цьому розгорнуте полотно.
  • Вал та матеріал, який рівномірно на нього намотується — суть принципу рулонних штор.
  • У цьому вигляді ролет два полотна тканини прокручуються одночасно.
  • Чергування прозорих та непрозорих смуг дозволяє розсіяним сонячним променям проникати в приміщення.
  • Щоб повністю закрити вікна від світла та сторонніх очей, достатньо встановити непрозорі смуги по всій довжині штори.
  • Не потрібно повністю піднімати та опускати полотно штори.
Рольоти День-ніч
Кредит та розстрочка
Замовити безкоштовний замір
Залиште нам повідомлення

Як ми можемо Вам допомогти?

Заповніть поля
Дякую! Ваш лист відправлений