Вибір вікон | Як вибрати металопластикове вікно | Блог фірми Віконт

На перший погляд може здатися, що пластикові вікна виконують за одним зразком. Насправді є безліч видів виробів різної форми, розмірних параметрів. Відрізняються конструкції також числом стулок та способами відкриття.

Звернувшись до компанії «Віконт» у Кривому Розі клієнт може вибрати оптимальну модель склопакетів, оснащену інноваційними функціями. Цікаво виглядають віконні профілі з підсвічуванням та різним ступенем прозорості.

Металопластикові вікна в залежності від кількості стулок

При виготовленні вікна велика увага приділяється встановленню стулок. Це може бути одна, дві, три і більше стулок. При виборі компанія «Віконт» рекомендує орієнтуватися на технічні властивості приміщення, розміри отвору та бажання клієнта.

Способи відкривання стулок такі.

  1. Простий. Вікно, де склопакет монтований в рамі. Цей варіант має дві переваги: ​​світлопропускання та збереження тепла. Мінус — складний відхід із зовнішнього боку отвору.
  2. Якщо вікно складається з двох і більше стулок, виграшним способом буде комбінування глухої та поворотної стулок.
  3. Металопластикові вікна в Кривому Розі з найпопулярнішим рішенням відкривання стулок — усередину кімнати по вертикалі. Плюс такої стулки — пізніше її можна монтувати однаково в одностулковому та тристулковому вікні.
  4. Відкидний механізм (по горизонталі). Кут відкриття визначають обмежувачі, завдяки яким зручно провітрювати приміщення.
  5. Поворотно-відкидний спосіб із застосуванням складної та функціональної фурнітури.

Який буває конструкція віконного профілю

Від профілю залежать якість вікна, особливості експлуатації та зовнішня складова. В основі конструкції виступає полімер, який зветься полівінілхлорид. Готовий виріб є пристроєм, що складається з декількох камер. Щоб конструкція не розсипалася, виробник виконує профіль із металу та зміцнює армуванням.

Від числа камер та особливостей їх суміщення залежать теплозберігаючі властивості металопластикового виробу.

Різновиди склопакетів

Склопакет — деталь, що включає листи скла, міцно зафіксовані один до одного. Між склом витримано певну відстань, яку називають камерою. Камеру заповнюють сорбентом силікагелем. Завдяки цьому матеріалу внутрішня оболонка скла захищена від виділення вологи, незалежно від вуличної температури.

Щоб збільшити шумозахист, фахівці компанії «Віконт» у Кривому Розі також рекомендують монтувати у багатокамерні склопакети рамки, що відрізняються за шириною. Такий підхід виробників дозволяє зменшити звукові коливання.

Корисним пристроєм може стати триплекс, вбудований у склопакет. Це високоміцна конструкція, без якої не обходиться виробництво автомобілів та авіабудування. В сучасний час сфер застосування міцного скла стає дедалі більше. Його застосовують для захисту вітрин, прилавків, скління транспортних засобів.

Переваги триплекс моделі наступні.

  1. За складом триплекс нагадує тісто, викладене пошарово. Навіть за сильного удару матеріал витримає і не розсиплеться, хоча може стати павутинкою.
  2. Шумозахист на рівні 38 дБ. Сторонні звуки не проникнуть у приміщення. Будинок залишиться тихим та затишним, а в офісі збережеться сприятлива обстановка для продуктивної роботи.
  3. Захист від холоду та спекотної спеки.
  4. Модель дозволяє втілювати в життя найсміливіші дизайнерські задумки.

Вікна в залежності від форми

Стандартне виконання вікон — у вигляді квадрата та прямокутника. Але на цьому здобутки відомих брендів не закінчуються. Наприклад, металопластикові вікна в Кривому Розі в компанії «Віконт» можна замовити із заокругленими контурами. Таке незвичайне рішення пропонує виробник Vikra. До того ж, клієнта приємно здивує висока жорсткість виробу.

Якщо вам потрібно привнести у звичайну архітектурну форму оригінальність та особливу естетику, замовте ексклюзивний сертифікований товар у компанії «Віконт»!

Способи декорування вікон

Щоб металопластикові вікна виглядали нетривіально, фахівці «Віконт» у Кривому Розі рекомендують замовити відповідний декор.

