Рулонні штори чи звичайні що обрати?

Адже сьогодні «Квартирне питання» та «Школа ремонту» вже не вирішують. На кожну думку є свій експерт в інстаграмі, який веде мовлення з впевненою особою. Тому нам, адеквашкам, залишається небагато: можемо нейтрально побалакати і запустити свій особистий розумовий процес. Дивишся, до чогось додумаємось. Отже, філософська дилема 2020: що краще: звичайні штори чи рулонні?

Фіранки та здоров'я: не всі штори однаково корисні!

Думаєте, штори не мають відношення до здоров'я? Ага, як же! Алергікам розкажіть. А потім поговоріть з тими, хто пізнав безсоння.

Для них питання вирішено лише рулонні штори. На всі рулонки, представлені в інтернет-магазині Інтер'єр Груп наноситься спеціальне просочення, що відштовхує пил і не дає тканини вигоряти на сонці. До того ж, на поверхні рулонних штор вона накопичується у меншій кількості. Той, хто хоч раз прав звичайні штори, розуміє різницю.

Людям із порушеннями сну рулонки підвищують якість життя. Холодне повітря у спальні плюс штора блекаут (тканина не пропускає сонячне світло на 100%) допомагають заснути швидше та проспати довше.

Нестабільний сон трапляється з різних причин: новонароджений у будинку, змінний графік роботи, особисті особливості. Моя сестра здатна заснути лише у повній тиші та темряві, серйозно! Інакше: «Цей місяць світить надто голосно» (с). Із цим простіше змиритися, ніж пояснити. Ну і штори із затемненням ще рятують, звичайно.

10.06.2024
Автор: Антон Коваленко
Залиште нам повідомлення

Як ми можемо Вам допомогти?

Заповніть поля
Дякую! Ваш лист відправлений