Обшивка балкону | Розширення балкону | Збільшення балкону

У будинках старого житлового фонду балкони часто вузькі, маленькі та неопалювані. Тому власники квартир наважуються на перепланування. Збільшити житловий простір можна. Для цього необхідно скористатися послугою – балкон під ключ у Кривому Розі.

Компанія «Vikont» пропонує різноманітні види ремонтних заходів на професійному рівні за доступною ціною. Надалі господарі можуть використати нову площу на свій розсуд. На оновленому балконі можна організувати:

Ремонт балкона під ключ – що являє собою послуга винесення?

Робити з балкона комору або склад старих речей – вчорашній день. З огляду на сучасні будівельні можливості це нерозумно. Вони суттєво відрізняються від тих, щоб доступні 10-15 років тому.

Використовуючи нові підходи до перепланування, а також застосовуючи якісні будівельні матеріали, можна суттєво видозмінити балкон або лоджію. Сьогодні збільшують корисну площу по-різному.

Розширення по підвіконню

Подібна послуга останнім часом стає все більш популярною. Це найпростіший спосіб збільшити корисний простір. У цьому випадку виконується зміщення конструкції на рівні підвіконня на 20 см, 25 см, 30 см.

По підлозі габарити балкона залишаються незмінними. При цьому візуально простір стає повітрянішим, легшим. З'являється можливість встановити широке підвіконня, яке буде підставкою для вазонів або стільницею. Якщо господарі планують розміщувати важкі предмети, то поручні додатково посилюються.

Робота виконується в наступному порядку:

  1. Спершу фахівці оцінюють стан наявної конструкції огорожі та підлоги.
  2. За необхідності проводяться заходи щодо відновлення або ремонту перильних огорож.
  3. Якщо парапет у неналежному технічному стані, може знадобитися його демонтаж та встановлення нової огорожі.
  4. Далі до парапету кріпиться конструкція з металевих куточків, яка буде основою для підвіконня та склопакетів.
  5. Також виконується обшивка балкона зовні, щоб надати конструкції естетично привабливого вигляду. Оздоблення проводиться за допомогою пластику, сайдингу, профнастилу. Дизайн та матеріали підбираються з урахуванням призначення нового приміщення та переваг господарів житла.

Розширення балкона по плиті

Цей вид ремонтних заходів складніший і відповідальніший. Таке перепланування мають займатися виключно професійні майстри. При цьому важливо грамотно виконати технічні розрахунки та згодом за ними реалізувати проект переробки. У разі помилок використання балкона буде небезпечним.

Послідовність робіт така:

  1. Необхідно викликати замірника, який оцінить стан бетонної основи.
  2. Визначається розмір розширення бетонної плити. Можна збільшити корисну площу на 30 см по всьому периметру та більше. Розмір визначається відповідно до побажань замовника та можливостей конкретної будови.
  3. У разі зносу бетонної плити знадобиться виконати ремонт із застосуванням сталевих армуючих прутів та нової стяжки.
  4. Для максимальної надійності металеві швелери заводять стіну.
  5. Виконується обшивка балкона всередині та зовні, встановлюються металопластикові конструкції, проводиться фінішне оздоблення.

Ремонт балкона без розширення

Якщо габарити балконного приміщення вас влаштовують, можна замовити послуги з його ремонту. Фахівці нашої компанії можуть виконати широкий спектр ремонтних заходів, щоб надати інтер'єру та екстер'єру балкону сучасний дизайн.

Перед обшивкою бажано провести роботи з утеплення. Такий підхід дозволить створити затишну зону. Крім того, після утеплення, лоджія або балкон не забиратимуть » тепло з прилеглої кімнати.

Утепленим балконним приміщенням можна користуватися цілий рік. Утеплити варто парапет, бічні стіни, підлогу та стелю. Стіна, суміжна з кімнатою, прогріватиметься від внутрішнього тепла, тому її утеплювати не потрібно. При виборі матеріалу слід відштовхуватися від таких критеріїв:

Скільки коштує балкон під ключ?

Сьогодні послуги зі скління та інших ремонтних робіт на балконі пропонують різні компанії. Вибираючи «Vikont», ви отримаєте масу переваг. Наші монтажники – це високо профільні фахівці з більш ніж 10-річним досвідом роботи. Ми пропонуємо комплексні послуги, починаючи від виміру (надається безкоштовно) до фінішного оздоблення.

Ціна балкона під ключ залежатиме від кількості та вартості необхідних будівельних матеріалів, складності проекту перепланування. У роботі ми використовуємо якісні матеріали та склопакети. На всі види послуг надаємо гарантію, пропонуємо тривале післягарантійне обслуговування. Майстри нашої компанії можуть виконати:

Щоб замовити послугу балкон під ключ у Кривому Розі, зв'яжіться з менеджерами компанії в онлайн- чаті або зателефонуйте за номерами, вказаними на сайті.

Автор: Антон Коваленко

 

19.07.2021
Автор: Антон Коваленко
Залиште нам повідомлення

Як ми можемо Вам допомогти?

Заповніть поля
Дякую! Ваш лист відправлений