Найкращі ціни на скління балконів шукайте професійних фахівців української компанії «Віконт Кривий Ріг»

 

Нещодавно балкони з лоджіями більшість власників приватних квартир використовували в якості свого особистого простору для найрізноманітніших цілей. Дехто робив із цих додаткових приміщень комору, де можна було зберігати габаритні і непотрібні предмети, і навіть пристосування, наприклад для зими. Хтось і взагалі куди більше застосовував лоджії з балконами не так як склад, як льох для зберігання тут консервації та різноманітних запасів на зиму.

З плином років і з настанням сьогодення підхід до балконів з лоджіями добре істотно змінився. У наші дні власники квартир намагаються використовувати дорогоцінні квадратні метри балконів з лоджіями для житлових потреб і намагаються не захаращувати їх ніякими зайвими речами.

Також можете ознайомитись нижче з цінами на роботи з балконів під ключ у Кривому Розі:

 

Встановлення даху на балкон ціна від 4000 тисяч гривень:

Цены на балконы 7
Цены на балконы 8

Внутрішня обшивка балкона ціна 500 гривень за квадратний метр:

Цены на балконы 9
Цены на балконы 10
Цены на балконы 11

Обшивка підлоги на балконі 2500 гривень:

Цены на балконы 12
Цены на балконы 13
Цены на балконы 14

Обшивка стелі на балконі 2500 гривень:

Цены на балконы 15
Цены на балконы 16
Цены на балконы 17

Установка стельової сушарки на балконі від 500 гривень:

Цены на балконы 18
Цены на балконы 19
Цены на балконы 20

Утеплення балкона від 500 грн. квадратний метр:

Цены на балконы 21
Цены на балконы 22
Цены на балконы 23

Освітлення на балконі ціна від 500 грн за роботу:

Цены на балконы 24
Цены на балконы 25

Установка жалюзі та рулонних штор на балконі ціна від 350 грн виріб:

Цены на балконы 26
Цены на балконы 27

Засклення фасадів та тамбурів ціна від 2500 гривень квадратний метр:

Цены на балконы 28
Цены на балконы 29
Цены на балконы 30

Як саме можна використати простір цих приміщень?

 

Багато хто воліє підходити з уявою до ремонту або переробки свого балкона. Хтось із величезною радістю змінює його в діючий офіс. Ще хтось робить із балкона чи лоджії маленький ботанічний сад. Любителі почитати роблять із цих приміщень бібліотеки зі зручними кріслами-гойдалками або маленькі кімнати для гостей. Але більшість власників цих приміщень, на жаль, переробляють їх все ж таки в комори, правда далеко не завжди чисті і доцільно використані.

Відбувається це тому, що повне переобладнання балконів вимагатиме від людини особливих умінь з висококласними знаннями в ремонтних і будівельних роботах, а ще на це необхідні кошти. Якщо ви хотіли б переобладнати ваш балкон або лоджію, але у вас поки що, на жаль, немає достатньої кількості фінансових коштів, чому б не задуматися про те, щоб провести просте, але сучасне скління балкона та лоджії.

Це буде ідеальним варіантом. Ну а з часом, коли у вас з'явиться таке бажання, ви зможете переобладнати наявний у вас простір під будь-які ваші потреби і бажання, зробивши життя в будинку ще більш затишним і комфортним для вас і вашої родини.

Словом, кожна людина може використовувати простір таких приміщень як лоджії та балконом абсолютно по-різному, і на власний розсуд, виходячи від фантазії та фінансових можливостей, але перше, що необхідно зробити – це звичайно ж скліти.

Основні переваги скління балкона

 

Протягом останніх десятиліть засклені балкони стали справжнім мейнстримом у нашій країні. Багато власників нових багатоквартирних будинків вже отримують бажані квадратні метри з балконним склінням, тоді як власники вторинної нерухомості замислюються про те, що час зробити балкон під ключ.

Популярність скління багато в чому можна пояснити завдяки тому, що дана процедура, особливо коли йдеться про замовлення балкона під ключ, дозволяє істотно збільшити площу житлового простору. Завдяки проведенню даної процедури найціннішими серед них можна назвати такі:

  1. Гарний захист простору будь-якого балкона від снігу з дощем, мокрого снігу з вітром, бруду з пилом. Можливість суттєвого продовження загального експлуатаційного ресурсу основних елементів.
  2. Скління дає можливість перетворити балкон на ще одну додаткову захищену кімнату, якою з легкістю можливо буде користуватися протягом цілого року. Плюс до всього іншого, якщо підійти до процесу скління правильно, комфортно перебувати тут буде навіть у мороз взимку.
  3. Засклення балкона дасть безліч можливостей під час його заповнення. Якщо приміщення засклити, утеплити і провести тут гідроізоляцію, його можна буде обладнати як повноцінну кімнату для того, чого вам заманеться. Це може бути як запасна спальня у разі несподіваного приїзду гостей, так і крута зона відпочинку з робочим кабінетом. Тут також можна буде зробити майстерню чи навіть чудовий зимовий сад. Словом, місце для втілення вашої фантазії насправді вам буде гарантовано забезпечене.

