Двері прихованого монтажу: особливості сучасних конструкцій, різновиди декору, вагомі переваги та монтаж

Сучасні технології дають можливість створення інтер'єрів у стилі хай-тек – мінімалістичних та функціональних. Невід'ємним елементом будь-якого високотехнологічного інтер'єру нашого часу прийнято вважати так звані "невидимі". двері прихованого монтажу. Багато хто впевнено вважає такі двері фішкою різних серіалів про шпигунів, але це не так. Це дуже доступний у плані фінансів і водночас популярний елемент будь-якого інтер'єру.

приховані двері Кривий Ріг Віконт

Завдяки своїй унікальній конструкції такі двері здатні повністю зливатись з інтер'єром, підтримуючи цілісність зі стилем будь-яких приміщень, де вони встановлені. Двері такого плану є доречними в тих ситуаціях, коли є необхідність розширення простору та витягування або розтягування стін. Вони додатково застосовуються тоді, коли важливо облаштовувати будь-які потаємні для власників приміщення.

Зміст

Про що необхідно пам'ятати, коли йдеться про двері невидимого монтажу?

Двері невидимки зовні повністю зливаються зі стінами. Вони не виступають на загальному тлі так званою контрастною плямою. Це дає низку унікальних можливостей для подальшого оформлення будь-якого приміщення. Конструкції круто вписуються в необхідні дверні отвори, тим самим не виступаючи за межі. Це дозволяє досягати ефекту зливання із загальною стіною. Зрозуміти наявність таких дверей можна лише завдяки щілини, що є між прихованою коробкою і самим встановленим дверним полотном. Окремі двері невидимки можуть мати трохи ручки, що виступають.

Оскільки сьогодні досить підвищений попит на такі двері з прихованим коробом, відповідно ця популярність породжує безліч цікавих пропозицій. Виробники на регулярній основі роблять все від себе залежне, щоб поповнювати наявний у них арсенал новими пропозиціями моделей невидимок, які відрізняються за типом свого відкривання з матеріалом, що використовується для обробки.

Особливості сучасних конструкцій. Види декору

Двері невидимки сьогодні прийнято вважати сучасним елементом будь-якого інтер'єру, який активно використовується з метою створення стильних та мінімалістичних рішень. Конструкції такого плану мають коробку, яка встановлюється врівень зі стіною, тоді як петлі та замки добре приховані всередині цієї конструкції. Завдяки цьому двері виглядають як продовження стіни.

приховані двері Кривий Ріг Віконт

Двері прихованого монтажу виконуються з різних матеріалів. Наприклад, це може бути скло, дерево, метал чи навіть їх комбінації. Досить часто такі конструкції готують під наступне оздоблення, наприклад, це може бути поклейка шпалерами або навіть фарбування. Це робиться для того, щоб конструкції могли повністю злитися з інтер'єром.

Двері прихованого монтажу можуть відчинятися як всередину, так і назовні. Крім того, конструкції можуть мати механізм поворотного відкривання або розсувного. На сучасному ринку також є моделі, що відкриваються на цілих 180, тим самим додаючи гнучкості в процесі експлуатації. Якщо більш детально розглядати різновиди декору дверей прихованого монтажу, то окремо варто відзначити такі важливі моменти:

Переваги дверей прихованого монтажу

Головною перевагою таких сучасних конструкцій прийнято вважати естетику та здатність зливатися з будь-яким інтер'єром. Це дозволяє створювати мінімалістикові та одночасно лаконічні рішення. Конструкції не вимагають великого простору для відкривання, що вкрай важливо для невеликих приміщень.

приховані двері Кривий Ріг Віконт

Двері прихованого монтажу неймовірно функціональні та універсальні. Конструкції можна встановлювати в житлових і навіть у комерційних приміщеннях, у тому числі в готелях та офісах.

Особливості монтажу «невидимих» дверей

Монтаж таких сучасних дверних полотен обов'язково вимагає професійного підходу, оскільки мова піде про правильний монтаж прихованої коробки в стіну та забезпечення ідеального вирівнювання полотна дверей зі стіною.

Спочатку буде необхідно підготувати сам отвір, потім встановити коробку і лише потім провести вирівнювання та фіксацію дверей з фінішною обробкою. Якщо у вас немає досвіду проведення таких маніпуляцій, краще не займатися всім процесом самостійно, адже є велика ймовірність того, що ви можете зіпсувати загальну картинку.

приховані двері Кривий Ріг Віконт

Де в Україні замовляти сучасні двері прихованого монтажу?

Якщо ви хотіли б обзавестися сучасним та естетично привабливим рішенням для свого будинку і не тільки, радимо звернутися до компанії Віконт. Таким чином ви зможете підібрати найкращі сучасні «невидимі» двері, які відмінно підійдуть під будь-який інтер'єр.

У каталозі компанії Віконт присутній величезний асортимент таких стильних рішень, тому у вас не виникне проблем із вибором. Якщо раптом буде потрібна професійна консультація, обов'язково звертайтеся. У компанії Віконт працюють кваліфіковані фахівці своєї справи, які завдяки багаторічному досвіду, знанням та вмінням, що були накопичені ними в процесі роботи, зможуть знайти для вас найкращі рішення.

Абсолютно всі без винятку конструкції реалізуються тут за дуже привабливими цінами, тому ви зможете насолодитися вигідною у фінансовому плані покупкою надійних, довговічних, стильних, а також практичних дверей прихованого монтажу.

14.08.2024
Автор: Антон Коваленко
Залиште нам повідомлення

Як ми можемо Вам допомогти?

Заповніть поля
Дякую! Ваш лист відправлений