Що краще готові ролети на вікна чи під замовлення ?

Рулонні штори на замовлення багатьом здаються панством. Кризи зачастили в наші широти, і витрачати зайві гроші на ролети на вікна якось стрьомно. Будь-якої миті треба бути готовим оптом затарити гречу.

тканинні ролети

Я не сміюся, я суворий як Локі.

Моя дитина з усіх круп воліє гречку. Тож якщо що, я завжди перший у черзі. Але я беру перевірену марку, мене не заманиш зеленою гречкою за акцією, п'ять за ціною двох.

Ось із шторами та сама історія: їх треба вибирати, задіявши логіку.

Що з цінами ролет на вікна?

Перша відмінність – вартість. Рулонки в масмаркеті завжди дешевші, ніж індивідуальне пошиття. У середньому – удвічі. Всі ми розуміємо, як це працює: ляпанці з ринку на сезон завжди дешевші за якісне фірмове взуття. Ви готові щороку «освіжати» інтер'єри, змінюючи сіреньку ролету на рожеву? Тоді найближчий магазин текстилю – норма варіант.

Жодних чудес. Все як завжди.

Найчастіше штори купуються з прицілом на роки. Запитайте у жінок, у них завжди в голові розрахунок:

Взяти зараз у дитячу з гелікоптерами? Ну-ну, два роки щастя, а потім почнеться: "Мамо, я вже дорослий для такого, купи нормальні!" Чи не взяти зараз вертольотики? Знову кричатиме на три поверхи будмаркету. Знову менеджери, бабусі та потомствені педагоги набіжать… Але ми начебто збиралися за другим – тоді гелікоптери стануть у пригоді.

тканинні ролети на вікна

Насамперед штори повинні вам подобатися! Вам ділити з ними житлоплощу. Заощадити і десять років думати: «Ну й що, що кілька см вікна не закриває і колір похмурий, зате як дешево було»? Або заплатити адекватну ціну і щодня кайфувати від дизайну та функціоналу? Кожен сам вирішує, я з обох боків побував.

Рулонні штори з магазину або на замовлення: в чому різниця?

Звичайно, у мене вдома є рольштори. Усі вони – нашого виробництва. Але рольштори вибирають, а друзів немає. Тим паче, подруг. А подруги власної дружини – це взагалі свята недоторканність.

Коли дружина ніжним голосом повідомляє, що зараз зателефонує Аня, ти мовчки підкоряєшся долі.

тканинні ролети на вікна

Готові з магазину Рулонні штори чи під замовлення в нас

Готові ролети на вікна:

Ролети на вікна в нашому магазині Віконт:

тканинні ролети на вікна

30.05.2024
Автор: Антон Коваленко
Оставьте нам сообщение

Как мы можем Вам помочь?

Заполните необходимые поля
Спасибо! Ваше письмо отправлено