Як відбувається екструдування алюмінієвого профілю для ролет на вікна?

Зміст

Що таке екструзія?

Екструзія це спосіб створення необхідного поперечного перерізу профілю шляхом продавлювання через потрібну форму. Завдяки цьому процесу можна виготовляти складні конструкції та обробляти крихкі матеріали, посилюючи їх експлуатаційні властивості.

Захистні ролети на вікна та двері Віконт

За допомогою безперервної екструзії можна отримати необмежену довжину профілю, якщо потрібно багато заготовок використовується напівбезперервна екструзія.

Екструзію металу можна розділити на категорії залежно від напрямку потоку екструзії, середовища, що використовується для докладання зусилля, робочої температури тощо.

Типи процесу екструзії:

Пряма екструзія є найпоширенішим варіантом. Починається із завантаження нагрітої заготовки в контейнер порожнини преса, де за нею міститься фіктивний блок. Після цього механічний або гідравлічний штовхач тисне на матеріал, виштовхуючи його через матрицю. Поки деталь гаряча, її розтягують для випрямлення.

Екструдований алюмінієвий профіль є одним з найпопулярніших продуктів, розроблених в останні роки. Незалежно від особливостей застосування профіль повинен відповідати вимогам ГОСТу.

Особливості та сфера застосування

Загадкова фраза "екструзійне виробництво" насправді має дуже просте значення. Йдеться просто про проштовхування сировини чи напівфабрикатів через спеціальну матрицю для надання йому декоративних властивостей. Майже всі бачили, як це виглядає на практиці. Звичайна ручна м'ясорубка працює точно за таким же принципом. Звичайно, для того, щоб отримати алюмінієвий екструдований профіль, недостатньо просто підштовхнути його в потрібному напрямку - потрібно попереднє нагрівання.

Екструдовані алюмінієві профілі можуть стати в нагоді:

Екструдовані рольставні

Для того щоб виготовити найміцніші, надійні та зламозахисні рольставні використовують екструдований профіль. Зливки алюмінію нагріваються до потрібної температури та пресуються. Після цього профіль розтягують, правлять і піддають термічній обробці з подальшим охолодженням - спосіб старіння. Цей процес підвищує якісні характеристики алюмінієвого профілю.

Захистні ролети на вікна та двері Віконт

Рольставні з екструдованого профілю - надійний захист об'єктів, яким потрібна підвищена охорона.

Ролети на вікна чи двері з екструдованого профілю мають додаткові ребра жорсткості для захисту від ударних навантажень. Такі вироби практично неможливо зламати. Вони використовуються у банках, ювелірних магазинах.

За допомогою ролет можна захистити будь-який будинок чи офіс, що знаходиться у кримінальному районі міста За допомогою ролет можна захистити будь-який будинок чи офіс, що знаходиться у кримінальному районі міста.

Популярні екструдовані профілі для ролет

На нашому сайті можна замовити ролети з підвищеними захисними властивостями. Дев'ять екструдованих профілів з яких ми виготовляємо захисні ролети, здатні покрити прорізи до 7 метрів:

Для того, щоб профілі не піддавалися корозії і чудово виглядали і працювали в системі ролет багато років, на них наносять сертифіковане лакофарбове покриття.

Захистні ролети на вікна та двері Віконт

Покриття рольставнів забезпечує наступні переваги:

Купуючи рольставні на нашому vikont.dp.ua, ви стаєте власником високоякісних виробів, які на 99% складаються з алюмінію. Добавки такі як залізо, магній, титан, кремінь та інші роблять сплав більш пластичним і міцним.

Рольставні виготовляємо для прорізів різних параметрів. Для точних вимірів, замовте виїзд фахівця. Послуга надається безкоштовно.

24.06.2024
Автор: Антон Коваленко
Оставьте нам сообщение

Как мы можем Вам помочь?

Заполните необходимые поля
Спасибо! Ваше письмо отправлено