Розсувні двері | Міжкімнатні двері | Стильна добірка

Економія простору, стильне оформлення дверного отвору, безпека – переваг у вибору на користь розсувних міжкімнатних дверей море. До того ж, у дизайні інтер'єрів сьогодні це справжній тренд. Приміщення, в яких встановлені двері-купе, виглядають стильно, неординарно, наголошують на вишуканому смаку господарів будинку.

Про те, які конструкції є на ринку і який варіант віддати перевагу – про це розповідають фахівці інтернет-магазину Віконт.

Коли варто вибрати розсувні двері?

Незважаючи на те, що розсувні двері сьогодні дуже популярні, не завжди вони є оптимальним рішенням для реалізації конкретної дизайнерської задачі. У деяких випадках все ж таки варто зробити вибір на користь класичної розстібної моделі.

Розсувні двері слід розглядати в таких випадках:

  1. Катастрофічна нестача вільного простору. Якщо для стандартних дверей немає місця (дверне полотно, що відривається, перегороджує житловий простір), то двері-купе – оптимальне вирішення проблеми.
  2. Потрібно виконати зонування в кімнаті з великим дверним отвором. У цьому випадку каскадні відчинені двері допоможе реалізувати найсміливіші інтер'єрні проекти.
  3. Якщо потрібно створити легкий та гармонійний інтер'єр. Розсувні двері виглядають більш повітряно та естетично.

При цьому слід розуміти, що розсувні дверні конструкції не позбавлені недоліків. Міжкімнатні двері-купе не мають звуко- та теплоізоляційних якостей. За рахунок особливостей конструкції – між дверним полотном та коробкою є зазор – перегородка пропускатиме шум і тепло/прохолоду із сусідньої кімнати.

Ще один момент, який потрібно враховувати – розсувні двері створюють шум при відкриванні та закриванні. Це також особливості конструкції – полотно рухається за рахунок роликів, які «ходять» по напрямній. За ціною такі конструкції обходяться дорожче від розпашних різновидів.

Які бувають розсувні двері-купе?

При виборі відповідного варіанта потрібно відштовхуватися від обраного стилю в оформленні інтер'єру, поставлених завдань, бюджету покупки. У нашому інтернет-магазині можна вибрати будь-який варіант за кольором, розмірами, конструктивними особливостями. Розрізняють такі моделі:

Розсувні двері в Кривому Розі – переваги співпраці з інтернет-магазином Віконт

Після встановлення дверей сумнівної якості багато покупців відчувають розчарування. Незабаром такі конструкції починають «сипатися»: в процесі експлуатації поступово посилюється шум при відкриванні/закриванні, з'являється характерний стукіт, розхитуються роликові конструкції, що ускладнює рух полотна вздовж напрямної.

Причини подібних проблем криються у використанні неякісної фурнітури, матеріалів. Якщо при монтажі буде допущено технологічні помилки, це також вплине на комфорт під час експлуатації.

Міжкімнатні розсувні двері, які ви оберете в нашому онлайн-каталог – це надійна продукція на гарантії. Наша компанія пропонує виняткову якість за доступною ціною. На весь асортимент є сертифікати, які підтверджують відповідність європейським стандартам та нормам.

Грамотний монтаж розсувних дверей – основа безпроблемної експлуатації. Наші майстри мають великий досвід, у них за плечима сотні реалізованих проектів, тому ми даємо гарантію на встановлення, виконуємо роботу якісно в стислий термін.

Вибирайте розсувні двері, що сподобалися, і оформляйте покупку з доставкою. Відправляємо товари Новою Поштою, Делівері (за тарифами перевізників), також можливе самовивезення або заводська безкоштовна доставка по Україні: у Кривий Ріг, Київ, Запоріжжя, Дніпро, Полтаву, Кропивницький, Кам'янське, Маріуполь, Мелітополь, Харків, Львів, Хмельницький, Суми, Тернопіль, Івано-Франківськ, Вінниця, Житомир та інші населені пункти. Наші розсувні міжкімнатні двері стануть справжньою окрасою вашого будинку!

25.06.2021
Автор: Антон Коваленко
Залиште нам повідомлення

Як ми можемо Вам допомогти?

Заповніть поля
Дякую! Ваш лист відправлений