ЄВідновлення вікна та Компанія Віконт Кривий Ріг– грошова допомога від держави на вікна та двері

Цьогоріч в застосунку Дія з'явилася така послуга як програма єВідновлення. Тут можна буде подати заяву та в кінцевому результаті отримати кошти на проведення ремонту вашого житла, яке було пошкоджене внаслідок війни. Програмою передбачено можливість отримати максимально можливу суму в розмірі 200,000 грн. Отримати таку суму на відновлення можна завдяки відправці заявки у застосунку «Дія».

Якщо ваше житло постраждало через війну, вам потрібно замінити металопластикові вікна та металопластикові двері на нові, цей матеріал для вас. Далі поговоримо про особливості нарахування та відповідно про те, до кого саме краще звертатися у такій ситуації.

Коли саме можна розраховувати на нарахування коштів для відновлення?

Незалежно від того, потрібно вам замінити міжкімнатні двері чи пластикові вікна з вхідними дверима, ви завжди та повсякчас можете розраховувати на те, що кошти від програми будуть нараховані в тих ситуаціях, коли ваше житло:

  • пошкоджене через напад сусідньої держави на нашу після 24-го лютого 2022 року;
  • кошти можуть нараховуватися якщо ваше житло підлягає відновленню;
  • кошти також можна отримати якщо ваше житло розташоване на неокупованій території;
  • не було повністю відремонтоване вами самостійно.

В такому випадку кошти можливо буде витратити на придбання будівельних матеріалів та навіть на послуги тих підрядників, які будуть займатися відновленням вашого житла. Для того аби отримати допомогу, необхідно провести ряд простих маніпуляцій. Пам'ятайте про те, що «єВідновлення. Програма допомоги від держави», яка потребує ретельного підходу. Ні в якому разі не потрібно квапитися з цією програмою. Для того аби отримати допомогу обов'язково дотримуйтесь наступних дій:

  • Для початку зайдіть в застосунок «Дія» та повідомте тут про те майно, яке нині у вас пошкоджене. Раптом ви робили це раніше, повторно повідомляти не потрібно.
  • Наступним потрібно аби був крок відкрити рахунок єВідновлення.
  • Далі вам необхідно обов'язково заповнити в застосунку «Дія» спеціальну анкету.

Після того як ви успішно виконаєте всі необхідні маніпуляції, очікуйте на зв'язок спеціальної комісії з вами. Таким чином ви зможете домовитися про огляд житла. Оглянути ваше житло необхідно для встановлення збитків та розрахунку суми виплат. Надалі після проведеного огляду застосунок «Дія» сповістить вас про те чи інше рішення, яке було винесено комісією.

У випадку позитивного рішення, певна сума коштів буде нарахована на спеціальну картку єВідновлення. Для власників житла – пошкодженого або зруйнованого через бойові дії буде доступна можливість витратити ці кошти протягом 12 місяців часу.

До кого можливо звернутися аби скористатися програмою допомоги від держави та нарешті замовити вхідні двері з металопластиковими вікнами і міжкімнатними дверима?

Для того аби у вас була можливість замовити вікна з компенсацією та навіть двері, радимо вам звертатися виключно до надійних та перевірених компаній. Зокрема в Україні такою є саме компанія Віконт Кривий Ріг, чий офіційний інтернет-сайт розташований за адресою – https://vikont.dp.ua/.

На даний час Віконт працює з програмою найактивнішим чином, допомагаючи всім тим, кому ця допомога дійсно дуже потрібна. Тому якщо і вам потрібно отримати допомогу за пошкоджене майно, ні в якому разі не втрачайте своєї можливості. Задля того аби ви були задоволені продукцією, в каталозі компанії Віконт Кривий Ріг є виключно найсучасніша та справді якісна продукція така як міжкімнатні двері, металопластикові вікна та металопластикові двері і безліч іншої якісної продукції, яка реалізується за більш ніж прийнятними цінами.

