Рулонні штори чи звичайні що обрати?

Адже сьогодні «Квартирне питання» та «Школа ремонту» вже не вирішують. На кожну думку є свій експерт в інстаграмі, який веде мовлення з впевненою особою. Тому нам, адеквашкам, залишається небагато: можемо нейтрально побалакати і запустити свій особистий розумовий процес. Дивишся, до чогось додумаємось. Отже, філософська дилема 2020: що краще: звичайні штори чи рулонні?

Фіранки та здоров'я: не всі штори однаково корисні!

Думаєте, штори не мають відношення до здоров'я? Ага, як же! Алергікам розкажіть. А потім поговоріть з тими, хто пізнав безсоння.

Для них питання вирішено лише рулонні штори. На всі рулонки, представлені в інтернет-магазині Віконт наноситься спеціальне просочення, що відштовхує пил і не дає тканини вигоряти на сонці. До того ж, на поверхні рулонних штор вона накопичується у меншій кількості. Той, хто хоч раз прав звичайні штори, розуміє різницю.

ролеты на окна Виконт Кривой Рог

Людям із порушеннями сну ролети на вікна підвищують якість життя. Холодне повітря у спальні плюс штора блекаут (тканина не пропускає сонячне світло на 100%) допомагають заснути швидше та проспати довше.

Нестабільний сон трапляється з різних причин: новонароджений у будинку, змінний графік роботи, особисті особливості. Моя сестра здатна заснути лише у повній тиші та темряві, серйозно! Інакше: «Цей місяць світить надто голосно» (с). Із цим простіше змиритися, ніж пояснити. Ну і штори із затемненням ще рятують, звичайно.

Тюль, рулонні штори чи жалюзі? Що кажуть дизайнери?

"Навіщо вибирати, якщо можна взяти все?" – дивуються вони. Рулонні та звичайні штори чудово доповнюють один одного.

Довгі штори з драпіруванням – для багатьох синонім затишку. І що вдієш, якщо подобається? Ламати себе для трендів не розумно. Мода 2020 дуже рухлива: вона припускає сміливі експерименти. Тому рол штори в інтер'єрі можуть виконувати дві функції:

ролеты на окна день ночь Виконт

Перша – захищати від світла та не виділятися.

ролеты на окна в интерьере Виконт

Друга – контрастувати та бути важливим акцентом в інтер'єрі.

Окремим блоком – панорамні вікна, французькі балкони та друге світло. Всі ці архітектурні рішення мають на увазі рулонні штори за умовчанням.

тканинні ролети в великомуу інтерьєрі

Величезні вікна – це красиво та презентабельно, але не завжди хочеться бути із зовнішнім світом настільки відвертим. У цьому випадку рулонки на варті конфіденційності.

Важливий момент: куди вибираємо штори?

Здавалося б, яка різниця? На вікно! Але насправді тип приміщення також грає роль. Має значення навіть форма власності. Ось дивіться:

В приміщеннях для дітей однозначно актуальніша рол штори. Менше пилу, прикольні принти. А головне, низька травмонебезпека:

Треба таку рекламу робити для батьків п'ятикласників: «Досить здавати гроші «на штори»! Купили рулонки один раз та закрили питання до випускного!».

рулонні штори в дитячу

У чому переваги рулонних штор від звичайних

Рулонні штори дозволяють не вибирати між затишком та освітленістю. Декор вікна рол шторами має на увазі, що Ви можете отримати все! Рулонки не виключають гардини, тюль та портьєри. Всі ці варіанти можна поєднувати в межах однієї квартири.

рулонні штори на вікна та штори звичайні

10.06.2024
Автор: Антон Коваленко
Оставьте нам сообщение

Как мы можем Вам помочь?

Заполните необходимые поля
Спасибо! Ваше письмо отправлено