  1. Це може бути вибір гармонійного відтінку з багатої лінійки RAL.
  2. Ламінування за допомогою фіксації спеціальної плівки. Матеріал є якісною імітацією цінних деревних порід. Виглядає таке рішення солідно і благородно, при цьому позбавлене химерності та крикливого кольору. Ще одна перевага — простий догляд. Плівка залишається зафіксованою, навіть якщо на неї потрапляє волога.
  3. Щоб підкреслити неповторний інтер'єр приміщення, також пропонується прикрасити шибки — за допомогою вітража. Для створення вітражів фахівці використовують фарби або плівку, залежно від бажань клієнта, технічних нюансів та бюджету.
  4. Творчим натурам сподобається ідея зобразити на скляній поверхні малюнок. Роблять це піскоструминним методом. Щоб візерунок виділявся на загальному тлі, краще монтувати підсвічування. Коли підсвічування увімкнено, освітлення виходить акуратним і помірним. Такий варіант є ідеальним для дитячої.

Металопластикові вікна з інноваційними властивостями

Завдяки високотехнічним, «розумним» предметів у звичайному побуті, будь-яке приміщення, незалежно від призначення, можна зробити затишним. Наприклад, у віконну конструкцію вбудовують температурний індикатор METEOGLASS. Замість стандартного виробу, що пропускає світло, ви отримуєте модель з інформаційною панеллю.

Індикатор фахівці встановлюють прямо у скло. Це оригінальне і, до того ж, корисне рішення, яке оцінить кожен. Вікна відразу набувають неперевершеного стилю та витонченості.

«Розумний» предмет надає найактуальнішу інформацію:

Щоб дізнатися цю інформацію, навіть не потрібно вставати з улюбленого крісла. Можна сісти за кухонний стіл з філіжанкою кави і перевести погляд на скло — цього достатньо. Тепер простіше зорієнтуватися, що краще підібрати з гардеробу для прогулянки з домашнім улюбленцем і чи варто брати парасольку.

Виробники найкращих вікон ПВХ

Компанія «Віконт» у Кривому Розі пропонує міцні та теплозберігаючі вікна з урахуванням усіх побажань клієнтів від популярних брендів.

Замовивши багатокамерну конструкцію VEKA, можна розраховувати на гарну тепло– та звукоізоляцію. Поверхня виробу гладка. При попаданні сонячного проміння матеріал зберігає свій початковий колір. Виріб не розхитується завдяки продуманій конструкції. Вважається довговічним та зносостійким.

Металопластикові вікна VEKA легко миються. Хоча робити це регулярно не доведеться. Продукція не вбирає бруд.

Унікальне рішення — популярна модель Rehau 70 — складається із 5 камер. Завдяки цьому, теплоізоляція ідентична стіні з цегли товщиною 70 см. Якщо потрібен ексклюзивний варіант, виберіть BRILLIANT-Design від Рехау, за властивостями схожий з цегляною стіною товщиною 90-100 см, що імітує колір і фактуру натурального дерева. Завдяки максимальному енергозбереженню клієнт знижує витрати на оплату комунальних послуг.

Профілі Rehau, які дуже популярні у Кривому Розі, визнані світовими фахівцями. Високу якість підтверджують міжнародні та національні нагороди. Конструкції можна встановлювати в місцевості із суворими зимами.

У вікнах КВЕ реалізовано унікальну технологію GREENLINE. Токсичні солі свинцю при армуванні замінені безпечними кальцієм та цинком. Металопластикові вікна у Кривому Розі від німецького бренду встановлюють навіть у цехах, де відмічені перепади температур та вологості. Це одне з найкращих рішень для скління магазинів, кафе, офісів та житла.

Металопластикові вікна від українських брендів

Всі вироби проходять контроль якості. Виконані із екологічного матеріалу. Передові бренди випускають I–скла, заповнені зсередини напиленням, яке в спеку перешкоджає нагріванню приміщення, а взимку відображає нагріте повітря.

Товщина склопакета досягає 70 мм. Камер у профілі може бути від трьох до дев'яти. Армування міцне та надійне — у формі квадрата зі сторонами 2 мм.

Компанія «Віконт» у Кривому Розі комплектує вироби найкращими склопакетами. Підприємство співпрацює з відомими торговими марками, що реалізують чудову фурнітуру.

Звернувшись до «Віконт», можна розраховувати на гарантію на металопластикові вікна та сервісне обслуговування у Кривому Розі. Продукція WDS відрізняється тривалою експлуатацією та великим вибором фактур пластику.

09.10.2020
Автор: Антон Коваленко
Залиште нам повідомлення

Як ми можемо Вам допомогти?

Заповніть поля
Дякую! Ваш лист відправлений