Серед основних переваг компанії Віконт Кривий Ріг, які гарантовано для себе відзначать всі її клієнти, окремо також хочемо відзначити наступні:

  • Наявність широкого асортименту різноманітних металопластикових вікон на будь-які смакові вподобання користувачів та їх фінансові можливості. Зокрема саме зараз ми говоримо про можливість замовити тут вікна WDS, REHAU, STEKO, PrimePlast, VEKA, KBE, Vikra, Віконда та ін.
  • Охочі також зможуть замовити тут найширший асортимент різноманітних якісних та надійних металопластикових дверей на будь-які смакові вподобання та фінансові можливості.
  • Додатково також не варто забувати про можливість замовити тут різноманітні міжкімнатні двері, які ідеальним чином пишуться в будь-який ваш запланований дизайн та не лише.
  • В компанії завжди індивідуально підходять до кожного окремого замовлення. Тут ретельно вислуховують побажання та потреби клієнтів і роблять все можливе для того аби співпрацею був задоволений кожен з них.

Задля того аби змогу купувати доступні за ціною пластикові вікна та двері і міжкімнатні двері була доступна ще більшій кількості людей, Віконт Кривий Ріг не один рік веде демократичну цінову політику. В каталозі компанії діють найприємніші та справді демократичні і доступні ціни на всю її продукцію. Тому ні в якому разі не втрачайте можливості замовити необхідну для відновлення вашого пошкодженого житла продукцію за доступними і приємними цінами.

Що ще варто знати про отримання допомоги від держави?

Згадану допомогу сьогодні можна отримати, але лише на тих територіях, які були деокуповані. Правда також не варто забувати про пріоритетність отримання цієї грошової допомоги від держави. Першими на порядку отримання знаходяться учасники бойових дій та люди, які через війну отримали інвалідність. Також серед цього переліку люди, котрі були під час мобілізації призвані на військову службу.

Далі йдуть багатодітні сім'ї та люди з інвалідністю І-ї й ІІ-ї групи. Водночас під цю програму аж ніяк не підпадають ті люди, котрі своїм коштом уже відновили власне житло. Але якщо та чи інша постраждала людина відновила своє житло лише частково, тоді вона також звісно може розраховувати на отримання цієї компенсації.

Якщо ж до когось було застосовано санкції або ж людина має судимість за вчинення якихось кримінальних злочинів проти основ нацбезпеки, але все ж вирішила подати заяву на таку компенсацію, їй не варто розраховувати на її отримання. До речі, на законодавчому рівні таку компенсацію заборонено надавати навіть спадкоємцям останніх двох зазначених нами категорій.

В законі чітко відзначено, що обмеження стосуються і тих людей, що стосовно них вже наявний вирок суду. У цих кількох випадках відмовити заявнику комісія може і зобов'язана. Водночас зробити це в будь-якому іншому випадку члени комісії аж ніяк не можуть.

Чи можна кошти з програми пустити не на відновлення?

Багато хто сьогодні хотів би схитрити та отримані кошти витратити на щось інше, але аж ніяк не на відновлення. Правда не потрібно раніше часу намагатися це зробити. В цьому плані тут уже все завчасно ретельно продумано. Якщо чек не буде відкритий у магазині будматеріалів, відповідно кошти нараховані на спеціальний рахунок «єВідновлення» не будуть.

У вас залишилися якісь питання? Хочете прямо зараз поговорити про відновлення вашого житла та майбутнє замовлення, яке ви плануєте оформити у компанії Віконт Кривий Ріг? Тоді обов'язково переходьте на сайт компанії vikont.dp.ua у розділ «Контакти», та скористайтеся доступною тут контактною інформацією для швидкого зв'язку з представником Віконт Кривий Ріг.

16.09.2023
Автор: Антон Коваленко
Залиште нам повідомлення

Як ми можемо Вам допомогти?

Заповніть поля
Дякую! Ваш лист відправлений