Добре в цій ситуації одне – це те, що власники власного житла, які свого часу пройшли через ремонт балкона, досить позитивно оцінюють прожитий досвід. Це цілком виправдано, оскільки в результаті можна не тільки отримати додаткову кімнату, а й значно підвищити умови життя в самій квартирі.

Справа тут у тому, що у суміжних з балконом у кімнатах можна буде значно знизити рівень шуму, а також підвищити рівень збереження тепла. Балконні металопластикові вікна, плюс обробка з обшивкою і утепленням - це саме та сукупність факторів, що дозволить знизити рівень шуму, що доноситься з вулиці в квартиру, як мінімум в два рази. Це дуже актуально та дуже життєво, особливо коли вікна виходять на жваву та галасливу вулицю з великою прохідністю людей.

Що входить у вартість скління балкона під ключ?

 

Ціни на балкони Кривий Ріг залежатимуть від того, що саме тут змінюватиметься. Тобто підсумкова ціна залежатиме від усіх робіт, які майстри проведуть. Крім того, на ціну впливатиме бренд комплектуючих, які використовуються в процесі скління конструкції та послуги, що надаються.

Точний розрахунок вартості можна буде отримати тільки після виклику замірника. Плюс до всього іншого серед факторів, які впливають на вартість, також є тип профілю з виглядом склопакетів, а не тільки бренд використаної фурнітури.

Кому в Україні краще довірити скління балконів та лоджій?

 

Якщо ви все ще відкладали скління балкона та лоджії на потім через високу вартість, припиніть це робити сьогодні. Є в Україні компанія, яка дає реальну можливість усім своїм клієнтам за доступними цінами та з комфортом засклити балкон та лоджії. Підприємство не тільки гарантує недорогі ціни, а й ще пропонує знижки та приємні бонуси, а ще в роботі тут залучають виключно професійних майстрів зі скління. Якщо ви хочете отримати найкращі ціни на балкони Кривий Ріг, запрошуємо ближче познайомитися з компанією «Віконт Кривий Ріг», чий офіційний сайт розташований за адресою – vikont.dp.ua.

Незважаючи на те, хочете ви замовити французький балкон або може давно мріяли зробити балкон Г образний, а може бути і зовсім мріяли обладнати у себе вдома красивий і сучасний балкон П образний, звертайтеся за консультацією до професіоналів своєї справи, які працюють в «Віконт Кривий Ріг» ». Саме тут кожному клієнту пропонують можливість замовити сучасні, стильні та надійні балкони під ключ, обшивку балконів та лоджій, сучасні французькі балкони. Спеціалісти підприємства також займаються проведенням розширення балконів та скління балконів.

Саме зараз у компанії діють дуже привабливі осінні знижки. Щоб детальніше дізнатися про таку можливість суттєвої економії, без зайвих роздумів та сумнівів телефонуйте співробітнику компанії, використовуючи один із номерів телефонів: +38 (098) 596-79-06 або +38 (098) 067-32-65. Додатково зв'язатися із спеціалістом підприємства можна, написавши на електронну пошту – vikont.kr@ukr.net.

Спеціалісти «Віконт Кривий Ріг» на зв'язку зі своїми клієнтами з понеділка по неділю з 09:00 до 20:00. Крім можливості замовити скління балконів і лоджій, компанія також пропонує своїм клієнтам найкращі Вікна Кривий Ріг, а також можливість замовити металопластикові двері, різні жалюзі та ролети, доповнення, а саме підвіконня та антимоскітні сітки. Крім того, тут можна скористатися такою нині популярною послугою, як «укоси на вікна».

До речі, якісні, надійні, стильні та недорогі за своєю вартістю вікна Дніпро можна також замовити з доставкою в Київ, Запоріжжя, Кропивницький, Полтаву, Харків, Одесу, Хмельницький, Рівне, Луцьк, Житомир, Вінницю, Львів, Тернопіль, Чернівці, Івано-Франківськ -Франківськ та навіть в Ужгород. Тому якщо ви все ще з тих чи інших особистих причин не оформили своє замовлення, ласкаво просимо. Впевнені в тому, що якістю замовлених у компанії послуг та цією приємною співпрацею в цілому ви залишитеся більш ніж задоволені.

Кредит та розстрочка
Замовити безкоштовний замір
Залиште нам повідомлення

Як ми можемо Вам допомогти?

Заповніть поля
Дякую! Ваш лист відправлений